בבקשה! דחוף! עזרה~!

Raph Rulz

New member
בבקשה! דחוף! עזרה~!

שלום אני מתעתד ליסוע לקנדה בעוד שבועיים וחצי ואני צריך ויזת עבודה. אני יודע שזה דיי מאוחר אבל רק עכשיו שלחו לי חוזה וכו' יש לי LMO או מה שזה לא יהיה. אמרו לי שאני צריך ללכת לשגרירות עם כמה מסמכים. מישהו יכול לומר לי מה אני בדיוק צריך לעשות והאם יש סיכוי לקבל תויזה בזמן? איזה עוד מסמכים אני צריך? אנא, תענו מהר! בבקשה! רפאל

אפשר להספיק.

צריך LMO , חוזה עבודה, ומסמכי השכלה וניסיון שמוכיחים שאתה עונה לדרישות המקצועיות המופיעות ב LMO . וכמובן טופס בקשה חתום להיתר עבודה וצ'ק בנקאי על סך 150 דולר קנדי.

Raph Rulz

New member
ראה שאלות בפורום השני

ואיך משלמים בשגרירות? בדולר קנדי או בשקל? תודה!

Raph Rulz

New member
או פה

קודם כל תודה רבה! העבודה היא בתור camp counsoller. מה זה אומר מבחינתך-חינוך או לא? עדיף לקחת את הסיכון שזה לאיגיע בזמן וללכת לשגרירות או פשוט לעשות את זה בכניסה לקנדה? אני לא מבין איך פה זה לוקח להם שבועות ושם זה בדקות ישר בכניסה למדינה...!? ואיזה בדיוק מסמכים אני אמור להמציא של השכלה וניסיון? ומאיפה? אני יכול לכתוב לעצמי או מה? דבר שני אני צריך לספק הוכחות שיש לי בסיס פיננסי או משו כזה. איך אני מוכיח את זה? אני בסך הכל בן 18 וחצי והולך לעבוד בתור מדריך של בני עקיבא בסאמר קמפ. כמובן שאני מקבל משכורת והם דואגים לי לאש"ל מלא. תודה רבה רבה לך אני מעריך את העזרה בתקווה שיום אחד אוכל להשיב לך. רפאל

אתה צריך לבדוק את זה עם בני עקיבא

אני מניח שיש להם ניסיון בזה. כי זה מצד אחד חינוך ועבודה עם ילדים ומצד שני.....זה עבודה חלקית זמנית. אם אתה זקוק לבדיקה רפואית של עובדי חינוך אני לא רואה איך עושים את זה בשבועיים.

Raph Rulz

New member
איך הם יכולים לדעת שאני עובד חינוך?

כתבתי לך בפורום השני כבר... אני camp counsoller. אין שום איזכור בתפקיד שלי לעבודה עם ילדים... ומה לגבי השאלה ששאלית קודם... הוכחות פיננסיות או מה שזה לא יהיה איך אני מוכיח את זה?

gsovak

New member
מאוד פרובלמטי

ראשית צריך אישור מהמשטרה לא יודע כמה זמן לוקח שנית עבודה עם ילדים תדרוש בדיקה רפואית אז בהצלחה

Raph Rulz

New member
...

באמת תודה שאומרים לי עכשיו שאני צריך תצהיר יושר הלכתי עד לשם כמעט סתם בכל מקרה היא אמרה לי בשגרירות שאני אביא לה את זה לשם והיא תוציא לי על המקום... תודה בכל מקרה אני אעדכן

למעלה