בבקשה... דחוף...

שואל1

New member
בבקשה... דחוף...

אני מגייס בעוד 28 יום למסלול קצונה בחיל חימוש, ואין לי מושג מה עושים בחיל חימוש בכלל ובקצונה בחיל חימוש בפרט. אז אם מישהו יכול לתת לי אפילו פרט קטן אני אשמח, תודה

לשואל הלחוץ...

קודם כל תרגע. רק שתדע לך שאני מאד מאד מקנא בך שהתקבלת למסלול הזה של ``ייעודי לקצונה`` (גם אם זה בחיל החימוש...) לי לא הייתה הזדמנות כזו, וגם אחר כך לא הצלחתי. (אני בכלל בחיל רפואה...) חימושניק, הוא בדרך כלל, משהו כמו מכונאי, רכב או רק``מ {רכב קרבי משוריין - טנק, נגמ``ש(נושא גייסות משוריין)} או כל כלי אחר שצה``ל הגדול משתמש בו. מתעסקים בתחום הזה של תחזוקה וטיפול בכלים שהזכרתי קודם. קצין חימוש הוא בעצם המפקד של כל אותם האנשים האלה שמבצעים פיזית את העבודה. ובנוסף הוא מייעץ בתחום שלו, החימו, למפקד היחידה. במידה ובאמת תהיה במסלול הזה כנראה שבמהלכו תגיע למה שנקרא, ``סיפוח`` שזה בעצם חלק מההכשרה שלך במסלול ובה אתה בעצם מסופח ליחידה כלשהי למספר חודשים (2-3-4) וכביכול לומד ממקור ראשון את העבודה בשטח. למה כביכול? אם למשל תגיע לגדוד(זה מה שאני מכיר-ולכן אני כותב דווקא על זה) אז סביר להניח (מנסיון) שלא ממש תלמד אלא יותר תשתתף ב``מאמץ המלחמתי`` כלומר בשמירות, עבודות, ושאר סינג`ורים. אני מקווה שאני לא משביז אותך. זאת המציאות. תזכור שזה זמני בלבד! אחר כך תמשיך במסלול שלך (אני לא ממש יודע מה קורה הלאה...) ובסופו, ת ה י ה ק צ י ן ח י מ ו ש ב צ ב א ה ה ג נ ה ל י ש ר א ל ! ! ! שזה לפי דעתי, מכובד. אני פשוט מורעל על קצונה...בגלל זה. מקווה שהרגעתי אותך קצת. המון המון בהצלחה. יהיה טוב!!!

למעלה