בבקשה דעתכם בנושא :)

ytzuk

New member
בבקשה דעתכם בנושא :)

אני בדילמה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני אמורה בתור תרגיל בבבי"ס לפתח מוצר של מקדונלדס+ פלאפל. חשבנו על קהל יעד " משפחות צעירות". הפלאפליות תהיינה כמו מקדונלדס מבחינת מיקום (מחוץ לעיר) סדר, נקיון, ושירות מהיר. ומצד שני הפלאפל יהיה גם בטעמים לילדים (פלאפל פיצה, פלאפל קטשופ, פלאפל ביסלי וכו'). הרעיון שאמור למשוך את הילדים לסניף הוא: 1. הילד יקנה מנת ילדים שבה יהיה: 4-5 כדור פלאפל (אולי בצורות של דול]נים או דינוזאורים) 2. שתיה 3. משחק 4. ציפס 5.סינר + כובע מניילון 6. קופון להכנת בצק עם הקופון הילד ילך למקום במסעדה שבו תשב בחורה שתהיה אחראית על "הכנת פיתות בטאבון" והילד יקח עיגול של בצק, יכין פיתה, ישים בטאבון (האשה תשים) וכשהפיתה תהיה מוכנה הוא ילך איתה לשולחן עם ההורים ויאכל בתוכה (עליה) את הקטשופ עם הציפס והפלאפל. השאלה היא : האם אתן בתור אמהות הייתן לוקחות את הילדים לכזה מקום? זה נראה לכם מושך? מעניין ילדים? תודה
 
הילדים מאד יאהבו את זה../images/Emo67.gif

אני, בתור אמא קצת פחות - כיוון שהאוכל מאד לא נראה לי בריא. אלא אם תדגישו את נושא הבריאות (כי פלאפל בארץ יכול להיות די בריא, חוץ מהטיגון): אם הוא עשוי מחומוס אמיתי (ולא אבקה, משקית). אם מוסיפים סלט טרי. טחינה היא בריאה, אם היא לא מיצית מידי. הרעיון של הפיתה מדליק. הילדים יאהבו אותו. אבל אם הפיתה לא תיפתח? זה לא ישפך החוצה? אולי לשים את הכל בתוך איזו שקית? עדיין, הרעיון נהדר! בהצלחה אסנת
 

ytzuk

New member
תודה רבה על התגובה

כי כל שאלה כזאת יכולים להתקיל אותי בפרזנטציה של המוצר, ולכן עלי למצא תשובות קודם כל בקשר לאופן ההכנה - אכן פלאפל אפוי ולא מטוגן סה"כ דברים אפויים הרבה יותר טעימים... במידה ויכולים להכין אותם טוב הפיתה זה יוותר לשעשוע, זה יהיה על הצלחת ועל זה ימרחו קטשופ או טחינה ופלאפלים אני חושבת שההורים יעדיפו שהילדים יאכלו פלאפל ולא יתמלאו מסתם פיתה. המון תודה על השאלות ואם יש עוד, אשמח מאוד לעשות חושבים !!!!
 
רעיון מדליק!

להתחרות במקדונלד קשה - אז שווה לבוא מכיוון אחר ולהדגיש מ א ו ד , כמו שאסנת אומרת - אוכל בריא (פניה להורים). לגבי הטכניקה - זה יותר קשה: ראשית - אפוי לא יותר טעים. מה לעשות - יש סיבה שאנשים בכלל אוכלים מטוגן למרות שכולם יודעים כמה זה לא בריא - כי התחושות שהשומן נותן בזמן האכילה נעימות יותר. ילדים לא "יקנו" את זה - ואם לא יהיה להם טעים הביקור יהיה חד פעמי! ההורים לא יתנגדו למטוגן - אם תדגישי את החלופה: אנחנו מטגנים בשמן קנולה, רק פעם אחת (לא ממוחזר) וכו' - והשומן פה הוא ללא כולסטרול (ממקור צמחי ולא בשר) וכו'. השעשוע של הפיתה מדליק - אבל מעלה 2 דברים: 1. אז איך יאכלו את הפלאפל? אני מבינה שמדובר על פיתה שטוחה, לא כיס, נכון? אז תמצאי רעיון מדליק שהקופאי יוכל בינתים למסור את המנה ולא לחכות לילד שיחזור מתור הפיתות (אולי גליל קרטון שאפשר לדחוף מלמטה את הכדורים כלפי מעלה ולאכול אחד-אחד, ישירות מהקרטון? קצת כמו הקרטון של הפאי במקדונלדס) ו-2. נצלי את הזמן של החכיון לתור הפיתה - ל פ נ י שהוא יקבל את המנה (למשל - מישהו בכניסה יחלק את הקופון) וכך תרויחי 2 דברים - ילד שיתחיל לשחק בבצק כבר לא יתפתה לוותר וללכת לימקדונלדס הסמוך בגלל שהתור בקופה ארוך (או כי הוא יגלה שבעצם הוא לא אוהב פלאפל...) וגם תקצרי את זמן הארוחה הכולל עבור האמא/אבא. תזכרי שהתחרות היא מול "מזון מהיר"!!! אה, עוד דבר קטן - נסי קצת להסיט את תשומת הלב מהקטשופ ולהציע טחינה בריאה "בטעמים" (אולי גם טחינה-קטשופ) אבל גם חומוס (שילדים כן אוהבים), טחינה ירוקה, אדומה, כאלו - לנו כהורים גם הקטשופ יוצא כבר מהאף. נשמח לתחליף! ועוד הערונת אחרונה: תנסי לנסח את הנושא של ההודעה שלך כך שיעודד עוד גולשים להיכנס לקרוא - כי הרעיון מענין ותקבלי המון עזרה - אם רק תעניני את הקוראים מספיק לטרוח ולהיכנס להודעה. למשל "
פלאפל כמזון מהיר סטייל מקדונלדס - מדליק אתכם?" . ז ה שיווק! בהצלחה!!!
 
למעלה