אני לא בטוחה שאני עונה לך נכון
אבל אני בטוחה שיהיו פה אחרים שיתקנו אותי במידת הצורך, ביופדבק זהו טיפול ע"י המחשב את לומדת לשלוט בחרדות שלך ובתחושות שלך בעזרת גרף המופיע כל גבי מחשב ואת מחוברת עם האצבע אליו כל פעם שאת חרדה הגרף מראה זאת ואת אמורה ללמוד לשלוט ולהוריד את רמת החרדה בעזרת המחשבה ואז הגרף מראה את מידת הרוגע בו את נמצאת. דרך אגב עלי זה לא עבד אצלי הגרף כל הזמן השתולל. טיפול קוגניטיבי זהו טיפול התנהגותי, אני חושבת שזהו טיפול שמשלב שיחות וחשיפה ביחד. את פוחדת ממעליות אז תתמודדי עם הפחד ותכנסי כמה שיותר למעליות. דימיון מודרך כשמו כן הוא, את לומדת להשתמש בדימיון שלך על מנת לצאת מסיטואציות מפחידות ומלחיצות. ע"י תרגול של מחשבות נעימות או סיטואציות שגרמו לך להרגיש נינוחה ולשחזר את הסיטואציות האלו בזמן התקף פאניקה. יקירתי,הייתי בכל מקום טיפול התנהגותי, ביופדבק, דימיון מודרך ואני יודעת שיש עוד שיטות. אני מאחלת לך למצוא את הדרךהנכונה עבורך, משום מה אני לא יכולה להצביע על טיפול ספציפי שעזר לי, למעט השיחות הטובות שהיו לי עם המטפל האחרון שלי והכדורים. וכמובן לא לוותר לעצמי ולא להיבהל כשזה מגיע ואאמיני לי זה מגיע.... אנא שתפי אותי בהתפתחויות