בבקשה חייב דחוף רשימת תדרים (משטרה,מד"א",...

בבקשה חייב דחוף רשימת תדרים (משטרה,מד"א",...

בבקשה חייב דחוף רשימת תדרים (משטרה,מד"א",... תוכן: מוניות,טלפונים)כל דבר מעניין. תחום הקליטה -אזור אשדוד. שלחו לי בפרטי בבקשה למייל [email protected]

4Z7GBA

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לא תחום שלנו לא מיתעסקים אם זה

4Z7GBA

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אבל מה אני עשיתי

בדרן אתה לא תיהייה זה בטוח

אם אתה לא יכל לעזור אתה לא חייב לעשות צחוק מעצמך.פשוט ההית מדלג ולא רושם תגובות בלי קשר. אגב .הגעתי לפורום ואני חדש כאן.וממערכת תפוז הפנו אותי לכאן.ואמרו שכאן בוח יש מי שיוכל לעזור... :( אז אני מבין שגם כאן זו לא הכתובת

4Z7GBA

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אם היית קורא את התקנון של הפורום או מדפדף קצת בפורום שכל הנושא הזה קצת לא חוקי כלומר אסור להעביר תדרים או להאזין לכל מה שקשור לכוחות הביטחון וההצלה מעבר לזה אם אתה מעונין בהסברים על חובבות הרדיו על להיות חובב רדיו משהו שאגב הרבה יותר מעניין אתה מוזמן לישאול בתור חובב רדיו לא רק שאתה יכול להאזין לתחום הרבה יותר גדול יש לך הרבה אופציות והכי חשוב אתה יכול גם להגיב כלומר לדבר אם מי שבא לך

בגלל זה ביקשתי לשלוח למייל ולא כאן.

אני מכבד את הפורום וחברי הפורום.ולא ההיתי מבקש משהו לא חוקי כאן..אולי בכל זאת יש למשהו תדרים או הסבר לגבי הסקנר שלי.איך הוא ומה אפשר לקלוט בוא?? הדגם: scanner 50 channel 800 mhz radio מבית uniden תודה לכל העונים

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אם אתה רוצה לדעת איך מפעילים סקנר יותר טוב אתה יכול לישאול אין שום דבר לא חוקי בלהסביר איך מפעילים מכשיר חשמלי ומה נתונים שלו לגבי התדרים הנושא סגור

אוקיי אז אולי באמת אפשר הסבר טוב על המכשיר??

תראה לגבי תדרים אני לא מבקש מס' תדר אלא רק תחום תדר ומה אפשר לקבל ממנו. אצלי במכשיר התדרים הם: 29.0-29.7 10meter ham 29.7-50.0 low band 50.0-54.0 6meter ham 137-144 military 144-148 2meter ham 148-174 high band 406-420 federal gov 420-450 70cm ham 450-470 uhf band 470-512 T" band" 806-956 "800" band אלו התדרים שיש לי אם אפשר לדעת מה כל תחום יכל לקלוט?ולהסביר לי מושגים כמו ה "T" הזה(מה זה אומר). ככול הידוע לי פדרלי זה כוח צבאי או בטחוני והאמת שרק בתחום 806-956 אני מצליח לקלוט משטרה מחסומים וכ"ד

4Z7GBA

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

הנה טבלה של תחומי התדרים של החובבים הנה טבלה של רדיו בגלים קצרים מעבר לזה 146 עד 174 זה תדרים מיסחריים 460 עד 773 זה טלביזיה מעבר לזה זה פלאפונים

mot264

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo216.gif../images/Emo72.gif../images/Emo94.gif../images/Emo214.gif../images/Emo83.gif|שוקו

היחיד ומיוחד אני מקוה שהבנת את המסר מוט 264

משהו מכיר את הסקאנר הזה?ומה אפשר לקלוט דרכו?

הסבר לגבי הסקנר שלי.איך הוא ומה אפשר לקלוט בוא?? הדגם: scanner 50 channel 800 mhz radio מבית uniden תודה לכל העונים. ושאלה חשובה נוספת.הסקאנר הוא רק קולט לא משדר,האם יש אפשרות להוסיף לו כרטיס שידור ממכשיר קשר או משהו דומה?

4Z7CBF

New member
חצי תשובה

לא ניתן להוסיף כרטיס בכדי להפוך את הסורק למשדר.

mot264

New member
בבשה דחוף !!!

הסירות של מארק KX נראות לי לא כל כך נעימות ותחרויות הפעלה מאיים. הציוד חשוף לגלים. דרוש לי בדחיפות כסף לרכישת סירת מיפרסים כמו שמצורף כאן יש למישהו רעיון איך ניתן לקבל ? הנדבן יבורך מטו 264

mot264

New member
אוהלה תשובה לעיניין !

רו, יפה מאד על תשובתך ! אז, אני רואה יש לך את העיניין !! לגבי הצורך: 1. היתה תשובת בדחחותה לדחיפות רצון לקבל תדרים של גופים לא שייכים לחובבות רדיו 2. ציינתי שמארק משתמש בסירות קטנות להובלת חובבים לאיים הישראלים להפעלות התחביבת, אולי נוכל לקבל מימום לרכישת יאכתה לגישה לאיים בצורה בטיחותית, מהידך, נכון שיאכת זאת לא דומה טובה למטרה בגלל ההגה יצוב הארוך שמתחת לסירה הלא מתאים לקיבה לאיים. אסתפק בסירת מנוע מוט 264

mot264

New member
עד כמה שאני יודע אולי פעמיים בשנה

עליך לפנות הישר ל 4Z4KX מוט 264

למעלה