בבקשה טקבקו לכתבה על שטילוב

amitfi3

New member
אורן, אתה צודק בהחלט!

אבל כשבמוסף הספורט של ידיעות אחרונות מציינים את אליפות העולם בback side של המוסף וכשאליפות העולם בטקוואנדו (לא שאני מזלזל..) מקבלת חשיפה גדולה יותר, יש יותר מידי אנשים בארץ שאפילו לא מודעים לכך שמתקיימת כרגע אליפות עולם בהתעמלות ושאלכס שטילוב מתחרה. כשצריך לרדת לתת קטגוריה של תת קטגוריה בynet כדי להגיע לכתבה שלך - זה בעייתי. ואני אומר את זה כל כך בצער..כי כשהייתה אליפות העולם בשחיה ושלחנו לשם את השחיינים שלנו - הם קיבלו חשיפה הרבה יותר גדולה (שלא לדבר על זה שערוץ 1 שלח לשם את גרטל וברוק שישדרו אפילו את המוקדמות של הבוקר!!) וכשהתקיימה אליפות העולם באתלטיקה דאגו גם לשידורים ישירים ומה עם התעמלות?? למה אני צריך לחרוש את האינטרנט שעות כדי למצוא איזה ערוץ סיני שמשדר את התחרות ופה בארץ לא דואגים לשדר (לפחות!) את הגמר שבו השתתף שטילוב...? פשוט חבל ובזיוני.

תגובה

לגבי המיקום של הכתבה, דווקא ממה שאני יודע הסטריפ (ככה נקרא איפה שזה עכשיו) מקבל יותר חשיפה וטוקבקים מכתבה שנמצאת למעלה ב"מצגת". שנית אני שולח את הכתבה ולא קובע מה יהיה הכותרת שלה (למרות שהזכרתי אולי לקראת הסוף את הנפילה בכתבה) ומה יהיה המשנה וכן לא איפה תמוקם. את כל זה קובעים העורכים. מה שבאמת כן חבל ששלשום לא היה לי זמן אפילו סליחה על המילה ללכת לשירותים שעבדתי מ-8 וחצי בבוקר וחזרתי ב-11 ולצערי לא היה אף אחד שכתב על תוצאות הבנות.

amitfi3

New member
הביקורת שלי הופנתה לעורכים כמובן..לא אליך..

וכן לכל עורכי חדשות הספורט בעיתונות הכתובה והמשודרת..

58 טוקבקים !

תודה לכולם אמן ויהיה ככה בכל ידיעה אולימפית (זה עדין שליש מידיעת מכבי סל)

tako2

New member
כתבה

אורן, כל הכבוד על הכתבה וכייף לראות שמשהו מתייחס לספורטאי גדול בענף מקסים וקשה זה. אבל למה לפתוח את הכותרת בנפילה?! שטילוב עשה תחרות טובה ומקום 11 זה יותר ממכובד!! אם אנחנו רוצים לקדם את הענף, אז צריך להדגיש יותר את הטוב שבת שלום לכולם מקווה שיהיה מרתק היום

למעלה