בבקשה ייעוץ!

sivan1710

New member
בבקשה ייעוץ!

שלום יש לי שאלה, נושא קצת מורכב והייתי מאוד רוצה לקבל ייעוץ, תשובה מתקשור עד כמה שזה אפשרי. אני רוצה לדעת מה לעשות , כיצד לנהוג בעניין מישהו מסויים. הייתי צריכה למצוא מישהו שגר בחו"ל, זה לא היה קל ולקח הרבה זמן למצוא אותו. עד שמצאתי אותו נתקלתי בחומה, בכלל יש המון מכשולים בדרך. דרך האינטואיציה שלי וסימנים בדרך שקיבלתי חיפשתי ומצאתי, ידעתי שזה צריך להיעשות, אבל יש לי בעיה עם האדם הזה, הוא לא כל כך סומך עליי ואני לא יודעת איך לשכנע אותו שאפשר לסמוך עליי. בשלב הזה די התרחקתי כי אני לא מצליחה לצפות את התגובות שלו, קשה מאוד להבין אותו, הוא לא משתף ואני חוששת שאולי הוא כועס או משהו. סביר מאוד להניח שהוא לא מרוצה מדרך ההתנהלות שלי בעניין הזה. מה שקרה הוא שבגלל תקלות טכניות וכו', היתה בעיה של תקשורת ישירה איתו ולכן יצרתי קשר עם האנשים המקורבים אליו כמו משפחה וחברים. זה לא ממש מקובל אבל המצב הזה היה די מסובך ולא מצאתי דרך אחרת לפעול באותו זמן, אני לא חושבת שזה דבר כל כך נורא אבל זה בהחלט יוצא דופן. אני רוצה ליצור איתו קשר, זה מאוד חשוב לי לדבר איתו ולהסביר לו את אי ההבנות שנוצרו, היו לנו חילוקי דיעות ואני לא רוצה שהדברים ישארו פתוחים. אני רוצה לדעת אם אני צריכה להמשיך לפעול עכשיו ליצירת קשר כמו שצריך או להמשיך עם ההפסקה הזו שעשיתי, להמשיך להתרחק ולחכות שמשהו יקרה מעצמו. קשה להסביר את הסיפור הזה , לא יודעת אם אפשר לקבל כאן מסר, מקווה מאוד שכן, בקצרה אני צריכה לדעת שהדברים יכולים להסתדר בינינו בהמשך, שיגיע פתרון, כי אחרת אני לא מבינה בכלל למה הוא נכנס לחיים שלי מלכתחילה, היו דברים, רמזים, סימנים שהובילו אותי אליו כמו שלבים בסולם. אני מאמינה שזה לא היה סתם ולא התעלמתי מהסימנים האלה, אני נמצאת עמוק בתוך הסיפור הזה ולא רואה את פתח היציאה, ממש קשה לי ונמאס לי וחוסר הידיעה משגע אותי, הוא לא עונה להודעות שלי, רק לפעמים היה מתקשר ואין לי מושג מה קורה שם ממרחק כזה, צריך להיפגש מתישהו, זה לא עובד בשלט רחוק , להסביר הכל ולהבין היטב. אני אשמח מאוד לכל תשובה שתתקבל מכל מקום. תודה רבה.

סיון

נראה שעלייך להבהיר באופן ברור וחד משמעי מה את רוצה. רוצה להפגש? בסדר - אז תיצרי קשר ותגידי לו. הדברים אינם ברורים, כי את גם לא ממש בהירה בדרך שאת פונה ויוצרת קשר ובלהבהיר מה את רוצה.

sivan1710

New member
תודה הילה

הילה, תודה רבה על תשובתך אבל העניין לא כזה פשוט, רציתי לדעת דברים נוספים , דברים שאני לא יודעת כמו איך הוא מרגיש ואם הוא כועס. לי קשה לדעת מרחוק, ובאשר לפגישה, הוא בכלל לא נמצא בארץ והוא מאוד רחוק, נראה מאוד לא הגיוני לבקש ממנו לבוא וגם אני לא יכולה לבוא לשם. בגלל זה אני שואלת אם ניתן לראות משהו על זמן ומקום מפגש בעתיד. קשה לי להבהיר את הדברים כי באמת יש בעיות בדרך של יצירת הקשר, אני לא יודעת מה מתקבל ומה לא ממהודעות שלי, אין לי כתובת ברורה והכי חשוב אני מרגישה צורך להיזהר ואני לא יכולה להעביר כל דבר לכל מקום, אני לא יודעת לאן זה יגיע. צריך לברר איתו קודם לגבי כתובות וכו', ומה הוא חושב, מה הוא יודע , כי הוא שמע חלקי מידע מבולבל ואני רוצה להבהיר את העניינים. בנוסף, קשה להגיד באופן ברור דברים בטלפון, בעיקר אני לא יכולה לצפות את התגובות שלו, זה מאוד מסובך ולכן חשבתי שאולי אפשר לקבל קצת מידע והכוונה מתקשור, כל דבר יכול לעזור כי כרגע כל המצב בהקפאה. אשמח לתשובה, תודה.

spinareo

New member
גם אם לא תמשיכי את הקשר

חשוב מאוד שלא תתני לו לזכור אותך לא טוב!!!...

sivan1710

New member
שלום ותודה spinareo

זה נכון מה שאתה אומר אבל למעשה אני כמעט ולא יודעת כלום על מה שקורה בצד השני, בצד שלו, יש רק השערות אבל ברור שחייב להיות המשך ואני מקווה שיהיה טוב. האם גם אתה מתקשר כמו חלק מהאנשים כאן בפורום? האם יש לך יכולת לדעת משהו בקשר לנושא שיכול לעזור לי? אם כן, תוכל "לשאול" ולברר בשבילי בדרך שלך? תודה רבה!

spinareo

New member
תשובה מהתקשור

את לא באמת היית רוצה לשמוע את התקשור שלי אבל אם כן תקראי למטה "הוא לא בחור שמתאים לקשר כרגע" לא נורא אבל לא תמיד זה מתגשם אולי זה יהיה מעט יותר קשה אבל אני בטוח שתסתדרי!!!...

sivan1710

New member
תודה לך

קצת הדאגת אותי עם השורה הראשונה אבל זה בסדר, התשובה שלך כבר מוכרת לי, זה ידוע לי , חשבתי אולי יש משהו אחר נוסף שאפשר לדעת כי אני יודעת שדברים משתנים כל הזמן, אבל נקווה שיהיה בסדר, אני מאוד מודה לך.

spinareo

New member
בבקשה!!!...

לא תמיד תקשור יעשה את ההבדל גם ניסיון אישי מוביל למשהו בסופו של דבר!!!...

למעלה