בבקשה ייעוץ

KallaGLP

New member
חבל שאת מטעה אנשים פה עם מידע לא נכון.

אני מקווה שהקוראים יודעים לסנן.

בבקשה ייעוץ

היי.
אני בת 45 אמא לילד מדהים וכבר גדול בן 11 אותו אני מגדלת לבד , למרות שיש אב אבל הוא התנתק.
כל השנים הייתי מאוד עסוקה בלגדל אותו ולתת לו את כל הטוב שאפשר ובאמת טפט טפו טפו יש לי ממנו הרבה נחת
תלמיד מצטיין כל שנה , חבר טוב, ילד חכם ומקסים, מחונך ונעים והוא הדבר הטוב ביותר שקרה ךי בחיים והאהבה הכי טהרה וגדולה שלי. הוא הרחיב את ליבי לגודל שאי אפשר לתאר...
היום אחרי שאני בטוחה בעצמי ובגידולו אני רוצה להגשים את החלום לילד נוסף
יודעת שקצת חיכיתי אבל לא היתה ברירה
האופציות שעומדות בפני הם:
1. תרומת זרע וביצית
מצד אחד זה נשמע מעולה אבל מצד שני הריון בגילי מרגיש לי קצת מפחיד
2. אומנה
מצד אחד נשמע נהדר אבל מצד שני מה יהיה אם באיזשהן גיל הילד או הילדה יחזרו למשפחה שלהם
3. אימוץ מחו"ל
נשמע לי האופציה הכי טובה עבורנו אבל לא בטוחה שנותנים לאמהות חד הוריות לאמץ.
אם יש מי שמבין שיוכל לעשות לי קצת סדר ולתת לי טיפים אני מרגישה שאני מוכנה ורוצה ושזה עכשיו או לעולם לא.
תודה רבה

katanchikit

New member
מה עם אימוץ בארץ?

זו לא אופציה מבחינתך? לדעתי זה עוד אפשרי, אם כי תקבלי אולי ילד גדול (5 ומעלה).
אומנה זה באמת נהדר, אבל זה מצריך יכולת מאוד חזקה להתמודד עם אי ודאות.

מעין686

New member
ממליצה לברר עוד על אומנה

זה לא מתאים לכול אחד אבל יש מקרים של "אומנה עם אופק לאימוץ" שכוללים מפגשים עם הביולוגים ויש סיכוי גבוה שבסוף את תוכלי לאמץ את הילד
גם תחשבי על אימוץ ילד גדול או עם צרכים מיוחדים, זה נכון שאת בתור אחרי זוגות ללא ילדים, זוגות עם ילד מאומץ, זוגות עם ילדים ויחידניות ללא ילדים... אבל... אם יש ילד שאף אחד מהרשימה לפניך אינו מעוניין בו אז תוכלי לאמץ- וזה יכול להיות ילד מדהים!
אני הכי ממליצה לדבר עם שירות למען הילד שקרוב למקום מגוריך, גם סתם לשוחח עם העו"ס ולעבור איתה על כול האופציות שלך
המון בהצלחה

למעלה