בבקשה יעוץץץ

בבקשה יעוץץץ

קשה לי להתחיל לרשום באופן מסודר אבל אני יעשה את זה בכל זאת ב4 חודשים האחרונים הורדתי המון במשקל תפריט של עד 1200 קלוריות ליום+4 פעמים אימוני אירובי בשבוע הצלחתי להוריד המון, למרות שיש איזורים וחלקים שעדיין נשאר בהם שומן והרבה אבל אני רוצה לעזור עכשיו לחיטוב הגוף. {לא נגעתי במשקולות 4 חודשים} יש לי מעיין תפריט קטן שחיברתי לעצמי ואני מפחד שהוא ירגום לי לעלות במשקל ולחזור להיות במשקל עודף אני מעוניין לשלב אותו בתוכנית אימונים של חיטוב תפריט האוכל הוא: 7:00-10:00 פייבר-1/דגנים מלאים+ 1 כוס חלב/חלב סויה 10:00-12:00-פרי/ מעדן דייט 12:00-15:00 200 -180גרם חזה עוף+פחממות{ אורז, פתיתים,ספגטי,חומוסגרגירים וכדומה-8-10 כפות גדולות}/תפוח אדמה 1 גדול אפווי+ סלט ירקות צבעוני {ואם אני לא בבית אז את הבשר בתוך לחם שיפון מלא עם היקרות {2פרוסות לחם} אימון כוח 15:00-19:00-סלט טונה+ירקות+ פרוסות לחם מחיטה מלאה./125 גרם גבינה לבנה {2 כפות גדולות}+ 2 פרוסת לחם מחיטה מלאה + ירקות /ביצה קשה 1+סלט ירקות. 19:00-21:00 פרי/מעדן דייט- רק אם אני באמת רעב ורוצה את האימונים אני אחלק ל A B שכל אימון יעבוד על 3 איזורים רגלים+יד קדמית+חזה+רגלים/כתפיים+יד אחורית+גב וכמובן 3 אימוני אירובי בשבוע הפחד הכי גדול שלי הוא להשמין עכשיו, ברור לי שהתפריט הקודם שלי שונה לחלוטין מהתפריט הזה, למשל הייתי רגיל לאכול או ביצה קשה או טונה במים עם לט בבוקר ובדרך כלל אחרי האימוני אירובי שהיו בשעות מאוחרות 10 בלילה לא הייתי אוכל הרבה, אז אני מפחד להשמין מה דעתכם על התפריט על האימונים האם אני אוכל להתחטב ככה או שאני יעלה את כל מה שהורדתי? גובה172 משקל63 גיל20
 
שאלת כבר בעמוד הקודם

אם תציץ שמאלה מעט, תגלה משהו מעניין... לכן, לא נוכל להתייחס לתפריט, לא משום שאנו רעי לב אלא משום שזה יהיה חוסר אחריות וחוסר מקצועיות. תוסיף את העובדה שאין לנו שום אפשרות לודא מה אתה מכניס לפה שלך כמו גם את הכמויות שאתה מציג (וכל קלוריה תורמת לעליה במשקל), ואז תבין עד כמה בלתי אפשרי לתת לך תשובות. סתם לדוגמה, אתה מציין פייבר 1/דגנים מלאים, מי יודע כמה ? רק אתה. אתה מציין 8-10 כפות גדולות של מנת פחמימות בצהריים. 10 כפות גדולות יכולות להתפרש כחצי סיר (אני בעצם מנסה לחשוב איך לא). תפו"א גדול זה דבר יחסי, ויכול להתפרש כצלחת גדושה של פירה. את זה רק אתה יכול לדעת. שורה תחתונה, תסתכל על האריזות, תשקול, תיעזר בקישורי הפורום ותחשב בעצמך כמה אתה אוכל וכמה אתה שורף. ולפי זה תוכל לשלוט על המאזן הקלורי שלך. קשה נכון? לכן, אנו מייעצים כאן להיעזר באיש מקצוע. זכור, העצלן עובד כפול.
 
למעלה