בבקשה כנסו, כי זה ממש חשוב...

בבקשה כנסו, כי זה ממש חשוב...

כתבתי באתר של הצופים כתבה על חאקי. ממש חשוב שתיכנסו כי באיזה כינוס של הצופים, כמעט החליטו רשמית שצופי ים צריכים ללבוש חאקי רשמית בפעולות. רשמתי על זה כתבה ואני רוצה שתגיבו שמה, ותביעו את דעתכם:) תודה

LostSoul1

New member
אויש..

אבל זה משהו ייחודי של הצופים, למה שגם אנחנו והאחרים נלבש את זה?=/ מיותר לפי דעתי..

לצערנו הרב הצופים חושבים

אין לי שמץ מאיזה שבט את/ה, אבל יש מועצת תנועה ששמה כול תנועת הצופים מתכנסת כול שנה ומחליטה החלטות חשובות לגבי עצמה. הם יכולים לשנות כול דבר, ומה שנקבע שמה, חל על כול תנועת הצופים. הם ניסו לשנות שמה שצופי-ים ילבשו חאקי, ועשו שתי הצבעות. בהצבעה הראשונה, ההחלטה התקבלה. ואז משום מה ההצבעה הזו נפלה, וההצעה נפלה. יצא לי לדבר שמה עם המון צופיפניקים מכול הארץ ולשאול מה דעתם בנושא, והם אמרו שצופי ים חייבים ללבוש חאקי, כי הם חלק מתנועת הצופים. לכן כתבתי כתבה באתר הצופים, כדי להעלות את זה לדיון, ואולי גם לשנות להם את הדיעה על החאקי. אז בבקשה כנסו ותביעו את דעתכם כי זה ממש חשוב...אני בטוחה שאף אחד פה לא רוצה ללבוש חאקי בפעולה הבאה שלו...

Innocence Lost

New member
וואו, אני לא רואה איך מפליגים בחאקי

זה יהיה כזה לא מתאים ולא נוח.

מתן ציח

New member
זה גם

חם מאוד ומתי שקופצים למים יהיה לנו קשה ותהיה שפשפת קשה (קורסים)

omri angel

New member
באמת נראה לכם שיעשו את זה?

מקסימום בהכי גרוע יגידו לבוא עם חאקי לטקסים וגם זה לא נראה לי יהיה.

אתם לא באמת מבינים....

הצופים חושבים שאנחנו, צופי ים מתנשאים. לכן הם רוצים לשנות לנו את התלבושת, שנהיה בדיוק כמוהם. ודרך-אגב, אני מבקשת ממכם להגיב באתר של הצופים, כדי שגם הצופיפניקים יראו את התגובות שלכם

LostSoul1

New member
איזה שטויות..

חוץ מזה שחאקי זה נחמד ויפה, אז שיגידו תודה שזה ייחודי להם וזהו ומה קשור מתנשאים?];

יערה, אמור להיות לך אכפת כי

צופי ים משתייך לתנועת הצופים, לכן אם הם רוצים שנלבש חאקי בפעולות אז אנחנו נלבש, ואם הם רוצים לסגור את צופי ים אז צופי ים יסגרו. הם גם יכולים להתנתק מאיתנו ולהפוך אותנו לגוף פרטי ואז לא יהיה לנו כל כך סבסוד. קיצר הם יכולים לעשות לנו הכול, לטוב ולרע

Yaarit4

New member
יופי להם!

שאנחנו נלבש מה שבא לנו ואם נוח להם בפעולות עם חאקי שיהיה להם בסבבה למי יש כוח להיות בסירה ליפול למים ולעשות פעילויות שקשורות למים בחאקי?? מה הם חושבים שהם מאיימים על מישהו

LostSoul1

New member
לא נראהה לי שייסגרו את צופי ים

רק בגלל שלא לובשים חאקי וזה יהיה מאד טיפשי אם כןןן

tomseesthesea

New member
אין סיבסוד

בחיפה ההנהגה חייבת לשבט שלנו עשרות אלפי שקלים איזה סיבסוד ואיזה בתיח, מעבר לכך היו ניסיונות להכניס חקי למגזר אבל עובדה התוצאות בשטח... וחוץ מזה זה מסוקן מאוד, היכולת לאתר אדם בים עם חקי היא נהוכה בהרבה מאדם עם בגדים אקראיים.

goomal

New member
חאקי??

עתם באמת חושבים שאם חבורה של צופיפניקים יגידו שצופי ים ילבשו חאקי מישהוא באמת ילבש? אני לא הייתי לובש את הדבר המגעיל הזה אם תג היער ושטויות כאלה גם אם זה היה זה או לעזוב.\:

מתי שזה עלה במועצת הנהגה...

...אמרתי את זה לגל ימניצקי והוא אמר שלא משנה מה הצופים יגידו שמה צופי ים לא יקשיבו להם... כמו ברוב הדברים... חאקי...הבטחה(לפחות בחיפה אין...),הוראות בטיחות על כלי עבודה...,וכו' כן הקורס הדרכה עם הצופים והטיול אתגר היו משעשעים ביותר...הם באמת רצו שאני אלך עד לצד השני של המחנה לקחת כפפות רק כדי להשתמש במסורית...והם באמת לא הרשו להביא אולרים...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצטערת שאני מתפלצפת אבל

אני רק חושבת שאם הצופים יקבלו החלטה מהותית בשבילנו, ולא נבצע אותה בכלל, הצופים יכעסו, ויחליטו להתנתק מאיתנו ואז לא יהיה לנו סיבסוד, וצופי ים תסגר. אני לא מדברת על חאקי או על נהלי בטיחות או על הבטחה(אני חושבת שזה חוסר אחריות מוחלט לעבוד לא לפי נהלי בטיחות וזה ממש מסוכן אבל שיהיה). אני חושבת שהמקרים האלו מגבירים את האי שייכות שלנו לצופים ומחזק את הפער הקיים ביננו לבין הצופים עצמם.

זה לא שאין נהלי בטיחות...

...יש לנו חוברת תקנות ונהלים שיש בה תקנות ונהלים רק שלנו ואין בה תקנות מפגרות כמו מה שרשמתי למעלה... ולא יסגרו את צופי ים רק בגלל שהם לא לובשים חאקי כי עד ללפני כמה שנים אף חניך בצופים לא בא עם חאקי חוץ מבהנהגת חיפה...

למעלה