בבקשה להתייחס יפה..

סתם אור

New member
בבקשה להתייחס יפה..

נכון שבהתחלה לא הייתי ממש נחמדה למי שזוכר... וכל דבר שעשיתם נראה לי מטומטם (אז). אז עשיתי חושבים עם עצמי והגעתי למסקנה שלהיות חבר בפורום זה ממש נחמד ועוד בפורום של מיסטר
... אז אני מקווה שאתם לא נורא כועסים עליי....

רותמיקה

New member
שטויות../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

אני אישית בקושי זוכרת את זה... אז ברוכה הבאה בכל מקרה
את מוזמנת לאמץ אייקון

סתם אור

New member
אישה??../images/Emo46.gif

שנייה אני ילך לעשות כביסה ולנקות אבק... כמו שאישה עושה....פחחח ממש יצאתי דפוקה... גם שחורה וגם אישה.. פחחח תודה.. איזה חמודים....

tribe spirit

New member
חחח...../images/Emo118.gif

בדיוק ככה!!!נא לדאוג שזה לא יהיה תוכי!!!הוא תפוס!!!פעמיימ!!! אני שמחה עכשיו...כרגע גיליתי את הבדיחה (המ-ע-צ-ב-נ-ת)של תפוז...בחצי מהפורומימ שאני בהמ כתבו שסוגרימ אותמ...והסתובבתי בדיכאונ כל היומ...אבל...אחד באפריל...אז עכשיו אני שמחה...אל תשימו לב אלי...אני מוזרה...

חחחחחחחחחחחח.... ../images/Emo168.gif

חחחח גם עליי עבדו היום מלא.... חחחח ואור כן, ככה שהאייקון המאומץ יהיה בכל סוף נושא, אבל גם הפרה הזו כבר תפוסה....

tribe spirit

New member
כנ,אבל...../images/Emo118.gif

עלייכ עבדו הרבה אולי,אבל זה ממש דיכא המונ אנשימ...זה היה בפורומ אוז ואביב גפן,ואני (ועוד כל מיני...)הסתובבתי כל היומ בדיכאונ...תפוז המעצבנימ האלה...אבל מזל שזו רק בדיחה...

חחחחחחחחחחח../images/Emo168.gif

היה היום נורא מצחחחייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקק... נסענו לתחרות של אטלטיקה, ובקיצר ידידה שלי התקשרה לילדה מהכיתה שלה ואמרה לה שהתהפכנו עם האוטובוס, ובקיצור הילדה הזאת הפיצה את זה וזה הגיעה חמורה שלה ידידה שלי.., ואז הוא התקשר להגיד לאמא שלה ואמא שלה התקשרה אלייה בוכה..,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ ואז הם מזה נבהלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובסוף אבל הילדה הזאת הייתה מסולקת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tribe spirit

New member
נייס...../images/Emo118.gif

נחמד...שמעתי על איזה מישהי שעבדה עמ חברות שלה על מורה שלהמ,שהיא כמו חברה שחהנ,שהיא בהריונ...אצלי בבצפר השכבה הפגינה כושר די עלוב בקטע הזה...היומ דווקא היו קטעימ...קצת באיחור...זה די אכזרי מה שעשו אצלכ...מסכנה האמא...לא נורא,זה בטח היה מזה קורע...

חחחחחחח.. כן.. ../images/Emo168.gif

זה היה ענק.., ואותה ילדה היא ילדה מזה סרוטה.... חחחחחחחחח...... אבל מסכנה ידידה שלי, היא התחילה לבכות בגלל שהיא התחילה לפחד שזה הגיע למנהל או משהו, והיא בוכה וצוחקת ואני נקרא מצחוק.... חחחחחחחחחחחח

למעלה