בבקשה לעזרה, ניתן לעשות משהו ??

nono1006

New member
בבקשה לעזרה, ניתן לעשות משהו ??

שלום רב, ברצוני להתייעץ במשהו, אני אתן רקע קצר - בעלי עשה מעשה טיפשי נעצר ונאסר לתקופה מאוד ארוכה. יש לי בת תינוקת . כרגע מפרנסת יחידה. הבעיה - במנוע החיפוש של גוגל - כאשר מקישים במנוע חיפוש גוגל את שם בעלי ואת שם משפחתנו, מופיע כל דיונים המשפט. הבעיה שלי היא כזאת ,שכאשר מקישים את שמי ואת שם משפחתי פתאם (כבר שנה וחצי זה היה בסדר) מופיע קישור לכל הדיונים של בעלי. אני לא ביצעתי שום עבירה ואין לי קשר למשפט חוץ מאשר היותי אשתו. אני לא סיפרתי לאף אחד , אני לא מסוגלת להוציא את זה מהפה, מקומות שאני יכולה לפנות אליהם לעזרה , ואני צריכה רק לספר, אני לא מסוגלת. את למה גוגל צריכה לספר בשמי? אני יכולה לאבד את הכל רק בגלל מנוע החיפוש גוגל . האם יש דרך לעשות משהו ?????????? בבקשה עזרה

תגובה

נונו שלום, את מתארת מקרה מצער בו שמך נקשר לפלילים, רק בשל היותך אשת עבריין מורשע. מנועי חיפוש אכן עשויים לעיתים להיות "אכזריים". הם לא שוכחים ולא מבררים. הם מחברים בין אנשים באופן אלגוריתמי וקר. כמובן שבשביל לתת לך תשובה ספציפית ואחראית עליי לראות את הפרסומים לגופם. אך כעיקרון כללי, לא נראה שישי בידך הרבה מה לעשות. מנוע החיפוש לא ייחס לך ספציפית מעשים פליליים, אלא לבעלך. ובשל היותך אשתו שמך צץ. זו תשובתי. צר לי על עוגמת הנפש שנגרמה לך. עו"ד יוסי מאוטנר

למעלה