בבקשה לקרוא

Jerzet

New member
בבקשה לקרוא

כבר כתבתי את זה, אבל אני מניח שלא הרבה קראו את זה כי זה נבלע בתוך הבחירות של השבוע. אז אני כותב שוב, בכדי להוסיף מעט פלפל לפורום הקטן שלנו. אני יודע שיש כאן הרבה אוהדים של הפטריוטס. אז יאללה!! אני ממש ממש לא אוהב את הפטריוטס. הם קבוצה טובה, ללא ספק. אבל הם לגמרי over rated. גם הנצחוך בסופרבול היה על יריבה לא ממש חזקרה. תגידו כל מה שאתם רוצים על קרוליינה, אבל שנה שעברה, היא ניצחה משהו כמו 10 משחקים בפרש של 7 או פחות. אולי אני טועה, אבל זה משהו כזה. וכפי שציינתי, כנראה מי שמארגן את ה schedules בליגה מקושר לפטריוטס, כי עד עכשיו, הם ראו רק אתגר אחד, שהם כמעט הפסידו בו. הם חוגגים על החלשים, ובכך מוסיפים לעצם עוד נצחונות. מישהו בכלל הסתכל על איזה משחקים קלים יש להם השנה? 17.10 - נגד סיאטל. סוף סוף אתגר. 24.10 - נגד הג'טס. משחק קשה, מודה. 31.10 - נגד הסטילרס. כנראה שמדוקס יהיה שוב QB, אבל גם עם בן, זה לא משחק קשה במיוחד. אבל לא קל. 7.11 - עוד משחק קשה. נגד הראמס. אבל עכשיו, מה שנשאר להם הוא ממש משחק ילדים: 14.11 - באפלו. אין מה להרחיב. 22.11 - קנזס סיטי. ממש לא מה שהיו פעם. לא מנצחים בלי הגנה. 28.11 - בולטימור. משחק ככה ככה. אבל בינינו, לבולטימור אין שום QB שווה התייחסות 5.12 - קליבלנד. פליז.... 12.12 - סינסינטי. פריטי פליז... 21.12 - מיאמי. מה העניינים פה? 26.12 - ג'טס. אם היה לפטריוטס כמה משחקים קשים, אולי זה היה על מקום ראשוך ב AFC East. אבל זה לא יהיה. הג'טס יצטרכו להסתפק ב wild card. 2.1 - סן-פרנסיסקו. בואו נוסיף להם עוד נצחון, לפטריוטס, למה לא? בקיצור, יש כמה משחקים קשים, אבל בגדול? הם קיבלו טובה מאוד גדולה מהמארגנים בליגה. דבר אחד אני כן מוכן לקבל היא שזה לא אשמתם שהם בבית אם שתי הלוזריות הגדולות ביותר בליגה. קורה, מה לעשות. אבל למה דווקא הבריגו להם את הקבוצות הקלות יחסית ב AFC? בסה"כ, זו קבוצה מאוד מוכשרת שמוציאה את המקסימום מהשחקנים שיש לה. אבל בתכל"ס, היא התקשתה למסור נגד הדולפינס, והתקשתה לנצח גם את באפלו. רק בזכות טעות איומה של הליין של הבילס, הם סגרו את הנצחון. אבל הם עוד לא ראו אתגר אמיתי. אם הם ינצחו 3 מתוך 4 המשחקים הבאים שלהם, שהם קשים יחסית, אז יש על מה לדבר.

JakeTheSnake16

New member
הפאטס

אני חייב לציין שגם אני לא אוהב, בכלל בכלל לא אוהב, את ניו אינגלנד, לא מהשנה, גם לא משנה שעברה, בלי שום קשר להצלחה שלהם כרגע, אני פשוט שונא את הקבוצה הזאת, עוד מהיום של דרו בלאדסו וגם לפניו. הסופרבול שלהם נגד גרין ביי הייתה הפעם הראשונה שלא הייתי בעד האנדרדוג בסופרבול (חוץ מכשיש קבוצות שאני באמת אוהב), אני לא ממש יכול להסביר את זה, זה משהו שהתפתח אצלי בראש, ואני פשוט שונא את הקבוצה הזאת. אבל... ל 19 נצחונות לא מגיעים סתם ככה, אולי הם קצת over rated באמת, אבל אי אפשר להגיד שאת הרצף הזה הם השיגו בגלל לו"ז קל, לא משנה הלו"ז, יש בזה המון עניין מנטלי, לנצח רצף כזה של משחקים, זה אומר לא לעשות טעויות, צריך המון הכנה לכל משחק והמון חוסן מנטלי של השחקנים וצוות המאמנים.אני מוריד את הכובע בפני הפאטריוטס (ועם זאת מת שיפסידו כבר...) גם לגבי הלו"ז שלהם השנה, אני נאלץ קצת לחלוק עליך. אי אפשר להאשים אותם שהם בבית כזה, ולגבי שאר הלו"ז- המשחקים לא נקבעים באקראי, הם נקבעים עפ"י שיטה מאוד מסודרת (שאני לא הולך להתחיל להסביר אותה אבל אפשר לראות הסבר בקצרה עליה פה : http://www.nfl.com/news/2001/realignment ) גן אי אפשר להגיד לדעתי שהלו"ז לא הוגן, נכון שרוב הקבוצות שהם משחקים נגדם אולי לא יהיו יותר מידי אתגר, אבל ככה זה לגבי רוב הקבוצות בליגה כרגע, אין מה לעשות. יש להם כמה משחקים דווקא לא קלים, ואת האתגרים האמיתיים כנראה שהם יפגשו בפלייאוף, איפה שהפסד אחד זה כל מה שצריך בשביל לעוף.

dbroncos

New member
למה לשנוא את ה patsies ?

אני דווקא לא שונא אותם, כנראה כי אני עוד רגיל לימים שבהם הם היו השטיח של דנבר (13 נצחונות רצופים מולם !), וגם קבוצה שמשחקת קשוח וחכם עושה לי את זה (סטייה אישית אני מניח). יש להם רק שחקן אחד שאני ממש, אבל ממש לא סובל, וזה בריידי הקדוש. העובדה שהם עושים את זה איתו פשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש. אכן הגירסה המודרנית של מונטנה. קווטרבק עם מגבלות, שפשוט איכשהו נמצא במקום הנכון בזמן הנכון לתקוע לך את הסכין. גועל נפש. בכל מקרה, לזלזל ברצף של 19 נצחונות זה בלתי אפשרי, וזה לא משנה אם אוהבים אותם או לא. במיוחד שהם הוכיחו כל כך הרבה אופי בהתגברות על חסרון של שחקנים מפציעות - זה אכן משהו מכובד ביותר. והם גם לא בוחרים את הלו"ז שלהם, כבר עכשיו אתה יכול לדעת 14 מתוך 16 המשחקים שיהיו לקבוצה שלך בעונה הבאה, ואתם גם יודע שהם יהיו זהים לשאר הקבוצות בבית שלך. הדבר היחיד שלא קבוע זה בדר המשחקים, וזאת כבר די הגרלה. אל תשכח שעד השנה הבית שלהם היה הכי מאוזן בליגה. ועוד נקודה. הליגה השנה אכן נראית לא כ"כ מאוזנת, ה NFC בכלל נראה בצרות כשלחצי מהקבוצות יש רק נצחון 1. האמת היא שיש לי תאוריה לגבי ההצלחה שלהם. זאת עיסקה של ביליצ'ק עם השטן. השטן הבטיח לו אליפויות, בתנאי שהוא יזרוק את בלדסו וישים במקומו איזה בריידי. אחרת - אין לי הסבר לתופעה. איפה פוקסבורו, איפה ? אצטדיון ג'ילט הזה פשוט מקולל

kobi08

New member
LETS GO PATS

לכל שונאי הפטס אני מקווה שיש לכם מספיק מח בין העיניים לספור עד 20 דבר נוסף אם יש איזור שמגיע לו קבוצה מנצחת זה רק ניו אינגלנד,כי הרדסוקס פתטיים והסלטיקס אפסים..וחוצמזה מישו חייב היה להיכנס לנעליים של לארי בירד..אז זה טום בריידי.. שבוע טוב ומי הבא בתור סיאטל סיהוקס

royfr

New member
ג'יי - אחי, יש פה בעיה

אל תשכח, שחלק מה-schedule תלוי במספר גורמים שנקבעים מראש מזמן. נתחיל: בפאלו, מיאמי. אף אחד לא אשם ששתי הקבוצות הנ"ל נחלשו (במיוחד הדולפינס, אחרי הפרישה של ריקי), ושהפאטס צריכים לשחק נגד כל אחת מהן פעמיים בעונה. ראמז וסיאטל , אכן קבוצות חזקות, הקארדס לפעמים צריכים לעמוד בפני כתת יורים על התחזות לקבוצת פוטבול, ועל כזו החלשות של הניינרס, אף אחד לא ציפה. אבל לפני כמה שנים נקבע שהשנה ה-AFC מזרח ישחק נגד ה-NFC מערב. כן נקבע שהשנה ה-AFC מזרח נגד ה-AFC צפון, שהוא בית יחסית בינוני בשנים האחרונות (משהו דבר על התחיה של הבנגלס ?). מה נשאר ? מאחר והפאטס היו אלופי ה-AFC מזרח, הם ישחקו נגד אלופת ה-AFC דרום, ו-AFC מערב. אז את המבחן הקשה נגד הקולטס הם עברו, אבל משהו ציפה להחלשות של הצ'יפס ? יכול להיות שכאשר שינו את הצורה שבה בונים את ה-schedule התחשבו בהחזקות/החלשות של קבוצות, אבל אף אחד לא חוזה את מה שקרה ומה שיקרה לקבוצות. מסקנה - ה-schedule הקל של הפאטס, נובע הרבה יותר ממזל ממה שחושבים.

ranatz

New member
הייתי היום במשחק של הפאטס

ולא יעזור הם קבוצה עם הרבה אופי! נהניתי בטרוף כי זו חווייה מדהימה לראות את המשחק בג'ילט סטדיום. איזה קהל, איזה אווירה, איזה מגרש מדהים! אחת החוויות הכי מופלאות שהיו לי בחיים (וגם אחת היקרות אבל למי אכפת).זה לא יאומן מה קורה מסביב לאיצטדיון לפני המשחק ואיך הקהל בשיגעון כל פעם שבריידי עולה למגרש אז נכון שהם לא קבוצה מבריקה אבל האופי האופי.. מעניין מתי הרצף שלהם יישבר. בטח לא מול הג'טס בשבוע הבא

Jerzet

New member
A little something extra

Again, I can't type Hebrew on my brother's laptop, so this will be in English. Good little debate we have here... Well, like I said, they are in a weak-ass division. That can't be helped. And I was being sarcastic about having connections in the scheduling department, obviously. But they do have a relatively easy schedule this year. Anyway, I would like to share an article, written by the wonderful Gregg Easterbrook, also known as TMQ. For those of you who don't want to read it, just read the first few paragraphs. Great minds think alike!!!!

למעלה