בבקשה, מוקזש אך ורק לכם
||!

Chandler Rulz

New member
בבקשה, מוקזש אך ורק לכם../images/Emo70.gif||!

רק יש שורה ומילה ב"שומר אריות" שלא הצלחתי לקלוט..

the king 25983

New member
שומר אריות

לא ידעתי מה עושים ב-תוך דממה לא ידעתי איך לראות הסתובבתי, לא מצאתי כלום קשה לי עם לחיות הי, אני פוחד נורא, מאור מנורה מזכיר לי בלי ברירה תמונות מחקירה שעוד לא נגמרה, עד עכשיו הד ברור סוגר שורה מחר תקומי יום|סדגש חדש, שאין בו תועלת גם לא יקרה בו כמו אתמול את לא כמוני כי אף פעם את לא לא שואלת איך זה שנפסיק לפעול מיליון פנים את מחליפה כן את מתבלבלת יודעת להגיד לי אהאה את בעצם לא נמצאת את סתם מתברגת עושה מזה עניין גדול לא מסתדר לי לא מסתדר אלף פעמים אמרתי, לא צריך למדוד מחכים שמחכים שאי אפשר לספוג צודק או לא תמשיכי, לפעמים מצב דומה פה לא יחזור מי כל האנשים האלה שהבאת תפסיקי לעודד תקרית הבנתי שאני נמצא כאן, כמו תחליף תדהימי את עצמך מפה מחר תקומי ליום חדש, שאין בו תועלת גם לא יקרה בו כמו אתמול את לא כמוני כי אף פעם את לא לא שואלת איך זה שנפסיק לפעול מיליון פנים את מחליפה כן את מתבלבלת יודעת להגיד לי אהאה את בעצם לא נמצאת את סתם מתברגת עושה מזה עניין גדול לא מסתדר לי לא מסתדר אולי יש עוד טעויות שלא שמתי
אבל אין לי כוח לבדוק ומהסתכלות ראשונה ראיתי עוד טעויות. חבל שאנשים לא קונים דיסקים מקוריים שיש בהם את המילים...

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gifנכון.. ממש חבל../images/Emo4.gif../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

ורגע.. אממ זה רק אני או שהמילים הפוכות?

בואר

New member
שאלה:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

איך ישנים כמו כפית? התקלתי אותכם הה?

בואר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

"זוכר אותנו...ישנים כמו כפיות... ושלובי ידיים ברחוב..." מתוך טרף קל...

מה, את לא יודעת ../images/Emo9.gif

איך ישנים כמו כפיות?! אני המומה מעצמך~!
זה נורא פשוט את חייבת לנסות!

בואר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

YYY אני רוצה לישון כמו כפית!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחח מה קרה לך... ../images/Emo168.gif

שאני לא ישן כמו כפית... לה..... לכלכת... זה מנהג קבוע אצלי...

בואר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני רוצה לדעת איך ישנים כמו כפיות!!!!!!!!!!!!!!

טוב, אז ככה../images/Emo9.gif

את לוקחת המון המון המוןןן כפיות בכל מיני גדלים, ואז פשוט הולכת לישון ומסדרת את הכפיות לידך.. ככה לאט לאט בלילה את גם נהיית כפית!!
נכון פשוט?!

בואר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני זזה יותר מידי... בבוקר לא תשאר שם כפית אחת!

בואר

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני שרוטה? אני לא שרוטה! אני מאוד שרוטה!

למעלה