בבקשה מי יכול לתקן - תודה רבה

rifka1

New member
בבקשה מי יכול לתקן - תודה רבה

habia una noche lluvioso y tempestuoso cuando me abandonaste solitario y triste no podia moverse me quedaba sentar en este sombrio rincon porque fuiste sin decir palabra con el viento que sollozaba y fuerte silbaba las lagrimas como la lluvia en mi cara lagrimeaban mi corason destrozo de mayoria de pena y tristeza תודה על העזרה

s f a r a d i t

New member
תיקון קטו .....

HABIA UNA NOCHE LLUVIOSA Y TEMPESTUOSA (לילה בספרדית זה נקבה) CUANDO ME ABANDONASTE SOLITARIO Y TRISTE NO PODIA MOVERME , ME QUEDABA SENTADO EN ESTE SOMBRIO RINCON POR QUE TE FUISTE SIN DECIR PALABRA CON EL VIENTO QUE SOLLOZABA Y FUERTE SILBABA LAS LAGRIMAS COMO LLUVIA EN MI CARA LAGRIMEABAN MI CORAZON DESTROZADO 5 מילים האחרונות לא יכולתי לחבר למשפט, תבדקי שלא חסר מילה ביניהם זה שיר או שירה?

MiAdi

New member
ועוד תיקון.......

habia una noche lluvioso y tempestuoso cuando me abandonaste solitario y triste no podia moverse me quedaba sentar en este sombrio rincon porque fuiste sin decir palabra con el viento que sollozaba y fuerte silbaba las lagrimas como la lluvia en mi cara lagrimeaban mi corason destrozo de mayoria de pena y tristeza Fue una noche lluviosa y tempestuosa cuando me abandonaste solitario y triste no podia moverme y me quedé sentado en este sombrio rncón. Te fuiste sin decir una palabra con el viento que sollozaba y silbaba fuerte las lagrimas como la lluvia en mi cara lagrimeaban y mi corazón destrozado con mayoria pena y triste.

rifka1

New member
מודה לכם על העזרה - הסבר..

זה צריך להיות שירה השורה האחרונה צ.ל. = ליבי נשבר מרב עצב ויגון שורה ראשונה = היה לילה גשום וסוער כתבתי habia ולא fue כדי להדגיש את עוצמת התאור - האם זה נכון כך ? בית שני שורה ראשונה = למה הלכת בלי לומר מילה -- ( הכוונה -הוא לא מבין מדוע הלכה) תודה רבה על העזרה - אשמח לעוד תיקונים

MiAdi

New member
קבלי את התיקונים שלי..........

mi corazón se ha destrosado por tanta pena y tristeza. לגבי התרגום בשורה הראשונה - אני לא בטוחה שיהיה נכון לכתוב Habia במקום Fue. אם את רוצה להדגיש את עוצמת הגשם, תוכלי לכתוב Fue una noche "muy" lluviosa. Muy = מאוד.

rifka1

New member
תודה רבה על התיקון - הסבר...

בית שני שורה 3 הדמעות על פני כמו הגשם זלגו (הגשם הנמצא בחוץ) לכן כתבתי la lluvia האם אפשר כך ? בית שני שורה אחרונה ליבי נשבר מרב עצב ויגון de mayoria התלבטתי במילה - מרב - מה נכון לכתוב ? תודה על העזרה

rifka1

New member
תודה milich1 - אני מחפשת מילה

לא שגרתית שתתן את אותו המובן שוב תודה

למעלה