חומוס עם בורגול וגזר
מתכון של דניאלה מהמטבח האורגני
100 ג' חומוס
200 ג' בורגול
1 בצל
2 גזרים בינוניים
מלח, פלפל, כמון
משרים את החומוס למשך הלילה, ומבשלים עד להתרככות (ואם ישר תבשלי בלי להשרות, אני מבטיחה לא לגלות לאף אחד).
קוצצים את הבצל, וחותכים את הגזר לקוביות קטנות מאד.
מחממים בסיר שמן זית, ומטגנים את הבצל והגזר עד שהם משחימים.
מוסיפים את הבורגול, ומטגנים דקה. מערבבים.
מוסיפים 400 מ"ל מים (צריך מים פי שניים מנפח הבורגול) ומביאים לרתיחה.
מוסיפים כמון, מלח ופלפל, מנמיכים אש, ומבשלים עד שכל המים נספגים בבורגול, בערך עשרים דקות.
מערבבים פנימה את גרגרי החומוס, טועמים ומתקנים תיבול.