בבקשה עזרה, אני ממש אובדת עצות...
קודם כל, לפני שאני מנסה לשאול משהו, אני אציג את עצמי, שמי אסתי, אני עוסקת בבצק סוכר כשנה, והולך לי לא רע, עשיתי סדנא אצל אחת התותחיות פה, ומאז נדבקתי בשגעון. מקווה לקבל עזרה פה, כי באמת כולן נחמדות ועוזרות. העניין הוא כזה, פעם ראשונה שבקשו ממני עוגה שהיא לא עוגת שוקולד, ואני ממש לא יודעת מה לעשות, בשיא הבטחון אמרתי למזמינה ש'אין בעיה עוגת אגוזים' ולקחתי בשבון שאני אעשה עוגה לבנה ומקסימום אוסיף אגוזים. הבעיה עם המתכון של העוגה הלבנה הבחושה שיש לי, שהיא יצאה לי רכה מדי, אוורירית, ואני חוששת שהיא לא תצליח "להחזיק" את בצק הסוכר, קרה לי פעם, ונהיה כמעין "בלון" מסביב לעוגה, מבצק הסוכר. בדקתי פה במתכונים ולא מצאתי. ופה באה התחינה שלי, האם מישהי יכולה לרשום לי מתכון שנוסה, נבדק ונמכר? אני חייבת לסיים לאפות אותה היום. אלף תודות למי שתענה לי.....
קודם כל, לפני שאני מנסה לשאול משהו, אני אציג את עצמי, שמי אסתי, אני עוסקת בבצק סוכר כשנה, והולך לי לא רע, עשיתי סדנא אצל אחת התותחיות פה, ומאז נדבקתי בשגעון. מקווה לקבל עזרה פה, כי באמת כולן נחמדות ועוזרות. העניין הוא כזה, פעם ראשונה שבקשו ממני עוגה שהיא לא עוגת שוקולד, ואני ממש לא יודעת מה לעשות, בשיא הבטחון אמרתי למזמינה ש'אין בעיה עוגת אגוזים' ולקחתי בשבון שאני אעשה עוגה לבנה ומקסימום אוסיף אגוזים. הבעיה עם המתכון של העוגה הלבנה הבחושה שיש לי, שהיא יצאה לי רכה מדי, אוורירית, ואני חוששת שהיא לא תצליח "להחזיק" את בצק הסוכר, קרה לי פעם, ונהיה כמעין "בלון" מסביב לעוגה, מבצק הסוכר. בדקתי פה במתכונים ולא מצאתי. ופה באה התחינה שלי, האם מישהי יכולה לרשום לי מתכון שנוסה, נבדק ונמכר? אני חייבת לסיים לאפות אותה היום. אלף תודות למי שתענה לי.....