בבקשה, עזרה, אני פשוט מתוסכל..

Shai 0 0 7

New member
בבקשה, עזרה, אני פשוט מתוסכל..

התגייסתי לפני כחודש ומשהו למשטרה צבאית, מההתחלה לא רציתי את החיל הזה.. אני בן אדם שיש לו בעית משפחתיות כלכליות והביטחון העצמי שלי נמוך.. אני לא מסוגל להיות רחוק מהבית במיוחד שהמשפחה זקוקה לי וכל התפקידים במ"צ פשוט לא תואמים לאופי שלי וכל היציאות שם 11\3 מה שלא מקובל עלי.. אני פשוט מתוסכל ואני מרגיש שכל יום שעובר אני פשוט נשבר ואומר לעצמי איך אני יעביר את ה3 שנים.. כי אני אומר לכם מראש שאני לא אצליח ואשבר באמצע ולא משנה מה יעשו.. אני מת לעבור חיל ומי שבמשטרה צביאת או מכיר תחיל יודע שזה לא אפשרי.. הלכתי לת"ש ביקשתי 100 פעם אבל הם לא מתיחסים, המצב באמת באמת לא טוב ואפילו ביקשתי ביקור בית.. אני לא מסוגל מבחינה נפשית לטפל בעבריינים לעצור אנשים לחלק דוחות זה לא אני אני בנאדם ממש ממש שקט ואפילו פחדן.. אני בוכה כל לילה ובאמת שקשה לי ואני לא יהיה מסוגל לעשות 11\3 .. מה אני יכול לעשות? בבקשה.. אני לא רוצה ש3 שנים המחיים שלי התבזבזו על דיכאונות

שלום..

דבר ראשון לא כל היציאות שם זה 11-3 אין לך מה לדאוג...אפילו אלה שמחלקים דוחות יוצאים יומיות...אתה לא חייב לעצור אף אחד ולא לחלק דוחות..יש גם פקידים בחייל הזה...תתעקש ותביא הוכחות על בעיות שיש בבית.. אל תתחיל ברגל שמאל...תשמע הצבא לא קל אבל החודשים עפים מהר...גם אני עשיתי 3 שנים...לא כל הימים קלים..אבל אתה תתרגל ותלמד ותכיר אנשים חדשים...יש הרבה חוויות בצבא.בסופו של דבר אתה נמצא במקום חדש...אתה כרגע דיי צעיר..תחכה שתתרגל ותצחק על היום הזה. אם אתה רוצה עוד עצות ודברים כאלה אתה מוזמן לפנות אלי...........

Shai 0 0 7

New member
תודה אבל

לא הכל ורוד לי שם.. שום תפקיד לא מעניין אותי בטח שלא שיטור.. ויומיות בשיטור זה רק לבעלי ת"ש וכמו שאמרתי הת"ש לא שמים עלי..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
להחליף תפקיד

שי יקר, נראה שאתה מרגיש שקוף, מרגיש כאילו אף אחד בצבא לא נמצא שם בשביל לעזור לך.. זה יכול להיות מאוד מתסכל להרגיש שאתה נלחם נגד הרוח ולא מוצא אוזן קשבת... אולי כדאי לנסות ולבקש שוב להיפגש עם מש"קית הת"ש או עם הקב"ן, לנסות להסביר להם את הקושי שלך עם השירות הרחוק, ואת הקשיים בבית, לבקש שילכו לקראתך... ואולי אפשר להתייעץ בפורום סדירים, וללמוד מניסיונם של אחרים איך כדאי להתמודד או לשנות תפקיד. מקווים שתמצא את המקום המתאים עבורך, ואתה תמיד מוזמן לעדכן....

LoveBeing

New member
אף אחד לא יכול להכריח אותך להישאר..

תראה.. אם הייתי מכיר אותך לפני שהתגיסת, הייתי ממליץ לך לא להתגייס בכלל. לא לכולם הצבא מתאים ולא משנה מה אחרים שעושים או כבר עשו צבא אומרים לך, מה שחשוב זה מה שאתה מרגיש בתוכך! אף אחד לא צריך לסבול! הרבה אנשים שעושים/עשו צבא, רק יגידו לך להישאר- בעצם כדי לומר לעצמם שאם הם סובלים/סבלו אז גם אתה צריך.. אבל אסור לך לעולם להקשיב להפחדות או לשכנועים שלהם! אם אתה מרגיש שיש תפקיד אחר שאתה יכול לעשות בצבא- בסדר לך על זה. אבל אם אתה ממש מרגיש שזה בלתי נסבל, הייתי מתעקש שוב ושוב לנסות להשתחרר. זה שבישראל הצבא הוא חוק זה לא אומר עדיין שזאת מערכת שמתאימה לכולם. חבל שסתם תזיק לעצמך ותגרום לעצמך למשבר נפשי גרוע יותר.. אתה יכול גם להשתחרר ולנסות לעשות שירות לאומי או התנדבות כלשהי, מישהו שעושה תפקיד שלא מתאים לו ועוד יכול להיכשל בו- עדיף שפשוט יעשה משהו אחר שהוא כן טוב בו. מי שבאמת מתעקש ועומד על שלו- מצליח להשיג את מה שנכון לו. ככל שתאמין בעצמך ותרגיש שלא מגיע לך לסבול יותר- ככה תצליח לצאת מזה. אתה באמת לא חייב לצאת לגמרי מצה"ל, אבל חשוב שתעשה מה שמרגיש לך נכון. אני אישית מראש ידעתי שהצבא זה לא בשבילי נפשית ובריאותית ולא גייסו אותי במילא על סעיף בריאותי. אבל אני ממש לא מתחרט על זה וממש לא אכפת לי מה אנשים גזעניים ואנוכיים חושבים על זה, אני יודע שאני אדם שתמיד מתנדב ועוזר לאנשים אחרים- דרך צה"ל או לא זה ממש לא משנה, מה שחשוב זאת המוכנות שלך לתרום לחברה בה אתה חי, וחשוב שזה יהיה בדרך שלך. אין טעם לסבול ולגרום לעצמך נזקים רק בגלל שאחרים לא מוכנים להקשיב לך. תתעקש ותילחם למען עצמך (זה הרי מה שאתה אומר שחסר לך..) כי זה אולי מה שאתה צריך ללמוד מהחוויה הזאת. ובהצלחה!

Shai 0 0 7

New member
לגיל

תודה רבה אבל הלוואי זה היה כזה קל.. הצבא נלחם עלי אני פרופיל 97 ואין לי שום בעיה בריאותית טפו טפו.. הם לא בידיוק משאירים לי ברירה.. לא רוצה? לך לכלא.. ואני ממש לא טיפוס שיכול לשרוד יום בכלא..

למעלה