בבקשה עזרה בבקשה

yoramor001

New member
בבקשה עזרה בבקשה

יוסטון, יש לנו בעיה - אני מת, חייב, אין מצב שלא, אני כבר לא יודע איך להגדיר את זה. אבל ממש חייב לראות את הסרט שביל הבריחה. יש למישהו רעיון איך לעזור לי. אני מת על גלית, (למרות שאנחנו בקושי מדברים אבל זה תקף לכל החברים שלי בשנתיים האחרונות) אני מכיר את הסיפור ויש לי עוד הרבה מה לספר אבל בלי שום קשר אני חייב לראות את הסרט הזה. הבטחתי לעצמי לראות אותו, אפילו כיוונתי את המקס ובסוף לא ראיתי וזה גם לא הקליט לי. (בשישי נתנקם בייס באופן סופי) בבקשה עזרו לי. אגב, לגבי האתר הרשמי - לא נפלתי. האתר של מיכל תמיד יהיה האתר של ריטה רשמי או לא רשמי, מי שמחפש תארים שיחפש. ריטה-סטאר שולט!!! כל הכבוד מיכל. יאללה, שנסו מתניים, תעזרו לי. שביל הבריחה, לשלוח לי, להעביר לי במייל לא יודע משהו, אם כרוך תשלום בדואר, אני מוכן לשלם. שבועות שמח (כרגיל, למרות המאמץ העוגת גבינה שלי בחג הזה תמיד נראית כמו פשטידה לא מזוהה- ועל זה נאמר, אמא יש רק אחת!!! וגם עוגת גבינה! ביי יהורם.

sharonyle

New member
יורמיקו, זו שרון. קודם כל חג שמח!!! ממליצה

לך לפנות לליטל, אין לי את המייל שלה אבל למיכל בטוח יש, היא תשלח לך בשמחה, אני בטוחה!!!! חג שמח ומזל טוב שוב... שרון

yoramor001

New member
יופי תודה. ואם ליטל ומיכל קוראות אז בבקשה..

צרו איתי קשר.

blondy1982

New member
אני הקלטתי...

לא תהיה לי בעיה להעביר לך, אני רק צריכה למצוא דרך להעתיק את זה לקלטת נפרדת... כי זה בין לבין כל מיני הקלטות אחרות שלי. למי שאין 2 מכשירי וידאו בבית, איך היית ממליץ לעשות את זה?

yoramor001

New member
מאוד פשוט...

תשלחי לי את הלקטת, אני אקליט את זה מהוידאו לדי וי די ואחזיר לך את הקלטת בדואר. מבטיח לשמור עליה טוב טוב. אם הרעיון שלי נראה לך, תעדכני אותי כאן, ואני ארשום לך את כתובתי. תודה תודה תודה, יהורם

lichen2

New member
עותק של הסרט

היי יהורם זו ליטל הבמאית של הסרט שביל הבריחה. אני אשמח לתת לך עותק dvd של הסרט. אם תרצה שלח לי את הכתובת שלך ואשלח לך. המייל שלי הוא [email protected], שמחה על ההתעניינות ליטל

yoramor001

New member
תודה.

שלחתי לך מייל עם הכתובת שלי. שוב תודה. יהורם אור

למעלה