בבקשה עזרה בזיהוי שיר @@@@ אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לדעת מה שם השיר ושם המבצע אני ישמח מאוד
Z zebekikog New member 20/12/09 #1 בבקשה עזרה בזיהוי שיר @@@@ אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לדעת מה שם השיר ושם המבצע אני ישמח מאוד
Z zebekikog New member 20/12/09 #4 למה לא עובד צריך שיהיה לך אופיס בשביל לעבוד ביעיקרון זה אמור לעבוד כי בדקתי אצלי וזה עובד אבל אם בא לך לעזור לי אני ישמח אם תוכל לשלוח לי את המייל ואני ישלך לך את הקובץ סאונד ישירות תודה רבה רבה
למה לא עובד צריך שיהיה לך אופיס בשביל לעבוד ביעיקרון זה אמור לעבוד כי בדקתי אצלי וזה עובד אבל אם בא לך לעזור לי אני ישמח אם תוכל לשלוח לי את המייל ואני ישלך לך את הקובץ סאונד ישירות תודה רבה רבה
Z zebekikog New member 20/12/09 #5 בכל אופן זה הולך ככה בעברית זה שיר של גונידיס אבל אני לא יודע את שמו פירה סטיסואיזמו טפה טרדיה קסיטה סוטאקרטה מאפיסס נאזומה סטאספו טרדיה יאפ יא אגאפי מו מילסססססס
בכל אופן זה הולך ככה בעברית זה שיר של גונידיס אבל אני לא יודע את שמו פירה סטיסואיזמו טפה טרדיה קסיטה סוטאקרטה מאפיסס נאזומה סטאספו טרדיה יאפ יא אגאפי מו מילסססססס
1 12אניהיא New member 20/12/09 #7 זה בכלל שיר של קורקוליס PIRES TIZOYMU TA FENGARYA פירס טיזואיזמו טה פנגריה.