בבקשה עזרה במספר שאלות
1.בהרבה מתכונים כתוב "מבשלים X שעות"
אבל לא כתוב תמיד אם מכסים, לא מכסים או שאולי - מכסים חלקית
איך יודעים ?
יש מתכונים שזה ברור לי למשל : אורז אבל ביתר לא כל כך.
- מה ההבדל מבחינת הטעם בבישול והשימוש בין סוכר רגיל לסוכר דקלים?
אני הכנתי מוקפץ והשתמשתי בסוכר רגיל חום של סוגת ויצא טעים
אבל ראיתי שהתאילנדים משתמשים ב- PALM SUGAR
כדאי להשתמש או שאולי זו סתם "פלצנות" וזה בעצם לא כל כך שונה
האינטואיציה אומרת לי שסילאן יכול להוות תחליף טוב לסוכר דקלים
- מה זה "מיץ ליים" - איפה קונים מיץ ליים והאם בבישול עדיף לסחוט ליים טבעי ואם כן איפה משיגים פרי ליים והאם בכלל צריך או שמספיק מיץ משומר ?
זה למשל, שווה משהו ?
http://tinyurl.com/hu57bno
- עלי קפיר ליים - מה זה ואיפה משיגים .
1.בהרבה מתכונים כתוב "מבשלים X שעות"
אבל לא כתוב תמיד אם מכסים, לא מכסים או שאולי - מכסים חלקית
איך יודעים ?
יש מתכונים שזה ברור לי למשל : אורז אבל ביתר לא כל כך.
- מה ההבדל מבחינת הטעם בבישול והשימוש בין סוכר רגיל לסוכר דקלים?
אני הכנתי מוקפץ והשתמשתי בסוכר רגיל חום של סוגת ויצא טעים
אבל ראיתי שהתאילנדים משתמשים ב- PALM SUGAR
כדאי להשתמש או שאולי זו סתם "פלצנות" וזה בעצם לא כל כך שונה
האינטואיציה אומרת לי שסילאן יכול להוות תחליף טוב לסוכר דקלים
- מה זה "מיץ ליים" - איפה קונים מיץ ליים והאם בבישול עדיף לסחוט ליים טבעי ואם כן איפה משיגים פרי ליים והאם בכלל צריך או שמספיק מיץ משומר ?
זה למשל, שווה משהו ?
http://tinyurl.com/hu57bno
- עלי קפיר ליים - מה זה ואיפה משיגים .