בבקשה..עזרה במציאת אתר שבו....

• פותח הנושא DXman
  • פורסם בתאריך

DXman

New member
בבקשה..עזרה במציאת אתר שבו....

מידות של חפצים-כלי בית... לדוגמה: מידות של כסא שולחן מעקה של מדרגות וכו'... תודה מראש...

DXman

New member
אני בונה בית בתלת מימד ואני צריך...

מידות של חפצים סטנדרטיים בבית כגון:מקרר ארון וכו'... מידות-גובה רוחב... ואו' של חלקי בית...למדל גובה מעקה או גובה מדרגה.. נקווה שמישהו יודע ומוכן לעזור! :) תודה מראש...

uvls

New member
מידות סטנדרטיות

לצערי אינני מכיר אתר כזה, אבל אשמח מאוד לשמוע על אחד. מידות ארגונומיות ותקניות מכל סוג שהוא תוכל למצוא בספר Neufert - Architects Data, ספר המרכז בדיוק את המידע אותו אתה מחפש ועוד הרבה מאוד מידע שכנראה אף אחד מאיתנו לא יחפש לעולם. למצער מחיר הספר הוא 400שקלים, אבל אני מניח שניתן למצוא אותו בספריה זו או אחרת, או אולי אצל חבר של חבר שהוא גם אדריכל או מעצב פנים. אפשרות אחרת היא פשוט לשלוף מטר ולמדוד דברים.

Arielcar

New member
מידות

מקרר לדוגמה (22קוב) גובה 178 ס"מ, עומק 80 ס"מ, רוחב 84 ס"מ. ארונות מטבח תחתונים: גובה 90 ס"מ, עומק ברוטו 60 ס"מ, רוחב משתנה (כל דלת כ - 60 ס"מ). ארונות עליונים מתחילים בגובה 50 ס"מ מפני השיש. גובה 75 ס"מ עומק 30 ס"מ רוחב כמו בארונות תחתונים. מעקה סטנדרטי גובהו כ - 105 ס"מ לפחות, מפני המשטח (רצפה או מדרגה) עליו הוא מונח. זהו, עד כאן אני יודע, אריאל.

DXman

New member
תודה על העזרה...זה ממש קצה המזלג...

אבל תודה בכל מקרה.... מקווה לעוד עזרה בנושא...

למעלה