בבקשה עזרה בתוצאות בדיקות קרישיות

בבקשה עזרה בתוצאות בדיקות קרישיות

עשיתי כמה בדיקות, חלקן בקופ"ח וחלקן באיכילוב. הריון שלישי שבוע 8+4 נצפה דופק כבר פעמיים. (הריון 2 הסתיים ב-IUFD בחודש 9) הגיעו התוצאות של קופ"ח: C3 Complement 164 mg/dL 90-180 (......*..) C4 Complement 39 mg/dL 10-40 (........*) Antinuclear Ab Pos . Cardiolipin IgG 2.9 GPL/mL 0-10 (..*......) Cardiolipin IgM 6.1 MPL/mL 0-7 (.......*.) מישהי יודעת האם הן תקינות? הן בגבול הגבוה של הנורמה וזה מלחיץ אותי ומה ז"א Antinuclear Ab חיובי- האם זה טוב או לא? כרגע מקבלת אספירין 100מ"ג, ומאוד מקווה לא להזדקק לקלקסאן. תודה מראש

נראה לי שחושדים אצלך במחלה

אוטו-אימונית (זו נראית לי הסיבה העיקרית לבדוק בגלל ANA, למרות שב-20% מהנשים תתקבל תשובה חיובית "כוזבת" וחסרת משמעות). לאור החשד הזה, אני לא יודעת לומר לך אם הבדיקות שלך יפורשו כתקינות, אבל נראה לי שיש אפשרות שישלחו אותך לבדיקות פרטניות יותר כדי להשלים את הבירור, ולפי התוצאות יוחלט אם יש אינדיקציה לקלסן או לא. מהנסיון - זה לא נורא כל כך, ואפילו מרגיע במידה מסוימת. מאחלת לך רק בריאות והמשך הריון תקין ומ-ש-ע-מ-ם.
עתליה

תודה רבה לך על התשובה

כרגע נשמתי מעט- יש 20% סיכוי שהכל תקין! הלוואי שכך ואני בין 20% האלה תור לרופא בעוד שעה, מניחה שישלח לבדיקות נוספות. תודה על התקווה

למעלה