בבקשה עזרה בתכנון טיול בדרום אמריקה

roeecicu

New member
בבקשה עזרה בתכנון טיול בדרום אמריקה

שלום אני וחברה שלי מתכננים לטוס לתקופה של שבועים וחצי (כן אני יודע שזה קצת אבל יש אילוצים) לדרום אמריקה בחודש אפריל. התכנון ככול הנראה יתחיל בארוחת ליל סדר אצל משפחה בסאן פאולו בברזיל אלא אם תצליחו לשכנע אותי שכדי להנות מהטיול עדיף ללכת למדינה אחרת. בכל אופן אנחנו מנסים לבנות את הטיול. האם להשאר בברזיל (טוב גם בהבט של לחסוך כרטיס טיסה פנימי)? אם כן איך איפה הייתם מטיילים בברזיל של בשבועיים וחצי? אם לא ברזיל לאן כדי לטוס משם? ומאיפה כדי לחזור. אשמח לכל המלצה. תודה רבה!

natyh

New member
אנחנו לא !

מתכננים טיולים ! אך אם ברזיל אז : טוס לסלבדור דה בהייה שזו אכן מדינה אחרת ..... מאשר סאו פאולו . ציביון אפריקאי אחר שונה וכיפי , אנשי סאו פאולו עצמם יאמרו לך סלבדור זו אפריקה . ואכן כך הוא . ואני לא מוצא שום סיבה לעזוב שם במשך שבועיים וחצי אין לך מה לטייל פשוט תיהנו מסלבדור ומאראיאל דה אזודה הסמוכה לפורטו סגורו , והנה מאז שהתחלתי לכתוב תגובה כבר עברו ... שבועיים וחצי איך שהזמן רץ ....

roeecicu

New member
תודה רק

כמה רחוק האזור הזה יחסית לסאו פאולו? מה יש שם?

natyh

New member
20 ומשהו שעות נסיעה

או טיסה פנימית או טיסות פנימיות אחת לריו שניה לסלבדור בדוק רכישת כרטיס טיסה פנימי בתוך ברזיל כרטיס שניתן לרכישה רק מחוץ לברזיל או סע באוטובוס לילה . מה יש שם : אין שם כלום חופים עצי קוקוס בקתות עץ קצת סוסים קייקים , סירות , רחוב ראשי אחד הברודווי קיוסקים למצים טרופיים , ים שמש מסיבות עד אור הבוקר כל יום כל היום בכל מקום .... , אין לך מה לחפש במקום אחר ... במקום אחר תעשה אותו דבר .... יש גם בית ספר לקפואירה ויש עוד שני חופים טרופיים טרנקוזו וקראיבה גם בהם אין כלום ... זה היופי של ברזיל נוסעים כדי להנות מהכלום ... חגיגה של כלום על כלום שלא נגמרת אז מה יש לך לטייל .... כפכפים תיק שכל מגבת בגד ים ואתה מסודר , בעצם מה טוב יותר בחופשה מלא לעשות כלום ....
?

roeecicu

New member
נשמע מדהים מה לגבי

קודם מצטער על השאלת הרבות... מה לגבי אזור שיכול להשתלב בדרך או משהו כזה שיפה לעשות בוא טיולים כלומר נגיד לחלק את זה לחצי טיול טרקים ונוף וחצי שני מנוחה בחוף? איפה השדה תאופה הקרוב ביותר לשם? (הכיוון חזרה שלי זה לארה"ב)

natyh

New member
אין טרקים בברזיל ...

הטרק היחיד הוא לעצור בריו וללכת ברגל בשילוב כרמלית....
התחתית זה נקרא שם את כל החופים : קופהקבנה איפנימה לבלון חוף המלפפון העפלה לפדרה בוניטה עבור אחורה ראה גלישה אוירית הפורום לא גדול .... העפלה לקורקובדו סיור בגנים הבוטניים העפלה לפאו דה אזוכר אחלה טרק בכפכפים ..... ואתה מסודר .... אתה בברזיל עזוב טרקים וגם לא צריך בסוף היום כל יום תיפול הרוס על המיטה ..... גם ככה .... משחק כדורגל במרקאנה וביקור בבית ספר לסמבה בזה פלור וזהו אתם מסודרים ... אנחנו לא מתכננים טיולים כבר אמרתי ? הטיול כבר יתכנן אותך ..... האמת יש מה לעשות שם שנה שנתיים ויותר לכו תיהנו על תחשבו על להספיק וזהו ... מתעקשים תוסיפו טיסה ושהו שלושה ימים במפלי האיגוסו שייט לפה טיול בוטני שם ... וזהו נגמר... הזמן
לילה טוב ! .

natyh

New member
השדה תעופה הקרוב

למיטב הבנתי סלבדור דה בהיה וטיסה פנימית לריו או סאו פאולו אפשרית .

למעלה