בבקשה עזרה דחוף!!!

בבקשה עזרה דחוף!!!

לא בטוחה אם אצליח לעבור עוד לילה עם הכאבים האלה.
יש דבר כזה שלבקת חוגרת בפה?
היה לי לפני כשנתיים את המחלה הנוראית הזאת באזורים אחרים בגוף, קיבלתי מורפיום ועוד דברים להרגיע את הכאבים האלה, הייתי מאושפזת, לא יכולתי לעמוד בכלל.

בכל מקרה לפני שבוע התחיל לשרוף לי שוב בצד ימין של הגוף ובצד ימין של הפנים שככה התחילה לי השלבקת אז (שאמרו לי שהיא לא חוזרת)

ביום ראשון (יום אחרי שהתחילה לי השריפה בגוף) עברתי טיפול בהרדמה מלאה בשיניים. ויום אחרי נוצר לי פצע גדול בחך, ממש במקום שבולעים, כאבים מטורפים, חשבתי שזה מהצינור של ההרדמה. בכל מקרה לא רק שזה לא עבר מאז יום ראשון זה רק מחמיר לי והכאבים מטורפים, והם מאוד דומים לכאבים שהיו לי בשלבקת שלא חשבתי שאצליח לעמוד שוב בכאבים האלה.

אני לא יכולה לישון, לא לאכול ולא לשתות וגם לא לדבר כי זה פשוט כואב לי...

אני יכולה לצרף תמונה של הפצע הזה אם צריך, אשמח לתגובה מהירה, אני ממש לא עומדת בכאב

תודה

תשובה

יותר סביר כי מדובר בנגע הרפטי (הרפס סימפלקס) אשר מתואר לאחר פעולות כירורגיות בחלל הפה.
בכל מקרה כדי להגיע לאבחנה ניתן לקחת משטח לוירוסים.
פני לבדיקת רופא עור לצורך התחלת טיפול.
רפואה שלמה !

תודה על התשובה המהירה. מצ"ב תמונה

כן זה מגעיל אני יודעת.
בגלל שהשריפה בגוף התחילה לי יום יומיים לפני אז חושבת שזה זה, כיוון שגם אז לקח כמה ימים עד שיצאו שלפוחיות והכאב מאוד דומה

כיב בחלל הפה

נראה כמו אפטה.
קשה לי להאמין שמדובר בשלבקת חוגרת .. אך כדי להוכיח ניתן לקחת משטח מהאזור.
פני לבדיקת רופא.

הייתי במר"מ בחמישי בערב

נתנו לי איזה משחה שמאלחשת את המקום, לצערי זה עוזר רק לכמה דקות במקרה הטוב. אני לעיתים רועדת כבר מהכאבים.
יש לי בבית טרגין 10. אתה חושב שזה יכול לעזור לכאבים של זה? כי נרוסין שזה מה שנתנו לי לא עוזר (ואני אלרגית לאספירין, אופטלגין, נורופן ואדוויל)

יש לי גם טרמדקס פלאשטב - טבליות מסיסות.

זה דברים שנשארו לי מהשלבקת

בינתיים אני לוקחת סליפ אייד שיעזור לי לישון ולא להרגיש את הכאב...

טיפול באפטה לאחר טיפול שיניים

במידה ואכן מדובר באפטה יש טיפול מדף דיי טוב.
מדובר במקלונים עם חומר פעיל שנקרא HybenX - מורחים ישירות על איזור האפטה (ניתן לקנות בסופר פארם)
לי יש ניסיון ממש טוב עם מוצר זה המספק הקלה מיידית בכאב.
רפואה שלמה

רציתי להגיד לך אלפי אלפי תודות

פשוט הצלת אותי, אף אחד לא מכיר את המקלות האלה, הרופאה היתה אמורה מהגודל של זה. והמקל הזה שאגב שרף רצח במשך שעה פשוט העביר לי כמעט לגמרי את הכאב, עד היום זה עדיין לא עבר לגמרי אבל בלי הכאב שהיה, כל כך הרבה רופאים לא מכירים את המקלות האלה בכלל וחבל, זה פשוט נס. תודה תודה תודה

למעלה