בבקשה עזרה דחוף

בבקשה עזרה דחוף

הריון 3 לאחר אובדן בשבוע מתקדם (הריון ראשון תקין). שבוע 7 היום (ו.א 24.12) בא.ס נצפה רק שק- הרופאה לא ראתה עובר- היא אמרה שהיא לא יכולה להגיד אם זה תקין או לא כי אני שבוע 7 ומלאה ולכן המכשיר אולי לא מספיק חד כדי לזהות. היא נתנה לי הפניה למכון א.ס ואמרה שאפנה רק בעוד שבוע. אני לא עומדת בזה- האם באמת יכול להיות שבגלל מכשיר לא חד/"רק" שבוע 7/עודף משקל לא יראו עובר??? כבר מספידה את ההריון. האם יש טעם לעשות מחר בדיקת בטא כדי לראות אם ההכפלה לפחות תקינה? לפני שבועיים בשבוע 5 היא הייתה 1726, במידה וההריון תקין מהם הערכים התקינים לשבוע 7? תודה והלוואי שאמשיך בדרך

שאלה קשה שאלת ../images/Emo4.gif

קודם כל, האם ידוע בוודאות (או כמעט בוודאות) תאריך הביוץ? האם המחזורים שלך נוטים להיות ארוכים? כי אם כן, יכול להיות שההריון צעיר מכפי שניתן לצפות לפי תאריך ו.א., ובא"ס הבא כבר יהיה ניתן להדגים דופק. כמו כן, לפעמים באמת יש קשיי הדגמה טכניים, ובמקרה כזה מכשיר אחר לפעמים פותר את הבעיה, למרות שאני חושבת שההמלצה לפנות למכון א"ס רק בעוד שבוע היא מוצדקת, כדי להתגבר על האופציה של ביוץ מאוחר. לגבי ערכי הבטא, כעקרון בשלבים האלה הבטא כבר לא מכפילה כל יומיים, אז קשה להעריך בדיוק מה הערכים שאת אמורה לראות (מה גם שלכל אישה, בכל הריון, יש ערכי בטא שונים באותו שלב). אם כבר, אולי יש איזשהו ערך בלעשות עכשיו שתי בדיקות עוקבות, אבל למעשה אין בזה הרבה תועלת, כי אנחנו כבר יודעים שהבטאות עלו יפה, ולכן לא סביר שנלמד הרבה מחזרה על הבדיקה הזו. עד כמה שזה נשמע בלתי נסבל, אין משהו יותר טוב לעשות מלחזור על הא"ס, ועד אז להתפלל לטוב. מחזיקה את כל האצבעות עבורך, עתליה

למעלה