בבקשה, עזרה דחופה. הילדה שלו, עזבה את הבית של

wedding1

New member
בבקשה, עזרה דחופה. הילדה שלו, עזבה את הבית של

אמא שלה. לא מוכנה לדבר איתה או להפגש איתה. לא עונה לה לשיחות ולא ל SMS. התנחלה לה אצלנו וראתה כי טוב... לא מעניין אותה לחזור הבייתה ויהי מה. בעלי ואני, גרים בבית מאווד מאווד קטן 40מ"ר (קראוון) ללא פרטיות WHAT SO EVER מאז שהילדה איתנו. ובנוסף, יש לנו ילד משותף. המטרה היא - להחזיר אותה הבייתה,לאמא שלה.. איך עושים את ?!?!?! איפה מתייעצים !??! למי פונים ?!?! חייבת לציין שהנושא נמצא בטיפול של יועצת בית הספר שעירבה כבר את הרווחה, אולם, להם "יש זמן" והם החליטו על זמן צינון של כ חודש, אצלנו (בית האב).. כיום אנו לקראת סוף חודש הצינון...ואין שום ישועה באופק. PLS עזרה ובהקדם... אני מרגישה שאני מתחילה לאבד את השפיות ומעל הכל, (וזה ממש ממש לא איום, אבל עובדה קיימת) לא מוכנה שהילדה תעבור לגור איתנו..

זאת החלטה שלך ושל בעלך. אם אינך יכולה להמשיך

להלין אותה בביתכם את צריכה להחליט על זה יחד עם בעלך, אביה של הילדה. אני מניחה שיש פתרונות נוספים. במידה ותחליטו שניכם תעבירו את זה למי שמטפלת בעניין ותציבו את זה כעובדה. על פי חוק הילדה מתגוררת אני מבינה אצל אמה והמגורים אצלכם זמניים בעקבות משבר. כדי שהילדה לא תרגיש דחויה על ידיכם תשוחחו איתה על האפשרות לחזור לבית אמה עם הגורמים הטיפוליים ותסבירו לה שזה בגלל תנאי המחיה שלכם ולא בגלל שאינה רצויה. תתעקשו שזה יקרה בקרוב.

wedding1

New member
ראשית , תודה שענית לי. ולהמשך הסיפור..

ניסינו לפני כשבוע, לבקש ממנה, שהיא תפגש עם אמא שלה (לסופשבוע סוליקו רק שתיהן) והיא לא הייתה מוכנה כמובן שעמדה עם הגב אלינו, כל השיחה. הועלה גם המצב של תנאי המחייה הקיימים שלנו , והיא מצידה, התריסה ש "היא תלך"....ושאני , לא רוצה אותה. ניסתי להסביר לה את המצב , אך עלה בתוהו... מה עושים..?

אני מציעה לך ככל האפשר לא להתערב.

תהיי מעורבת מאחורי הקלעים. בעלך הוא זה שצריך לדבר איתה ולאמר לה שלא תוכל עוד זמן רב לגור אצלכם וצריכה להיות פשרה עם האמא כדי שתחזור לגור שם. בעלך חייב להיות אסרטיבי וברור איתה. יתכן שיש לו רגשות אשם, רגשות שיש לעיתים להורים גרושים והוא רוצה לעשות למען ביתו אבל למען כולכם טוב יותר שתשלים עם אמה ותחזור לגור בביתה ואליכם תגיע לביקורים על פי ההסדר שישנו. תערבו את בית הספר ותבקשו שיזמנו את האמא האבא והילדה כדי למצוא פיתרון ליישוב הסיכסוך ושוב, ככל האפשר אל תתערבי. את האשה "האחרת" ומה שלא תעשי בנדון תהיי לא בסדר.

yully2

New member
לאמא החורגת.

נערות בגיל הזה מאד עקשניות וחבל שתכנסי למריבות איתה כי אין לך סיכוי. את צריכה להעביר את הטיפול לאבא שלה כי שזה בא ממך היא תמיד תגיד שאת נגדה ולא רוצה אותה כי היא לא בת שלך אבל האבא צריך לטפל בבת שלו ולעשות הכל שתחזור לגור בבית.

למעלה