בבקשה עזרה ד-ח-ו-ף!!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה עזרה ד-ח-ו-ף!!!!!!!!!!!!!!!

שלחתי לפני שבוע ביום שישי את המכתב שלי שאני רוצה להיבחן למחזמר של קטנטנות!!!! לא החזירו לי תשובה! האם זה אומר שהתקבלתי או לא?????? בבקשה תחזירו תשובה עוד היום בבקשה זה חשוב... שחר

יוו איזה כיף לךך *מקנא*

גם אני רוצה להיבחןןןןן אבל אמא שלי לא מרשה לי..
אגב, איזה עוד 29101904748484856756929 מיליארד ילדים רוצים לנסות להיבחר, בטח לוקח זמן.. אני מזה רוצה להבחררר אני הכי דומה לנאצ´ו
אבל אנ´לא בלונדיני.. ארגג.. לא משנה בכל מקרה, טייק יור טיים.. הם ישלחו לך מכתב.. ממני - רועי
נדיה אנד רותם מיי לאב

Rotem Lisa

New member
כן!! כן!!! כן!!!

גוו נאצ´ו!! גוו רועי!! גוו נאצ´ו!! גוו רועי!! כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, תהיה נאצ´ווו, ככה אני אוהבב אותךךך ת´רר!!! >.< סתמו´ש.. ג´ינג´י יותר חמוט מבלונד!!!.. אוי.. אני בבעיה.. סקר : איזה צבע הכי יפה לשיער - ג´ינג´י או בלונד ? אהאהא ?!.. אל תתייחסו.

Rotem Lisa

New member
אהה, כמובן -

רו(עי)פרט!!!
הוא שלך, פסדר.. אבל מה לעשות- הוא כ"כ חמווד..

thanks!!!!!!!!! חברה מ-מ-ש עזרתם לי

אם אתם יודעים עוד משהוא פליייייזזזזזזזזז ספרו לי! שמחה לשמוע מה שאמרתם שחר

sshoshan

New member
תשובה../images/Emo140.gif

אני חושבת שעם אוד לא אחזירו לך תשובה אז לא יתקבלת

*Jennifer*

New member
יכול להיות..

כי בטח אין להם כוח לשלוח הודעה שלא התקבלת. אבל... תחכי עוד שבוע. שמרית.

lucy 2000

New member
את יודעת ...

לא מקבלים את האנשים לפי המכתב... זאת אומרת את לא שולחת מכתב וישר הם יודעים אם הם צריכים אותך או לא. מה רשמת להם בקורות חיים - ניסיון במשחק , שירה עבודה מול קהל וכ´ו?

ברור!!!ששלחתי להם ניסיון עבר.

1)אני בת 10 וחצי למדתי שלוש שנים במקהלה,שנתיים בריקודים ועוד בבית הספר,שנה בתאטרון. הופעתי ברחבי בתי הספר בירושלים על אופרה(החטיפה מהארמון) הופעתי בתאטרון ירושלים. בפארק דניה(מקום עעעצצצוווםםם בירושלים.) הופעתי ברחבי בתי הספר בירושלים במקהלה,ועוד בבית הספר,בתי מלונות ועוד. יש לי עוד מעט טקס שהולך להיות במקום עעעענננקקיייי כול רחבי בתי הספר(שלומדים ריקוד בחוגי בחירה) ב20 ריקודים נופיע נכון גדול???. נ.ב:אני מ-ת-ר-ג-ש-ת!! לזה הלוואיאיאיאיאי שאני יתקבל תאחלו לי בהצלחה שחר

lucy 2000

New member
בהצלחה

אבל שתדעי שזה לא כל כך פשוט - אני אומרת לך את זה כי אני יודעת שיש בנות מסדנת התאטרון שלי ששלחו קורות חיים והן לומדות איזה 5-6 שנים תאטרון - לא אומר שהם יתקבלו אבל זה כן אומר שבטח יש עוד איזה מיליון עם קורות חיים טובות מאד...... אבל אל תתייאשי... אולי הם עוד יזמנו אותך לאודישנים נועה

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למה זה קורה לי?????.....????

אני תמיד נדפקת זה לא פייר היום אמרו במגנט שמי שלא שלחו לו מכתב לא התקבל... לא התקבלתי
זה לא פייר. אבל אולי אני יחכה עוד קצת...
זה קשה לדעת שהלכת להיבחן למשהוא ולא נבחרת! אבל אמא שלי אמרה לי שאם אני כול כך אוהבת משחקים,שירה וריקוד אז עים היא תראה עוד דברים כאלה אני ילך להיבחן אז לא להיתייאש(אני אומרת את זה גם לי וגם פה לאלה ששלחו ולא התקבלו לא נורא!!!...) שחר

lucy 2000

New member
לא נורא....

תשמעי זה ממש לא סוף העולם... אבל אם את באמת כל כך אוהבת את זה אז תלכי לסדנאות ולקורסים זה באמת כיף וגם משתלם כי לדוגמא אותנו אם יש אודישן למשהו באיזור שלנו אז ישר שולחים אותנו... ואת גם תרוויחי מזה כי את תעשי משהו שאת אוהבת גם אם הוא לא יזכה לפרסום... נועה

למעלה