בבקשה עזרה וסליחה על השאלה הארוכה

skipi

New member
בבקשה עזרה וסליחה על השאלה הארוכה

בני בן 7 חודשים בשבוע האחרון מתאפיינת בעייה שאין לי מושג למה! להלן סדר היום באוכל אני רושמת זאת על מנת שתוכל לעזור לי בבוקר בערך בשבע בבקבוק סימלאק טופ FREE (ללא לקטוז) בתשע בערך – קערת פירות של בננה ותפוח + 3 טיפות של ברזל מתוצרת הדס HADAS LINE ב – 10:30 או 11:00 בערך בקבוק סימלאק טופ 2 בצהרים מרק (גזר, בטטה, תפוח אדמה + בשר עוף) ובשאר היום מקבל בקבוקים של סימלאק טופ FREE איך כיצד ומדוע בשעות 01:00 בלילה לבין 04:00 בבוקר הוא על הידיים שלי בצרחות איומות ומלא בגזים, סליחה על המילה אבל הוא פשוט לא מפסיק להפליץ ובכל הפלצה מלווה בבכי וכאבים אני מרגישה את ההתקפלויות שלו. העניין הוא שעד לפני שבוע היה מקבל רק סימלאק טופ FREE והיה מקבל רק 2 טיפות של ברזל, עכשיו בבקרים הוא מקבל את הסימלאק טופ 2 כי הוא חייב להתחיל להתרגל לאינזים שמפרק את החלב ולכן התחלנו אפילו שזה מאוחר בגיל 7 חודשים את הטופ 2 ורק מנה אחת בבוקר (האם יכול להיות לזה השלכה בשעה כל כך מאוחרת בלילה) האם זה שהוא מקבל 3 טיפות ברזל משפיעות ככה על הכיבה. אני פשוט לא יודעת מה לעשות, פניתי לרופא המשפחה, ואין לו דלקות אוזנים, גרון, או בעיות אחרות. היום יש לי פגישה נוספת עם הרופא , והייתי מעוניינת לדעת איזה בדיקות לבקש ממנה, ואם יש לך דעה והצעה בנושא הבעייתי של כאבי הבטן שלו.

למעלה