בבקשה, עזרה למתחילים

בבקשה, עזרה למתחילים

כן כן יש גם מתחילים שפוגשים את המנגר רק עכשיו (לא לצחוק עלי) אני משחק 02-01 והשאלה, כשאני רואה את ההרכב שלי יש בקצה הימני עמודה שהכותרתשלה inf שם רשום inj על שחקן פצוע או unh על שחקן שלא מרוצה... יש לי שחקנים שרשום להם כל מני דבריםשאני לא מבין כמו png ולחיצה מביאה אותי למסך החוזה של אותו שחקן (השחקן עצמו מרוצה וטוב לו) יש איפה שהוא רשימה של כל האפשרוות שם ומה הם אומרות?

dylan

New member
לצחוק? אם כבר אז לאחל ../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif

אתה בטוח אגב שזה png? כי אני לא זוכר שנתקלתי בקיצור כזה.. בכל מקרה הנה רשימה של הקיצורים.. fgn - (אולי לזה התכוונת) שחקן זר. sus - שחקן מושעה. wnt - השחקן נמצא בשורט ליסט של מועדון אחר.. bid - הוגשה הצעת מחיר לגבי השחקן, והמועדון נמצא במו"מ או בודק אותה.. yel - אם השחקן יקבל עוד כרטיס צהוב אחד, הוא יושעה ממשחק אחד. ret - השחקן הודיע שבסיום העונה הנוכחית הוא מתכוון לפרוש מכדורגל מקצועני. int - השחקן נמצא עם הנבחרת הלאומית שלו.. ine - השחקן לא יכול לשחק במשחק הבא.. אם יש לך משחק באירופה ולא רשמת את השחקן בין 25 השחקנים שמורשים לשחק במפעל, יפיע הקיצור הזה. wpm - השחקן לא יכול לשחק במשחק הבא כי אין לו רשיון עבודה בתוקף (אף פעם לא יצא לי להתקל בקיצור הזה במשחק). tir - השחקן עייף ורמת הכושר שלו מתחת ל-65%. cup - השחקן כבר הופיע העונה בתחרות במדי קבוצה אחרת ולכן הוא לא יוכל להשתתף באותו מפעל בקבוצה שלך. loa - השחקן מוצב ברשימת המושאלים. lst - השחקן הוצב ברשימת ההעברות. unh - השחקן לא מרוצה... abs - השחקן נעדר (לא מופיע לאימונים ולמשחקים..), לשחקנים עם בעיות אישיות (מתגעגעים הביתה, לא מצליחים להסתגל לסגנון החיים במדינה או סתם יש להם בעיות אישיות..) אפשר לתת חופשה של שבועיים מהמועדון, ובמהלך השבועיים האלה יופיע הקיצור.. (לפעמים שחקנים מחליטים לא לחזור בתום השבועיים ומוסיפים לעצמם עוד ימים/שבועות ל´חופשה´..). ctr - החוזה של השחקן הסתיים.. inj -
כאילו דהה...

תודה, ושאלות נוספות...

קודם כל תודה רבה, בדקתי עוד פעם ובאמת התכוונתי ל fgn. אני משחק cm0102 ועברתי פה על הפורום ולא מצאתי אף אחד מהשחקנים הצעירים שאתם ממליצים עליהם (כולל הטסגילו הזה) אז אולי אני מחפש לר נכון או שאלו לא שחקנים שנמצאים בגרסא שלי? או שסתם אני צריך עזרה... ושאלה נוספת, אחרי שבחרתי שחקנים שישחקו במסגרת אירופאית עשיתי החלפות אני יכול לרשום את השחקנים האלה מאוחר יותר? אולי בשלב הבא של ליגת האלופות? או כשאני יפול לגביע אופא? ושאלה אחרונה, השחקנים שלי מתעייפים מהר מאוד (במחצית לרוב השחקנים שלי כבר יש מתחת ל 90 ורובם נושקים ל- 80) ושלוש החלפות לא מספיקות לי אני מסיים משחקים עם שחקנים ב 70+ ואז הם משחקים ממש רע בסוף המשחק ואני חוטף המון גולים, וגם נפצעים המון. אשמח לרעיונות איך לחזק להם את הכושר

JRM

New member
בקשר לשחקנים שאתה לא מוצא...

במסך הראשי אחרי שאתה פותח את המנג´ר תכנס לGame Settings וזה יעלה לך את האפשרויות... יש שם אפשרות שנקראת DataBase שזה בעצם בסיס הנתונים של המשחק. תעביר את זה למקסימום ואז אני מבטיח לך שתמצא כל שחקן ושחקן (בערך)... אגב אי אפשר לעשות את זה באמצע שמירה אלא תצטרך להתחיל מההתחלה... בקשר לאירופה אם אני לא טועה יש מספר נקודות רישום...לדוגמא, בגביע אופ"א רושמים את השחקנים בפעם הראשונה בסיבוב ה1 ואפשר להחליף 2 להוסיף 2 לאחר הסיבוב ה3 (לפני שמינית הגמר) אם אני לא טועה... בקשר לכושר אני מאמין שענו לך

קיר קמט

New member
אני ראיתי פעם וורק פרמית.

כמובן שבליגה האנגלית לא בקבוצה שלי לברד פרידל זה קרה. זה היה במנג´ר די ישן, אבל לא נורא.

למעלה