בבקשה עזרה מקצועית של התמיכה הטכנית

אמנון1111

New member
בבקשה עזרה מקצועית של התמיכה הטכנית

עבודת הכנת הרשומה שבקישור:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=3059431&r=1

נתקלה בקשיים בעריכתה בעורך הישן באקספלורר 11 כאשר המסך התרחב כל הפעם לממדי ענק. ככל שירדתי יותר למטה המסך התרחב יותר ויותר גם בלי סרטוני ה-GIF שפרסמתי רק בסוף.

אודה לכם אם תתאימו את העורך הישן לאקספלורר 11 יש גם קשיים להחליף גודל אות או צבע בכתב ועוד המון באגים אחרים שמאריכים הכנות רשומות פי עשרה מהזמן שצריך להיות

אי אפשר לבצע את הרשומות מהסוג שאני יוצר בצורה טובה בגוגל כרום ופיירפוקס. כדי "לא לעצבן" את התוכנה שלכם לא פרסמתי אותיות מודגשות. אציין גם שאי אפשר לשים קישור בשיטה שלכם באמצעות אקספלורר 11 - עם הגלגל שיש בעורך ולכן אני מפרסם קישורים רגילים ברשומות שלי אפילו אם זה קישור ידידותי של אתרים שמעוניינים שאפרסם את הקישור שלהם או של ידיעות שלהם כגון בנק ישראל ועוד

בברכה ובתודה מראש, אמנון

adi ro

New member
תשובה

עקב כך שהתאמנו את העורך החדש לדפדפנים מתקדמים יותר כבר אין תמיכה טכנית בעורך הישן.
אני ממליצה לך לעבור לעורך החדש.

אמנון1111

New member
הערוך החדש גרוע מאוד לא שומר בלי פרסום

אי אפשר לפרסם תמונה ראשית כמו בישן. חבל שהזנחתם את העורך הישן או לפחות תאפשרו לפרסם תמונה ראשית בעורך החדש - זאת הסיבה שאני לא משתמש בחדש ויותר מזה כבר כמה פעמים עשיתי רושמות - שמרתי - לא פרסמתי - הן לא נשמרו...

אמנון1111

New member
לעדי תודה על עצתך - שיפרתם את העורך החדש

כעת בדקתי - יש תמונה ראשית, שמר בלי לפרסם - רק מזהיר ושואל אם לעזוב דף זה גם אחרי השמירה.

בערב אכין למחר רשומה עם העורך החדש - נראה איך יהיה.

תודה לך על עצתך

בברכה, אמנון

אמנון1111

New member
לעדי בעורך החדש יש הודעה מטרידה שצרפתי בתמונה

ההודעה מופיעה כמעט אחרי כל פעולה באקספלורר 11 כולל יציאה אחרי שמירה וגם אחרי שמירה ופרסום

כל הבאגים שהיו בעורך הישן נעלמו ויש יתרונות בשיתוף בפייסבוק ובגוגל+ לעומת העורך הישן

למעלה