בבקשה עזרה!!!!

בבקשה עזרה!!!!../images/Emo4.gif

לפני כשנה הופיע אצלי על הסנטר מעין "פלולה" (זה היה נראה כמו מעין עור קשיח ומעט מקושקש עם "שפיצים" לבנים בקצה), רופא העור שבדק אותי טען כי מדובר בוירוס שגורם לכך, והוא השתמש במחט חשמלית בכדי לצרוב את זה. ואכן באותו היום הפצע הפריש המון מוגלה ולאט לאט נרפה. הבעיה מתחילה בכך שהחלו להופיע לי במקביל עוד "פלולות" קטנות יותר באיזורים אחרים של הפנים... ניגשתי שוב לאותו הרופא, והפעם הוא השתמש בחנקן נוזלי בכדי להקפיאם, גם כאן אכן הם נשרו, אך הופיעו חדשים במקומם... ניגשתי בשלישית לרופא עור אחר, הוא נתן לי תרופה בשם "וירוציד" (verucid) שעלי למשוח על הפצעונים הקטנים שיצוצו-ואכן התרופה פועלת והורגת כל מה שמופיע (אף עלפי שנגרמת לי בעיה אסטטית של רקמות עור "מת" על הפנים במשך הטיפול), אך שוב על כל אחד ש"מת" שנים חדשים צצים. מיותר לציין שזה מפגע אסטטי מעיין כמהו,שגורם לי לדמם בזמן גילוח. בבקשה-עיזרו לי!!! יש פתרון אחר? איך אני נפטר מהמטרד הזה אחת ולתמיד?! תודה מראש-מתוסכל ויראלי...

tully

New member
זה נשמע כמו וירוס איום!!

אולי כדאי לבקש מהרופא עור טיפול קצת יותר מקיף ואולי הפנייה למרפאת חוץ בבית חולים. לפעמים כדאי להיות אסרטיבים וגם אם הרופא טוען שאין טיפול חלופי לבקש בכל זאת המלצה להפנייה לבית חולים. נסה להתגלח עם מכונת גילוח, זה בדר"כ מונע חתכים במקרה של בעיות בעור.

Dr Yaniv

New member
טיפול ביבלות בפנים

אסור שיהיה אגרסיבי מדי כי עלול להשאיר צלקות ויוצא שכרו בהפסדו לבסוף הגוף מפתח חיסון באופן טיבעי וחולף ללא סימן סבלנות!!! בברכה ד"ר יניב

למעלה