בבקשה .......עזרה..........

נשית

New member
בבקשה .......עזרה.......... ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo53.gif

שלוםםםםם.... יש לי ילדה קטנה (בת שלוש וחצי) מקסימה בוגרת ומאוד חכמה. אני לא יודעת מה לעשות איתה בבקשה ....ע ז ר ה......... אני עוד מעט השתגע ממנה. לפני כ-חודשים הכול היתחיל ...... כאילו שהיא כול הזמן בודקת אותי נכון אני יודעת שזה הגיל שהם בודקים אותנו אבל ....יש גבול לכול דבר באמת שהיא מקסימה .....פעם (לפני חודשיים) כול מה שההיתי דורשת ממנה לא היה בכלל סיכוי שלא תבצע אבל היום זה פשוט ...בילתי נסבל, היא כרגע לא נימצאת בגן בגלל שעברנו דירה ...בסדר אני יודעת שזה יכול להשפיע (עוד שבוע והיא תלך לגן) אני כול היום איתה וזה מאוד מאוד קשה אני כול הזמן עצבנית אליה והיא כאילו מנסה אותי עוד ועוד ....ועוד אין לי סבלנות אני כולכך כועסת אל עצמי אני לא ממש יודעת איך לאכול אותה. אני יודעת שיכול מאוד להיות שבגלל שאני מאוד לא סבלנית איתה, היא חסרת הקשבה אלי . ועכשיו יש לי בעיה חדשה איתה נוסף לחוסר ההקשבה לי , יש לה דבר חדש...כבר שבוע שהיא עושה את הצואה שלה במכנסים ........ ל מ ה ????????? אני יודעת שטוב לה בבית החדש שלנו יש לה יותר מקום, יש לה חברים יותר, אפילו אנשים אומרים שהיא יותר מאושרת כאן ....והיא גם אומרת כול הזמן כמה כייף לה כאן בבית החדש, בבית הישן שלנו היא לא היתה מוכנה אף פעם לחזור אליו (אם ההינו יוצאות לאיזה מקום ) תמיד ההיתי צרכה להסביר לה שאנו צרכות לחזור לביתנו, וכאן מהר מאוד מבקשת לחזור הביתה. אוףף אני ממש לא יודעת מה אני יכולה לעשות יש לי כולכך הרבה בעיות איתה .......... ל מ ה ???.....?.???? אני לרוב מגדלת אותה לבד מפני שבעלי לא כול יום מגיע הביתה וזה מאוד לא קל לי בבקשה אם יש משהו שיכול לעזור לי ????????. אמא נשית בבעיה !!!

אומנם הבת שלי עדיין קטנה

אבל זה דבר ידוע שלילדים יש תקופת הסתגלות ארוכה וקשה יותר מאשר למבוגרים. למרות שיש לה עכשיו יותר מקום, ויותר חברים, זה עדיין לא הסביבה שהיא רגילה אליה, וזו הדרך שלה להגיד לך את זה. אני מקווה שהכל יעבור לה בקרוב. בהצלחה!!!

אלה_ה

New member
גם לי יש ילד קטן יותר אבל אנחנו

כבר חודשים בשלב בדיקת הגבולות. וצריך בשלב הזה המון סבלנות. הבעיה שלא תמיד להורים יש את הסבלנות הדרושה. את מתארת שהיא שוב עושה במיכנסיים, יש ריגרסיה. אולי יש בעיה שצריך לגלות מה היא? אולי זה קשור למשהו שעובר עלייך? מדוע את עצבנית? המצב הנפשי שלנו מקרין לקטנים. יש להם חושים חדים מאוד. וניסית לדבר איתה? בגיל הזה כבר אפשר להוציא מהם מידע ע"י שיחה מונחית. הייתי גם מציעה לך לשאול את השאלה בפורום השכן-חינוך לגיל הרך.

נשית

New member
....אלה_ה.....

יכול מאוד להיות שזה קשור לזה שאני קצת עצבנית !!! אבל באמת אני מאוד משתדלת לא להוריד אליה את העצבים שלי,אני כול הזמן רק מדברת איתה על הבעיה, על הכול אנחנו מאוד חברות וכול הזמן מדברות,אבל.....כמו תמיד יש ...אבל...כמו שכבר אמרת לא תמיד להורים יש את הסבלנות הדרושה. תודה אלה ההיתי גם אצל "השכנים". תגידי את חושבת שאני צרכה לפנות ליעוץ פסיכולוגי?????

נשית

New member
......אגב......!!! ../images/Emo6.gif

היום בבוקר היא כבר היתה בשירותיים ........

אלה_ה

New member
יופי ../images/Emo13.gif וכן..

לכי ליעוץ. כמרגישים רע הולכים לרופא? את מרגישה רע מאיזו סיבה ואת זקוקה לעזרה ותמיכה. אז למה לא? נסי פעם אחת ויש סיכוי שתצאי עם חיוך. (ואני תמיד אצל השכנים לעצה ועידוד)

נשית

New member
../images/Emo9.gif תודה .... ונכון למה לא ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

למעלה