בבקשה עזרה........

נמוש

New member
בבקשה עזרה........ ../images/Emo7.gif

טוב אירנה היקרה כבר כמה שנים שבנים מתנהגים אליי רע צוחקים עליי משפילים אותי עקב זה אין לי יותר רמת בטחון גבוהה אני כל הזמן בדכאון בוכה וכאובה פעם הייתי שמחה כל היום אני מסתובבת עם עצב על הנשמה יש לי בקשה אפ תוכלי לבדוק מה יהיה מצבי מבחינת אהבה? ומבחינת לימודים? תודה רבה רבה אני מאוד מעריכה אותך תאריך לידתי הוא 22.10.86

ארינה

New member
נטלי היקרה

היות והמצב הנפשי שלך רעוע אני ממליצה שתקבלי ייעוץ אישי ולא כאן על רגל אחת.

נמוש

New member
..............אירנה...........

קודם כל אירנה תודה רבה אך במה מצבי רעוע??????. לפי מה שאת רואה זה ישתפר? זה עקב ניצול של אנשיפ בעיקר בנים שפוגעי בי יהיה שיפור בזה????

ארינה

New member
הכוונה היא.....

למה שסיפרת עם הבנים וכל מה שעובר עלייך, זה אומר שהמצב לא טוב בכלל. אני לא יכולה לפרוס לך כי אני צריכה לעשות פריסה על כל תחומי החיים ואלה הן פריסות מלאות שאני לא יכולה לעשות ברשת. כמו שאמרתי אני ממליצה בחום שתלכי לייעוץ אישי לפתור את כל הבעיות ולקבל תשובות לכל שאלותייך.

נמוש

New member
אירנה.......

בבקשה תפרסי לי רק לגבי חיי האהבה בבקשה אירנה רק בזה לא בדברים אחרים בבקשה בבקשה סליחה שאני מציקה לך אבל בבקשה רק בזה אני מעוניינת לדעת בבקשה..........

נמוש

New member
אגב....

חלומי הוא להתחתן עם דתי את חושבת לפי מה שאת רואה בקלפים שזה יתממש.... אני מגיל קטן מאוד נמשכת לדת הייתי רוצה שזה יקרה אם תוכלי להגיד לי בהקשר לזה משהו אז אלף תודות!!!!!!

ארינה

New member
אני מאד מאד מצטערת

אך אין באפשרותי לעשות כאן פריסה מלאה. זו פריסה שלוקחת 15-20 דקות וזה בלתי אפשרי לעשות את זה. אם יש לך שאלה ספציפית מדוייקת בבקשה.

נמוש

New member
לא נורא אבל שוב אני מציקה.......

האם אני אתחתן עם דתי? ואגב אירנה אבקש אם תוכלי לבקוד לגבי אבא שלי מה יהיה מבחינת מקום עבודה? ומבחינת משפחתו? ומצב כלכלי? כי מצב כלכלי ירוד, האם המבצ ישתפר? תאריך לידותו: 9.5.48 ושמו חורחה

ארינה

New member
אי אפשר לראות אם זה דתי או לא

וכמו שאמרתי קודם שאלה אחת בלבד ולא 10 כי אני צריכה גם לענות לאחרים. תני לי שאלה אחת מדוייקת ולא כללית ואני אענה לך. ושוב אני מבקשת ממך תנסי להבין שכאן ברשת אני לא יכולה לענות על כל השאלות בבת אחת ולא יכולה גם שאלות כלליות אין לי אפשרות כזו.

נמוש

New member
סליחה

אז לגבי פרנסה, אם זה ישתנה כי המצב כספי ירוד ואם את יכולה לגבי אמי מצבה הבריאותי לא טוב את רואה שינוי לטובה? תאריך לידתה הוא 24.1.57 שמה אסתר ולאחי יש בעיות מבחינת עבודה את חושבת שזה ישתנה האם הוא ימצא עבודה? תאריך לידתו הוא 5.2.80 ושמו עמית רק את זה וזהו באמת סליחה יותר אני לא אשאל

נמוש

New member
אממ.......

ואירנה בזמנך החופשי את לא חייבת לענות מיד סליחה על השאלות אבל הם חשובות לי מאוד אני יודעת שאת לא חייבת לי כלום את עושה מעשה חסד תודה רבה על הסבלנות וסליחה אלף פעם

ארינה

New member
נטלי, אני מסבירה לך שוב ושוב ושוב

שאלה אחת ספציפית אני לא יכולה לענות על יותר משאלה אחת. אם את צריכה תשובות לכי למישהי באופן פרטי. תבחרי שאלה אחת בלבד!!!! ואני אענה לך. עם כל הכבוד לכך שיש לך בעיות אבל אני צריכה לענות פה לדי הרבה אנשים ואני לא יכולה לשבת ולעשות לכל אחד פריסה מלאה כי זה מגוחך. בחרי שאלה אחת מדוייקת ואני אענה לך.

נמוש

New member
סליחה ../images/Emo7.gif

אוף אני יודעת שאני קרציה ומעצבנת אל תתיחסי אליי טוב אז רק שאלה אחת והיא אם חיי האהבה שלי ישתפרו?

ארינה

New member
תשובה

כרגע המצב לא כל כך טוב ואת די מאוכזבת אך הכל ישתנה לטובה ואת תהיי מאושרת יותר בעוד כנקודה אחת שפירושה יום, שבוע, חודש, שנה, יום ראשון או חדש ינואר. יש לך הרבה חששות מהעתיד למה?

נמוש

New member
כי...... ../images/Emo4.gif

תראי ארינה, יש לי חששות מהעתיד כי אולי יש לי רמת בטחון נמוכה אשר מונעת ממני לחשוב טובות לעתיד בעיקר בתחום האהבה בגלל שאני מאוכזבת מאוד במיוחד את רואה אז זה משפיע לימאוד אפילו זה נותן לי חיוך על הפניו שלפי דברייך יש לי למה לצפות תודה לך שגרמת לי לחייך תראי למשל יש לי עכשיו ידיד דתי שהאמת אני לאט לאט מתאהבת פה ושוב אני פוחדת להתאכזב הלוואי ויהיה משהו אבל בגלל שניפגעתי הרבה פעמים אני מרגישה שאין לי למה לצפות

נמוש

New member
אירנה....יש לך

יש לך לב טוב תודה רבה לך שאת עושה חסד עם אנשים ועוזרת להם אגב בקשר לבחור הדתי שמו יוסי תאריך לידה 12.17.81 תוכלי לבדוק אולי יש התאמה? רק אם את יכולה בטח את כבר שונאת אותי מרוב שאני מציקה לך סליחה תודה שאת בכלל סובלת אותי

ארינה

New member
תשובה

יכולה להיות בינכם זוגיות רק שהוא נראה לי בנאדם מאד קשה ודומיננטי. יש אופציה לקשר בעתיד. אתם בקשר כעת?

ארינה

New member
נטלי היקרה...

אני ממליצה לך בחום ללכת לייעוץ אישי, מישהי שתענה לך על כל השאלות שיש לך ותתן לך הסברים ותשובות להכל באופן יסודי ולא על רגל אחת.

למעלה