בבקשה עזרה..

שש שש ש

New member
בבקשה עזרה..

שלום כולם אני צריך תמונה שהיא רקע שקוף בגודל הזה לפחות http://img470.imageshack.us/img470/1682/untitled1db4.gif ושיהיה בלי מסגרת, רק רקע שקוף בלבד תודה רבה למי שיעזור. נצורף תמונה כדי לראות את הגודל, ושוב בלי שום מסגרת תודה רבה רבה רבה

היי../images/Emo9.gif

זה קצת בעייתי לשמור קובץ שקוף.. אם אתה מעוניין לעלות תמונה, אני אשמח לשים מעלה רקע שקוף או אני אוכל לעזור לך להכין רקע כזה בפאוור פויינט.. רק תחליט ואני אשמח לעזור
לילה טוב

שש שש ש

New member
פאוור פוינט..?

זה לא תוכנה להכנת שקופיות / מצגות...? חשבתי שעוסקים כאן בפוטושופ ותוכנות גרפיקה אחרות... סוריייייייי תודה בכל מקרה..!

היי היי.. לא לברוח../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

בפאוור פויינט אכן מכינים מצגות אבל תתפלא.. יש הפתעות בחיים
אפשר לעשות רקע שקוף ואפילו להגיע לרמת עיצובים גבוהה
אז מה אתה אומר
אני מוכנה לעכב את הכניסה למיטה
ולהסביר לך איך עושים

בכל מקרה.. אם נרדמת או לא..../images/Emo26.gif

מצאתי לך הסבר לרקע שקוף שעשיתי בפאוור פויינט
אבל אם תרצה הסבר בפיינטשופ / פוטושופ - אני גם אשמח לעזור
לילה טוב

כי השלבים האחרים לא קשורים למה שביקשת..

בהמשך [שיהיה לי יותר זמן] אני אעלה את כל המדריך.. כרגע זה השלב שמדבר על מה שאתה מבקש

שש שש ש

New member
אכן כן ../images/Emo140.gif אבל אני לא יודע איך מגיעים לקוביי

ה הזאת שנכנסת אליה... מצטער אם מעמיס עליך. נדבר מחר צריך ללכת לישון מחר בית ספר..

שש שש ש

New member
שוב תודה, חמודה את ../images/Emo3.gif

האם אני יכול לשמור את השקופית הזאת כביכול כתמונה?

שש שש ש

New member
אולי תקראו לי מכור אולי תקראו לי משוגע

אולי תקרוע לי מופרח אולי תקראו לי פרוע. לא משנה לי איך תקראו לי, אבל רציתי להגיד לכם שבערך כל 45 דקות עשיתי רענן לכאן תשובה.. XDDD אמממ. אז זאת אומרת שכיאילו אין אפשרות להוציא את התמונה השקוע שכתמונה..? ושמתי לב שהפורום כאן קצת קטן מבחינת אנשים.. מה דעתכם לפנות להנהלת הפורומים שיפרסמו אותו שוב בפורומים חדשים..? כדי שייגל כאן קצת.. למנהלת הפורום יש לך מלא עבודה.. אז אם תוכלי בבקשה למנות מישהו שהוא יהיה כאן אדום בפורום (מומחה) ויסביר וילמד אותנו איך מסתדרים וזה.. ואת בזמנים הפנויים שלך גם
כי מתי שיש גם מיעוט פעילות בפורום הנהלת הפורומים סוגרת אותו... וחבל :\ .... וסתם משהו לגבייך: את עובדת בעבודה שלך גם בעיצוב תמונות כמו כאן? או משהו אחר לגמרי? וחשבתי על רעיון: שמידי פעם תפתחי כאן בפורום שירשור תמונות שאנשים בנו/הכינו בעזרת כל מיני תוכנות. אני בטוח שזה יהיה נחמד. מה דעתך קוקילידה..? אין לי מושג מה השם שלך .XD... וזהו תודה שוב על העזרה לפחות!!!! וזה מה שחשוב.!

יא משוגע../images/Emo11.gif

טוב, יש לא מעט דברים להגיב עליהם.. אבל בקצרה - מבחינת הפורום, עוד מעט, כשהתקופה הלחוצה תיגמר אני אעשה צעדים גדולים לקידום הפורום, יש לי כבר לא מעט רעיונות
.. ומבחינת האדמה, מי שנמצאת כאן עוזרת בלי שום קשר לצבע הניק שלה אבל גם זה משהו שיגיע עם הזמן
אז מבחינת כמות הריפרשים שעשיתם אתמול.. אתה מוכרז רישמית כ.. משוגע
[סתם, הכל בהומור
] אני משתדלת בכל היזדמנות להיכנס לפורום ולעזור למי שמבקש
אפילו מחכה לי בקשה ממישהי מאוד מיוחדת ואני בטוחה שהיא מבינה וסבלנית.. [נכון שן-שן
]

חמודדד.. חמוד.. חמוד חביבי חמוד../images/Emo198.gif

אתה יכול לשמור את זה כקובץ פאוור פויינט וכל פעם כשתרצה רקע שקוף אתה פשוט פותח את הקובץ מדביק את הרקע על התמונה ושומר.. הבינותי

שש שש ש

New member
חחחח גם את ראית את החמוד חביבי חמוד הזה

מצחיק!!! אמממ אני ינסה עכשיו. ויעדכן.

שש שש ש

New member
יווווו אני הולך להתאבד..!

שמתי לב שאצלך זה אופיס 2003 אצלי זה 2000 דיי ישן. (אבל אפשר לסבול) ובישן אין את האפשרות של שקיפות. מצרף צילום מסך שתביני/ו ....

למעלה