בבקשה עזרה

roaic

New member
בבקשה עזרה

אני לא אוכל לספר את כל סיפורי כי זה ייקח שעות. אבל אני אתן טיפה רקע כדי שתבינו את הבעיה שלי (שכבר באיזשהי צורה השלמתי איתה,בלית ברירה) אני בן 37 (נראה לא יותר מ 24 לצערי).פני בייביפייס,גוף כמו של נער בן 17 (לא עזרו מכוני הכושר וכל השטויות האלה כי זה משעמם אותי). לא גר אצל ההורים.עובד בעבודה ,מרויח בסדר..ובלה בלה בלה. יש לי בעיות עם הגוף שלי-אני לא אוהב אותו.(אני לא שמן אבל לא רזה). יש לי בעיות עם האיבר מין שלי.(הוא קטן 14 ס"מ) ניסיתי טיפולים פסיכולוגיים במשך שנים (לא באובססיביות,אבל פה ושם היו שנים שנורא רציתי להשתחרר מהמועקות האלה,אם כי הגעתי להבנה בשנתיים האחרונות שאני משלים עם מצבי..כי כל השיחות האלה העלו חרס. והייתי אצל 7 מטפלים ב 15 שנה האחרונות) מצבי הוא שמעולם לא הייתי בקשר זוגי. את בתולי איבדתי רק בגיל 25 בעזרת נערת ליווי מדהימה. במשך 6 שנים הקפדתי לשמור על קשר עם אותה בחורה ...ופה ושם מידי פעם שכבתי איתה תמורת כסף כמובן.(סכומים די מטורפים 900 ש"ח למפגש) ז"א,מגיל 25 עד 31 משהו כזה.(זו היתה בחורה בגילי אז...25. סטודנטית,ישראלית...היינו באותו ראש..והיא היתה אחלה בחורה.מדהימה פשוט). היא פשוט בחורה יפייפיה שרואים רק בסרטים. ונמשכתי אליה מאוד.(אני מניח שזה חלק מזה שאני יודע שאני לא מסוגל להשיג אף אחת שדומה לה בחוץ מבלי לשלם...ולכן,אני כבר מעדיף להישאר לבד. טיפשי,דבילי,מחשבה של ילד בן 15 הכל נכון,אתם צודקים...אבל זה המצב) בכל אופן,מאז שנעלמו עקבותיה,אני מידי פעם הייתי מזמין נערות ליווי,אבל כל פעם נחלתי אכזבה קשה ,כי מה שהובטח לי פשוט לא הגיע. הגיעו בחורות שממש לא היו דומות לתמונות שלהן באתר וכו' וכו'. סתם עבודה בעיניים. אז הפסקתי להזמין נערות ליווי,למרות שהייתי חרמן בתקופות מסויימות ,וכבר 5 שנים ויותר אני לא שוכב עם אף אחת.(אני כבר לא ממש מצליח למצוא את אותה נערת ליווי הזו לצערי ). לצערי,אני לא אחד שיוצא למועדונים,אני אחד שלא אוהב להכיר,אני אחד שלא מאמין בזוגיות,לא באהבה וכו'......בקיצור הכל יבש אצלי!!!!! (בבקשה בלי טיפולים פסיכולוגיים וניתוחים של הנפש שלי. אני גם לא רוצה שתרחמו עליי או משהו כזה. אני לא מכוער או אחד כזה שנגעלים ממנו,ממש לא. אני כן נמוך,אין לי גוף יפה כ"כ,איבר המין שלי קטן ועוד כל מיני שטויות כאלה) עכשיו השאלה שלי היא כזו: מה האלטרנטיבות של גבר כמוני בן 36 מבחינת יחסי מין? זה כ"כ מייאש אותי שהדבר שאני יכול לעשות ,זה רק לספק את עצמי.(סליחה על הביטוי). וגם את זה אני עושה, אולי פעם בשבוע. ניסיתי להירשם לכל מיני אתרי סטוצים וכו'...אבל זה כ"כ דבילי ולא אמיתי. כי משום מה,אני חושב ש 90 אחוז משם זה בנות מפוברקות וכל מה שאתה צריך זה לשלם על מנוי ואח"כ אתה נשאר בלי כלום.(אף אחד הרי לא יבוא בטענות ויודה שהוא שילם לאתרים כאלה) בכל אופן,אני כבר חושב לחזור שוב לקטע של הנערות ליווי ולנסות אולי למצוא מישהי מדהימה כמו הבחורה ההיא...אבל הסיכויים לכך הם קלושים באמת.כי כבר ניסיתי אז וכאמור כל פעם התאכזבתי מחדש. אני לא מחפש אהבה,אני לא מחפש זוגיות,אני לא מחפש שתפתרו לי את "הבעיות" שלי בפן הפסיכולוגי או שתתחילו לתת לי הרצאות על "מהי זוגיות ואיך הגעתי למצב הזה". השאלה היא מה אני עושה מכאן והלאה? עד סוף חיי נגזר עליי לחיות ללא סקס? אני כבר 5 שנים לא שכבתי עם אף בחורה...........זה מייאש אותי כ"כ שגם כשיש לי הצלחות בעבודה,אני מרויח סבבה,ויש לי תקופות טובות יותר,אז אני נזכר במצבי וזה די מייאש אותי. אני לא רוצה אהבה. לא רוצה זוגיות.(ז"א,הייתי מאוהב בחיי ב 3 בחורות שרציתי כ"כ להיות איתן,ואהבתי אותן מאוד אבל זה איכשהו לא הוגדר אף פעם כחברות,אלא כידידות. למה???? כי אני לא "הגבר" שהן רצו. לא בגובה,לא בכריזמה,לא במצב הכלכלי,אבל בעיקר בגלל המראה)--אני נראה "ילד". אני ממש לא מהבחורים שייכנסו לפאב או יירשם לאתר ובנות יקפצו עליו....וזה מתסכל ומייאש אותי. אז מה נגזר עליי?? לחיות את החיים ככה ולחכות ליום שאפרד מפה? זה כ"כ מתסכל אותי...:( אז איך גבר בן 37 רווק יכול להשיג יחסי מין? זה בלתי אפשרי מבחינתי להישאר ככה .:( מקווה שתעזרו לי עם התובנות שלכם. (ושוב בבקשה,בלי לשלוח אותי לפסיכולוגים,פסיכאטרים,לסדנאות וכו').אני יודע שבנות אוהבות ונמשכות לבחור עם כריזמה...לא משנה מה הגובה שלו,לא משנה מה האיבר שלו.....המוח הוא האיבר החשוב ביותר ובלה בלה בלה. בואו נדלג על זה...בסדר? האמינו לי שאני בחור רגיל,כמותכם. אני עובד,אני מרויח,יש לי חברים,אני לא נטל על המשפחה שלי או על ההורים שלי,בגדול אנשים מאוד אוהבים את חברתי,אני מצחיק עם חוש הומור מאוד מפותח,אני מנגן,קורא,משחק כדורגל,אני אולי לא יוצא לכל מיני מקומות אבל לא יושב בבית ממורמר או בוכה על מר גורלי) פשוט קשה לי עם המצב הזה. תודה לכם.

roaic

New member
חשוב לי להבהיר חברים

שאמרתי שאני "רוצה סקס"....זה לא בא ממקום של "אני גבר מניאק,אני מחפש רק לזיין..יש פה מישהי"?? (סליחה על הבוטות הקלה..:) פשוט זה בא מהמקום של "אני בודד,אין לי שום סיכוי להשיג את הבחורה שאני רוצה,אני כבר 5 שנים ללא מגע של אשה,וגם כבר שהיה לי מגע זה היה עם נערה עובדת,אני די מתוסכל וכו' וכו'. (אשמח אם תקראו שוב את מכתבי...הפעם ממבט קצת פחות ביקורתי. אני באמת שלא באתי ממקום של גבר שמחפש זיונים בפורומים.(אני ממש לא כזה, מה גם,שאני בטוח שאף אחת לא היתה קופצת עליי) כך שאני ממש לא משחק במגרש הזה. אבל באתי עם הבעיה ש..."עד שכבר הצלחתי להשיג מגע עם בחורה בתקופה מסויימת,לצערי זה נגמר...ואני עובד עיצות כבר 5 שנים". אני יודע שאני הגעתי למצב פתאטי....זו עובדה. אבל זה לא מנע ממני לנסות ולהתייעץ איתכם..מה עושים. אני לא באמת יכול להשיג חברה לחיים. אני לא באמת יכול להשיג זוגיות,אני לא באמת יכול להשיג אהבה. זה עצוב אבל זו עובדה. מה עושים בקטע המיני,זה מה שאני שואל. (בעצב רב)

GMjoy

New member
הזכרת לי את דבריו של הרב זמיר

שציטט מהתנ"ך:"דבש מצאת אכול דייך פן תשבענו והקאתו" הוא התייחס עם זה לבחור שניגש אליו, ושאל למה הוא לא מוצא זוגיות או משהו כזה.. אישה ש"תעשה לו את זה" חח והבעיה נבעה מהגבר שבצעירותו היה מסתובב עם בנות - מתפרפר מדי. ואז זה הרי יוצר ויכוח עצמי: "זאת טובה, זו פחות טובה. הווו עם ההיא הרגשתי ככה, וההיא עשתה ככה. השוואות מעל ומעבר... יותר נכון - ביזבוז של זמן יקר
roaic, תגיד מה שאתה, אני לא מסכים איתך בכלל. עוד לא הספקת להציג את עצמך, איך שישר התנפלת שלא יבואו לך עם פסיכולוגים, ובלה בלה בלה...סתמת פיות מהר. יופי. אז מה אתה רוצה בעצם? הגעת לפורום הסוד, אתה מבקש עזרה/עצה/יעוץ, אז אתה צריך לקבל את הגישה שלנו בחיים - אנחנו עובדים ע"פי עקרונות החיים - הסוד. עכשיו, אני אישית מכיר כמה וכמה גברים שהם, בוא נגיד ללא שפיטה, יש יותר יפים מהם. אוקיי ? אחד מהם, נמוך, רזה (אפילו רזה מדי), לא בעל השכלה גדולה, לא עובד (חי על הבטחת הכנסה). הוא לא מעוניין בזוגיות רצינית, ומתפרפר עם ילדות צעירות או נשים שמעוניינות במין מהזריחה עד לשקיעה חחח משום-מה, הוא גם משיג את הדברים האלה. הא? איזה מזל נכון ? הוא בן 28, וזה מה שיש לו בחיים. אני מכיר עוד אחד נוסף שהוא גם לא אלן דלון, אבל בהחלט נשים הוא מוצא. כן, הוא כל כמה זמן משיג בחורה למטרות מין, ולפעמים הן גם גרות איתו זמן-מה... הוא לא חתיייייייייייייך, ויש יפים ממנו, אבל זו לא הפואנטה! אתה רוצה לדעת מה לעשות? אבל לאיזו תשובה אתה בדיוק מצפה ? איך אתה בכלל רוצה שיהיו לך נשים, אם אין לך טיפת כבוד לעצמך. ברצינות, גבר. אני חושב שהבנות שלנו בפורום לא היו רוצות "סיפור אהבה" עם מישהו שלא מעריך את עצמו - ועוד בצורה שהיא לגמרי קיצונית! אתה נורמלי? האם הכל זה מראה חיצוני ? לא! אתה רואה אנשים ברחוב - כולם יפים, מטופחים, מסודרים וכאילו יצאו מעטיפה של FOX ? מה זה הירידות האלה ככה על הגוף, האיבר מין - תחיה ותחייך! SMILE! נו..חיוך...
ואם אתה כבר רוצה לקבל עצה ממני כגולש הפורום הזה, אז אני אגיד לך: בדיוק מה שאתה מקדיש לעצמך במחשבות האלה - הירידות הלא פוסקות על מי שאתה, ועל הגוף (המתנה) שקיבלת מלמעלה, זה בדיוק מה שאתה רואה כתוצאות בחיים. אתה לא משדר טיפת כבוד לעצמך, ולכן גם בשמים וגם בארץ הקליטה מאוד מדוייקת למחשבות האלה... תראה, אפילו בין נערות ליווי אתה לא מוצא מישהי, וגם לא מוצא זוגיות עם מישהי (כדברייך). אתה מבין מה עוללת לעצמך ? הכל, אבל הכל - תוצאה של זילזול וחוסר כבוד עצמי שלך לעצמך. אתה יכול להיות מי שאתה רוצה, ולעשות מה שאתה רוצה, אבל הבוז שאתה צועק לעצמך - הוא קובע לך "גזר דין" כרגע לכל מה שאתה חושב שלא שווה אותך. וכך יהיה...וימשיך להתקיים במציאות החיים שלך.

אני מעריך את האומץ שלך לכתוב בכזאת פתיחות.

הצורך בקרבה פיזית ובמגע הוא לגיטימי וחשוב. אני לא חושב שיש משהו רע ב"לספק את עצמך" או ללכת לנערת ליווי. ואני בטח לא נותן את האישור שלי לדברים נוראים שעושים לפעמים לנשים כדי שיעבדו בדברים מהסוג הזה, או את כל הבעיה של זה וסמים. אני מדבר על זה שלכל אחד יש צורך במגע. ולא משנה מה מצבו או גילו. תראה, אין שום דבר רע בלהיות קצת נמוך או צעיר. נכון שיש בנות שמעדיפות יותר גבוהים, אבל אנשים מעונינים בדברים שונים ומשונים. ויש לי מספיק חברים שלא משנה כמה הם נמוכים או נראים צעירים, מצאו זוגיות אם זה מה שהם רצו. אפילו אם הם פגשו בחורה אחת שהתאימה להם והם התחתנו איתה. בנושא איבר המין שלך - אתה מגזים לגמרי, הוא לא קטן וזו לא בעיה. הממוצע נע בין 11 ל 18 ס"מ ואין בעיה מיוחדת לספק בחורה גם עם 7. אלא אם כן אתה פשוט חייב לנסות כל תנוחה ותנוחה בקמא סוטרה (אני מתנצל אם זה שאני אומר את הדברים בצורה בוטה מפריע למישהו, אבל מהניסיון שלי, צריך להגיד את זה ולעניין) תראה, אני מניח שאתה צופה בפורנו. פורנו והמציאות רחוקים זה מזה מאוד, אתה לא צריך איבר מין של 25 ס"מ כדי להנות, אתה לא צריך לקיים יחסי מין במשך שעה. ואתה לא צריך לנסות כל מיני דברים רק בגלל שהם מופיעים בסרטים האלה. אתה לא צריך להיות לא כושי, לא גבוה, ולא בלי שיער בחזה או כל מיני שטויות כאלה. בנוגע לנושא של מה שאתה מחפש. אתה כנראה מחפש סוג של יזיזה. אתה יכול לנסות להכיר יותר בנות מחול, שהרבה פעמים הרגלי המין שלהם קצת שונים משל הישראליות באופן כללי עם היתרונות והחסרונות של זה. אתה יכול לחפש נערת ליווי אחרת, או לפרסם מודעה משלך, שמסבירה בדיוק מה אתה רוצה ולמצוא סידור שמתאים לך. אבל אם אתה אומר מצד אחד "אני אחד שלא מאמין בזוגיות,לא באהבה וכו'" ומצד שני "אני לא באמת יכול להשיג זוגיות,אני לא באמת יכול להשיג אהבה" אז אולי הרבה מהאמונות שלך נובעות מפחד שאתה לא יכול. אתה בהחלט יכול. לגבי הנערת ליווי ההיא, נראה לי שקצת נתקעת עליה. בחורות לא צריכות להיראות כמו כוכבות פורנו. תנסה גם דברים אחרים קצת.כל עוד אתה מוצא מישהי שאתה נמשך אליה, זה לא משנה אם היא גבוהה, שמנה רזה, נמוכה אם יש מספיק כימיה, והתאמה מסוימת, הסקס יהיה כיפי. בהצלחה

הבעיה שלך היא שלא החלטת בדיוק מה אתה רוצה

מצד אחד אתה אומר "אני לא רוצה זוגיות ולא רוצה אהבה אלא רק סקס". מצד שני אתה אומר שאתרים של סטוצים זה "דבילי ולא אמיתי". אז לא ממש הבנתי, מה אתה מחפש? סקס בלי אהבה אבל שירגיש אמיתי? יש פה סתירה פנימית במה שאתה מבקש. אתה צריך להיות ממוקד לגבי היעד שאליו אתה חותר. או שאתה הולך על הדבר האמיתי (שזה סקס שמבוסס על אהבה) או שאתה מסתפק בחיקוי זול. ואם החלטה להסתפק בחיקוי הזול, אז יהיה עליך להשלים עם העובדה שהוא ירגיש כמו חיקוי זול - ריקני, מטופש, ומזוייף. ואילו אני הייתי במקומך, אז הייתי עוזב את החיקויים והולך ישר על הדבר האמיתי. אם זה מה שאתה רוצה, למה להסתפק בפחות? סתם ככה, כי החלטת שאתה שונא את הגוף שלך? וחוץ מזה, זה נראה לך הגיוני לבלות ככה את כל החיים שלך, עם שנאה עצמית כזאת? אל תדאג, אני לא אביא לך פסיכולוגים ולא אלאה אותך בניתוחים מפותלים. אני פשוט אומר לך שמגיע לך יותר, ושהבחירה איך לראות את עצמך היא בידיים שלך.

Ofra m

New member
לא תמיד

הסוד הוא פתרון לכל בעיה, לדעתי כשאדם מודע לכך שיש לו בעיה הוא פותר חצי ממנה אבל כאשר הוא לא רוצה לטפל בבעיה הוא משאיר חצי ממנה כך שאולי לא תאהב את תשובתי אבל לדעתי אתה חייב להתחיל לטפל באהבת העצמי שלך זה יכול להיות ע"י פסיכולוג,מאמן אישי, הרצאות סדנאות קריאת ספרים אימון עצמי ועוד אבל הדגש הוא בלטפל ויפה שעה אחת קודם.

ע ו פ ר ה

New member
איש יקר ברוך הבא../images/Emo140.gif

הגעת לפורום הסוד. לפי רוח הסוד מה שאני מציעה לך לעשות זה קודם כל לקרוא שוב את מה שכתבת ולכתוב את הכל במשפטים חיוביים. הסוד טוען שצריך לדעת מה רוצים, לכתוב את זה בהווה ובמשפטים חיוביים. ואתה צודק, אנחנו לא מטפלים פסיכולוגיים ולא שופטים אף אחד. כולנו (אולי כמעט כולנו) מאמינים שהמחשבה יוצרת מציאות ואנחנו מתמקדים במציאות רצויה וטובה. מאחלת לך בהצלחה. באהבה עופרה

למעלה