בבקשה עזרה !!!

Danidin266

New member
בבקשה עזרה !!!

בת 28 נשואה +2 רוצה להתחיל טיפולים לילד 3 .אני ובעלי בכללית .אני מנסה להבין משהו האם באמת אין שום השתתפות במימון טיפולים לילד 3 ??? כלומר יש לך2 ילדים אומרים לך יפה שלום ?? אין לי ביטח פרטי.מה זה ביטוח משלים של הכללית ??? פלטינום? כן יש לי חייבת להיות איזושהי פרצה תעזרו לי איך אתן עושות מממש תודה לכל מי שתענה לי

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
אין השתתפות של המדינה אבל כן יש השתתפות של הביטוח המשלים כמו למשל פלטינום, אך הוא מוגבל ולא כמו הטיפולים לילד ראשון ושני.
כל קופה קובעת את הכללים שלה ויש הבדל בין אחת לשניה וגם יש שינויים מפעם לפעם, בגדול כל קופה מאשרת 7 (יש כאלה שקצת יותר) הפריות לכל ילד, זה אומר שאם לא הצלחת במסגרת השבע הקופה לא תשתתף יותר בכלל. אם הצלחת ואת רוצה גם ילד רביעי תקבלי שוב 7 נסיונות.
&nbsp
במסגרת הנסיונות האלה הקופה משתתתפת ברוב עלויות הטיפול מה שקוראים שלב א+ב, אבל יש איזו השתתפות עצמית שמשתנה מקופה לקופה נע בין מאות שקלים לאלף חמש מאד משתנה קצת בתלות בקופה ובמקום הטיפול.
השינוי הגדול לרעה הוא בעלות התרופות. בילד ראשון ושני שילמת 15% בלבד וגם בהיקף זה העלות הגיע ל1000 ש"ח ואף יותר.
בילד שלישי צריך לשלם 50% וזה אומר כבר כמה אלפי שקלים כל טיפול וזה בהחלט מורגש וכבד.
מקווה שנתן לך קצת כיוון.
&nbsp
בהצלחה

טיפולים לילד שלישי בכללית (ביטוח כללית מושלם)

אנחנו חזרנו לבית החולים שבו עשינו את שני הראשונים
שלב א'- 550 ש"ח , שלב ב'- 1,100 ש"ח שלב ג'- 330 ש"ח . משלמים רק אחרי השאיבה.
לגבי התרופות : ההשתתפות העצמית היתה דוקא דומה לסבבים לילד ראשון ושני.
לדוגמא: פיוריגון 900UI עלה כ 350 , רשום 82% הנחה ודקאפפטיל עלה לי 4.5 ש"ח לזריקה בודדת.
את הדקא לא נתנו לי לקנות בבית המרקחת של הקופה, ושלחו אותו לסניפי סופרפארם נבחרים (לא ברור לי מה ההגיון).
&nbsp
שיהיה בהצלחה!!

נטלייי

New member
עשיתם את הטיפול

בבית חולים ציבורי?
המחירים נשמעים לי מאוד סבירים, אומנם פי כמה יותר מ 2 ראשונים שזה רק 30 ש"ח של טופס ההתחייבות, אבל עדיין סביר מאוד.
&nbsp
(אומנם אני ממש מקדימה את זמני, וכרגע בהליכים רק לילד שני, אבל אם לא יהיה תאומים, מבאס אותי קצת המחשבה להישאר רק עם 2)

Danidin266

New member
תודה רבה עוד שאלה בבקשה

זה בהחלט נתן לי כיוון ,רציתי לשאול מה ההבדל בן פרטי לציבורי ? 2 הילדים הראשונים ההפריות בוצעו באסותא ראשון לציון עם הרופא המטפל שלי ששילמתי לו בנפרד חוץ ממה ששילמתי לביה״ח

הי דנידין, מעולם לא טופלתי בפרטי

כך שאני לא יכולה לענות לך על ההבדלים במלואם...
&nbsp
אני מגיעה למעקב US ודם בבית החולים כל בוקר בשעה 7:30. בדרך כלל יוצאת עד השעה 8, תלוי בעומס הבנות.
בשעות הצהריים אני מקבלת את ההוראות להמשך הטיפול.
אם נזכרתי בשאלה בערב - אין לי את מי לשאול. מצד שני, עברתי כבר כברת דרך בטיפולים ולא קרה לי שהייתי זקוקה לכך.
יש שם מספר רופאים מצומצם, והמשך הטיפול נקבע בישיבות צוות (להבדיל מרופא יחיד בפרטי).
&nbsp
אני מאוד מרוצה ולכן חזרתי לאותו המקום,
היו קשובים לי ולבקשות שלי לאורך השנים והיחס מאוד מקצועי בעיני.
&nbsp
&nbsp

anguly

New member
מה שמעניין שכל פעם באה מטופלת ומספרת

על נתונים אחרים, יש לי הרגשה שזה ממש תלוי בפקידה.
היתה מישהי ששילמה 100% כי שלחו אותה לבית מרקחת פרטי, אחר כך התברר שבסניפים מסויימים היא משלמת 50%, אני רואה שאצלך את משלמת 18%.
מה שמוזר זה חוסר העקביות וזה שאצל כל אחת קובעים אחוז אחר לגבי התרופות.

מעניין

תראי , ההנחות רשומות במחשב,
לא חושבת שזה קשור בפקידה כזו או אחרת.
אני מגיעה מבית החולים עם מרשם של כללית ולא מרשם פרטי.
&nbsp
יכול להיות שההבדלים בהנחות קשורות לתרופות שונות?
הפרוטוקול שלי מורכב מדקאפפטיל, פיוריגון ואוביטרל.
לא יודעת מה ההנחות בכללית על המונוגון/גונאל אפ או תרופות אחרות, אולי שם יש הנחות אחרות.
חלק מהדקאפפטיל קניתי במרםאה של הכללית (לא שמו לב שהיתה הערה שאסור למכור לי) וחלק בסופרפארם - והמחיר וההנחה היו זהים. בשני המקרים נשאלתי לגבי מספר הילדים בבית.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

anguly

New member
לפעמים יש טעויות במחשב ולא נרשמת הערה שמדובר בילד שלישי

ולכן לפעמים מקבלים הטבות יותר טובות ממה שאמורים, ראיתי כבר כמה מקרים כאלה...
&nbsp

מעדכנת טרי מהיום מאוחדת

לילד רביעי מאוחדת עדיף שילמתי 2008 !!! שח
להחזרת מוקפאים - היום התחלנו מעקב.
נאמר לי שאם היה לי מאוחדת שיא עם ותק של שנתיים לפחות
הייתי משלמת 100 שח...
התרופות לא יהיו יקרות כי זה לא זריקות אבל בכל זאת.
ילדים יקרים. אין מה לומר

למעלה