בבקשה עזרה..

• פותח הנושא G!
  • פורסם בתאריך

G!

New member
בבקשה עזרה..

שלום. אני בן 18 גובה 1.85 משקל 90 ק``ג. אני מעוניין בדיאטה של שישה שבועות שתוריד אותי כ-7 ק``ג למשקל המקסימלי הטוב, לפחות לזמן זה אחרי זה אני נראה מה יקרה. אני יודע שזה קשה אבל לפי מה שעבני שבזמן כזה ניתן לעשות דיאטה. הבעיה שלי בדיאטות בעבר זה שלא היו גבולות מוגדרים ונתתי לעצמי לברוח מדי פעם עכשיו אני מוכן לכך פסיכולוגית וחושב שאני יכול לעמוד במסימה. אני בנוסף עושה ספורט ויש לי מבנה גוף יחסית רחב אך די שמן וזאת הבעיה! אני מעוניין התוכנית תזונה עם גבולות וזמנים ברורים אחרת קשה לי לשמור על דיאטה נכונה. אני מודה מקרב לב אל כל עזרה, דיאטה ותזונה חדשה שתינתן לי. בתודה מראש!

דיאטמן

New member
אני יכול לייעץ לך

על תכנית דיאטה שאני עשיתי וירדתי בה 21 ק"ג ב-3 חודשים.זוהי דיאטה מעולה באישור משרד הבריאות.אם אתה מעוניין,צור קשר באימייל.

ארינה

New member
ביקשתי ממך כמה פעמים להפסיק לפרסם

את עצמך בפורום כי הפורום הוא לא פירסומי. אם לא תפסיק לפרסם את עצמך אני אאלץ לחסום חלק מהודעותיך. ארינה. נ.ב. אני תמיד יכולה לעלות על זה שזה אתה אז מספיק!!!!!

דיאטמן

New member
תגידי ארינה

את באמת לא בסדר,את באמת לא מבינה שההודעות שלי טהורות.אני בהחלט מעוניין לעזור לאנשים בבעיותיהם ולתרום להם מנסיוני הרב בתחום ההרזיה.תאמיני לי,שאין לי אינטרס שכל אחד ישמע לעצתי וייקח את הדיאטה הזו.רק את הדיאטה הזאת אני מכיר אישית כי השתמשתי בה והרזתי המון,אז זו ניראת לי דיאטה אידאלית.

ארינה

New member
עליי זה מקובל אבל אלה החוקים של

הפורום שאסור לפרסם לא טלפונים ולא מקומות. אסור לייחצן כאן בגלל זה אני מעירה לך כל הזמן. יכול להיות שמה שיש לך זה באמת עוזר אבל אסור אין לי שום אינטרס אחר אבל מי שרוצה יפנה אליך כי הבהרת את עצמך מספר פעמים. אז אני שוב מבקשת ממך להפסיק עם זה.

G!

New member
אז ...

הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקבל איזה שהוא עזרה אולי ממך. דיאטה שיכולה לעזור לי במצבי. תודה

ארינה

New member
זה לא העניין מי נותן את העזרה.

העניין הוא שקיבלתי הוראה לא לתת לפורום להיות במת פרסום. היות ונכתב כאן אין ספור פעמים שאנשים יכולים לעזור אז אני חושבת שזה מספיק ברור ומי שירצה יפנה אליהם באי מייל. ההצעה שלי לגביך היא בכלל ללכת לדיאטנית או תזונאית הן יתאימו לך בדיוק תפריט אשר יתאים לגילך, למשקלך ולמבנה גופך. הרי הדיאטה שמתאימה לי לא יכולה להתאים גם לך כי זה אינדבידואלי, אז נכון שיש פה אנשים שרוצים לעזור אבל דיאטה צריכה להיות מותאמת אישית!!!

פורומית

New member
אין לי שום דבר נגד דיאטמן

אבל כבר רציתי להעיר על זה שלדעתי זה ממש לא המקום, וגם די הורס את אוירת הפורום שלכל הודעה שמישהו כותב, מצטרפת ההודעה הנ"ל שהיא בהחלט פירסומית וממש לא שייכת למקום הזה...

ארינה

New member
אני שמחה שלפחות מישהו מבין זאת.

שזה לא אישי אבל אלה החוקים והכללים.

יש הרבה "מישהואים" שמבינים...

אל תזלזלי!
ובכן, דיאט-מן יקר, זה בהחלט לא במקום כל ההודעות שלך... אך אתה מוזמן להצטרף אלינו ולספר לנו מעט על עצמך, ואיך נהיית "דיאט-מן"... נשמח לשמוע! (כלומר: לקרוא... אבל אל תהיו כאלה קטנוניים!!!)
לילה טוב... עדי התל-אביבית

למעלה