**בבקשה עזרה**

**בבקשה עזרה**

שלום. יש לי בקשה עם הסבר קצת מסורבל. אני מחפשת ארון מעץ שהדלתות שלו הן לפי התיאור הבא (אני מציעה לקחת חתיכת נייר ועט) תעשו מלבן מאונך (כמו דלת של ארון) תחצו את המלבן (מלמעלה למטה) בקו מקווקוו אחרי שנוצרו שני מלבנים, תחצו את שניהם בקו אופקי (שוכב) במרכז שלהם נוצרו 4 מלבנים קטנים. בתוכם, תצירו ערמה של קוים כמו מדרגות אבל שלא נוגעים בדפנות של המלבן, אלא "מרחפים במרכז המלבן". זה הציור , עכשיו אני אסביר. "הקווים שמרחפים" הם כמו תריסים של חלון. הארון לא אטום לחלוטין, הוא מאוורר וזה כאילו "תריס מקובע". הקו המקווקוו שחוצה את הדלת לשניים זה ציר ש"מתקפל", כלומר נפתח על הדלת השניה. אני חושבת שארון כזה בא על מסילה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה ארון (זה משהו די נפוץ) או יותר טוב מזה לראות תמונה באינטרנט על מנת שאני אוכל להסביר מה אני מחפשת.. תודה!

melodynoa

New member
אני כל הזמן פה, אבל התגובות שלי

רק על דברים ספציפיים. נמאס לי לשבור ת'ראש בשביל אחרים, שרוצים לדעת באיזה צבעים לצבוע את החדר שלהם... ואז אפילו לא חוזרים. מה קרה? מה זה פה, שירותי עיצוב חינם?!

sivanFlower

New member
אבל נהיה מאוד אנמי בלי התגובות שלך,

העדכונים והתמונות!!!!

matan sh

New member
בתור אחד ששאל ולא חזר תרשו לי

להסביר.. נכנסתי לפה בשביל להתייעץ עם חובבנים ומקצועניים בנוגע לעיצוב החדר שלי. זוהי אחת המטרות של הפורום הזה, לא? לאחר שהודיתי לכם רבות על העזרה שלכם, לא נותרה לי שום סיבה להמשיך לכתוב בו. לצערי לא למדתי עיצוב פנים או התמחתי בכך. אני לא יכול לעזור לאחרים.

sivanFlower

New member
בסך הכל רוצים שתחזרו עם תמונות,

שנראה את התוצאה אחרי כל הייעוץ. גם תוך כדי תהליך, הרבה יותר קל ליעץ עם תמונות ואחרי היעוץ זה רק נחמד לראות את התוצאה. גם אני לא מעצבת פנים ולכן לא מייעצת הרבה, רק במה שאני יכולה. אני לא חושבת שמישהו פה מצפה מכל אחד ליעץ אבל בהחלט רוצים לראות תוצאות ולא רק שאלות וזה נראה לי מובן ורצוי.

melodynoa

New member
נראה לי שרוויתי מעיצוב פנים

המכללה יבשה לי את זה. התחלתי ללמוד בנובמבר, וכל מה שלמדנו זה סרטוט ושיעור אחד של תולדות האומנות, שהמרצה יבשה וחנונית חבל על הזמן, ודיברה על דברים שמזה לא התחברתי אליהם, על הסימליות שבצורות, לדוגמא, שמכונית סקסית היא נמוכה וארוכה (ויש בה מקום לזוג), ויש לה גג נפתח, והיא בדר"כ אדומה, בקיצור, בצורה של זין. ושמכונית לאם ולתינוק היא חיפושית, כי היא מזכירה ציצים, היא עגולה וקומפקטית, כמו נשים ותינוקות. ושמכונית למבוגרים מבוססים, איטיים ושמאנים היא וולוו, כי היא כזאת. והקווים הכלליים שלה, הריבועיות שלה לא משתנה כמעט עם השנים, כמו שאנשים מבוגרים לא משתנים.... אני מצרפת את מה שלמדנו. להנאתכם.

melodynoa

New member
וגם בגלל שכשאני משקיעה ומוסיפה

לינקים או תמונות, המנהל לא טורח להכניס אותם... למרות שביקשתי ממנו פעמיים, והוא גם ביקש ממני עזרה בזה.

cloe99

New member
עבור מר uvls ...

"מנהל" הפורום היקר, אולי תוכל לתת מענה לנועה,למה כדאי לה להמשיך להשקיע ולתרום מהידע הנרחב שיש לה לאשני בפורום וגם בכישוריה ובסופו של דבר להרגיש רע? אני באופן אישי חושבת כצופה שפורום זה ללא התערבות של נועה הופך להיות משעמם,פחות צבעוני,ללא מענה זמין,יסודי ומקצועי... אז, אם באמת כל הצופים, כותבים או משתתפים מעוניינים להמשיך את הפורום הזה בכיף ,תדע להעריך מה שטוב בו... cloe

didi10

New member
האמת, ללא התערבותה של נועה כמעט ולא

תהיינה כמעט התייחסויות כאן, נועה חשבת להציע את עצמך כמנהלת הפורום? ומדוע לא בעצם? כך יהיה לך את המקום בו תוכלי להעשירו בידיעותייך ובהשקעתך הרבה, ובטוחה כי הפורום יהיה שוקק, חם ומעניין יותר. חישבי על כך.

melodynoa

New member
ווא, תודה על המחמאות, אבל../images/Emo9.gif

א. להציע את עצמי לנהל את הפורום? למה? כבר יש מנהל. ב. אני יכולה להשקיע, אבל אני לא מקצועית, אני סתם חובבת, התחלתי ללמוד בתחילת נובמבר, וזה כבר משעמם אותי. חיכיתיללמוד יותר על צבעים, שילובם, חומרים, שילובם, ועד עכשיו למדנו מה שמסביב, וממש לא כיף לי. חוץ מזה, אני חושבת שאין לי מעוף, אין לי דמיון, ואין לי שום סיכוי השתלב במקצוע הזה. ישנם רבים טובים ומוכשרים ממני, אפילו בכתה שלי, שבה לומדים כ-10 איש, הביצועים שלי אמנם יותר טובים (למרצה אף פעם אין הערות, לעומת לאחרים), אבל הרעיונות שלי, נורא פשוטים וברורים. ג. אני לא אוהבת את הפורמט של הפורום, כפי שכבר כתבתי, אני לא מוכנה לענות לאנשים שלא מצרפים תמונות, וחוזרים לאחר מכן עם תמונות. ד. כשהאתר יצבור חומר, ואם משתתפיו גם ישקיעו, יהיה אפשר להפנות משתמשים למאמרים, קבצים, תמונות ורשומות. מה שלא מתבצע עכשיו, וחבל, כי אנשים שואלים כאן שאלות שחוזרות על עצמן בקצב מסחרר. ה. בשביל להיות מנהל צריך לעבור ראיון בקריית אריה (או מטלון) ו-א. נראה לי די משפיל להיות מראויין לתפקיד התנדבותי, ועוד יותר מזה להדחות מתפקיד התנדבותי, ו-ב, אין לי רכב, ולהטריח את עצמי משכונה פנימית בכ"ס עד לשם, זה די קשה לי. מה אתם חושבים? אני אישית, מרגישה שהמנהל לא משקיע מספיק. אבל אני לא יודעת אם אני יכולה להעניק יותר, להשקיע יותר ולהיות יותר מקצועית. אין לי ידע כמו שלו.אבל אני תמיד שמחה לחקור וללמוד.

cloe99

New member
עבורי וגם עבור חלק מהצופים...

בפועל את המנהלת, אם קשה לך וזו טרחה להגיע ליום ראיונות בפתח תקוה, תמשיכי להיות כאן איתנו כמנהלת ...ומספקת מידע... יתרה על כך מעצב טוב, פירוש: אינטרקציה עם הלקוח, "כימיה", לתת את הנשמה, להבין מה הלקוח רוצה , להגשים לו את הפנטזיות... ולכל הצופים תתחילו להוסיף תמונות, שהפורום יהיה יותר צבעוני...וגםעבור מתן פיתרון יותר הולם. שבוע טוב לכולם ובריאות ...

cloe99

New member
עבורי וגם עבור חלק מהצופים...

בפועל את המנהלת, אם קשה לך וזו טרחה להגיע ליום ראיונות בפתח תקוה, תמשיכי להיות כאן איתנו כמנהלת ...ומספקת מידע... יתרה על כך מעצב טוב, פירוש: אינטרקציה עם הלקוח, "כימיה", לתת את הנשמה, להבין מה הלקוח רוצה , להגשים לו את הפנטזיות... ולכל הצופים תתחילו להוסיף תמונות, שהפורום יהיה יותר צבעוני...וגםעבור מתן פיתרון יותר הולם. שבוע טוב לכולם ובריאות ...

sivanFlower

New member
בקשר לניהול הפורום... אז..

אני בהחלט לא חושבת שהמנהל הנוכחי עושה עבודה כזאת טובה (וסליחה מראש למנהל
). אני הרבה פעמים רואה תשובות שלא נענו וזה נראה לי לא לעניין. נראה כאילו המנהל כלל לא עובר על הפורום. אין שום העשרה, שום יחס ושום עניין. יחד עם זאת, אני מבינה את נועה. למה להשקיע? כשבן אדם בא עם כל הרצון הטוב ועושה את העבודה של מנהל הפורום, בשמחה, ומקבל כזה יחס מגעיל? ואת צודקת נועה, גם אני לא הייתי נוסעת לתל אביב בשביל ראיון לעבודה התנדבותית... (גם אני מכ"ס..). יחד עם זאת, אני מתארת לעצמי שאכן זאת בעיה שינהל את הפורום אדם לא מקצועי... יש אבל פורומים ששניים מנהלים אותו. אי אפשר לעשות את זה גם פה? ובקשר ללימודים... אל תוותרי. החומר המשעמם זה בסיס. אומנם לא למדתי עיצוב, אבל ממה שכן ביררתי זה חומר חובה וכבר כשביררתי הבנתי שיש הרבה חומר משעמם שקשור למבנים עצמם. ויש הרבה התמרחויות ואני מתארת לעצמי שבגלל שהמקצוע נחשב אומנות יש גם הרבה התיפיפות ושטויות. אבל תחזיקי מעמד ואני בטוחה שכל הקטע של התאמת צבעים והנושאים המעניינים יגיעו. ודבר אחרון, תמיד יהיו אנשים יותר מוכשרים. ככה זה בחיים. אל תישברי בגלל זה. עיצוב זה משהו שאת רוצה לעשות ויש לך הרבה רגש לנושא. אל תוותרי. אני בטוחה שעם הזמן תשתפרי. וחוץ מזה פשוט זה לא תמיד רע. רוב האנשים מחפשים פתרונות פשוטים ויפים ולא "אומנותיים" או "פלצניים". ההורים שלי למשל שעיצבו לא מזמן לקחו מעצב שלדעתי מאוד מצליח, אבל ממה שהבנתי וראיתי, בסופו של דבר הוא עושה לכולם אותו קו של עיצוב. וזה עובד. אפילו שזה לא עם מעוף. מה גם שמה שנראה לך פשוט וברור לא נראה כך לאנשים שלא למדו ולא מבינים עניין. תתפלאי לדעת כמה אנשים חסרים את הדמיון הבסיסי לעיצוב שלך קיים באופן טבעי. אז, אל תתיאשי. מקסימום תסיימי ללמוד, תנסי לעסוק בזה כמה שנים. אם לא תצליחי כעצמאית בעיצוב, תמיד יש עבודות כשכירה. (דיברתי למשל עם בחורה מבניין ודיור שהיא מעצבת ועובדת גם שם, גם באיקאה יש מעצבי פנים ועוד...) אני מצטערת על המכתב הארוך. אבל חבל לי שבחורה כמוך תתיאש כל כך מהר!

melodynoa

New member
תודה....

אני לא אפסיק, כי אין לי הרבה ברירות. אין לי פסיכומטרי (ואני גם לא מתכוונת לעשות), כי גם ככה חשוב לי ללמוד קרוב לבית. השיקולים היו לימודי מקצוע (בניגוד לתואר במדעי המדינה או בפסיכולוגיה למשל.....), שלא יהיו קשים מדי, מאסיביים מדי או רחוקים מדי. ואת זה יש בלימודים שלי. ותמיד יהיו קורסים שאני לא אוהב, בכל לימודים, והחבר שלי אומר לי: ותארי לך שהיה לך קשה והיית צריכה לקחת מורים פרטיים? אז קצת משעמם לך, אז מה.... אני לא אפסיק, אבל קשה לי להגיד שיש לי סיפוק מזה. תודה על המחמאות. אני חושבת שהייתי יותר משמחה לנהל את הפורום ביחד איתו. הייתי מעשירה את הפורום מאוד, פותחת מלא גלריות, קישורים, לדוגמא הציצו בפורום טלנובלות שאני מאוד אוהבת לראות. כמה משתתפים וכמה חומר יש שם: יש שם 3 מילוני מונחים: טלנובלות שחקנים מונחים כלליים וכל חבר פורום יכול לבקש פירוש למונח, יכול גם להוסיף פירוש ותמונה. אני אישית עברתי על כל הטלנובלות והוספתי תמונות. והסקרים שלהם מתעדכנים כל שבוע או שבועיים, כי יש מלא חברים, ובסוף השבו עושים סיכום שבועי על הסדרה שרואים, וכל אחד משרשר מלא תמונות, שמצלמים גם מהטלויזיה ומחפשים באתרים בכל העולם. דוברי ספרדית מתרגמים כתבות (גם אני לפעמים).... איזה עושר! בהחלט הייתי מקימה כזה פורום אם הייתי מנהלת! אפשר למצוא שם מידע על כל טלנובלה או שחקן שרק רוצים. אני מצרפת תמונות.

למעלה