בבקשה עזרה.

בבקשה עזרה.

שלום אני בת 15 עברתי אכשיו לכיתה י' לתיכון עיוני אבל הבעיה שלי שאני לא בידיוק מסתדרת עם ההורים בבית ואני הייתי רוצה לעבור לפנימייה אני יודעת שיש לי הרבה חברים פה ויהי לי נורא קשה ליסתגל אבל אני מעדיפה ככה . הייתי רוצה שתעזרו לי בבחירת פנימייה אני ממש לא התעניינתי מקודם בשום פנימיות כלום אז הייתי רוצה שתמליצו לי על פנימיות באמת טובות אבל גם פריט גטן הייתי רוצה שיהיו שם גם תלמידים דוברי עיברית וגם רוסית כי אני אישית דוברת רוסית ויהי לי קשה מאוד להיסתגל רק בין ישראלים . ממש עודה לכם על העזרה .

רות 2

New member
כנסי לגוגל ... רישמי פנימיה

ויתן לך .. גם מייצג של אתה פנימיה .. החליטי האם את רוצה פנימיה צבאית פנימיה חקלאית פנימיה עיונית וכו '.... אבל האמת האמת ..אני עונה לך כי חשוב לי להגיד לך ... שכאשר את לא מסתדרת ..הפיטרון אינו לברוח .... לא מסתדרת עם ההורים בורחת לפנימיה לא יהיה לך טוב ואו לא תסתדרי עם בנות בחדר שבפנימיה תרצי לברוח לקיבוץ ובצבא ..יהיה קשה להסתדר עם הקצצינה ..אז גם תברחי ...????????? אין לי מושג מה בדיוק הבעיה בבית ..אבל .. חישבי האם ניסית להתמדד .עם הבעיה למצא פיטרון או ... בינך לבין עצמך התעצבנת על ההרוים האלה שלא מבינם אותך .. וזהו .. לא שיתפת בבעיה בית לכן תשובתי היא חלקית ונשמח פה להקשיב לך

בבשקה עזרה דחוף !!!!

אני רוצה לעבור לפנימייה אך ההורים שלי אינם מסכימים . אני לא רוצה לגור בבית כי אמא שלי ואבא שלי לא נותנים לי חיים הם מוצאים סיבה לריב איתי ואני ממש פוחדת לענות כי אבא שלי אם הוא מתעצבן הוא מכה אותי אני בת 15 ואני ממש תריכה עזרה . אמא שלי לא עזורת לי בכלום היא להפך מפחידה אותי שאבא יבוא והוא יביא לי מכות אני ממש לא יכולה להמשיך ככה אז הייתי רוצה למצוא איזה מקום שבו אני אוכל להמשיך להיות ולילמוד כלומר פנימייה אז בבקשה אני רוצה מספר טלאפון או כתובת של ארגון של עובדים סוציאלים שיכולים לעזור לי בנושא אני גרה בפ"ת והייתי רוצה ארגון שיהי בסביבה שלי בבקשה תעזרו לי כי אני מחר רוצה ללכת לשם ולשאול מה אני יכולה לעשות בנושא כי אני ממש לא יכולה להמיך ככה יותר . ממש הודה לכם על העזרה .

עינת

New member
הדבר הכי טוב

שאת יכולה לעשות זה לפנות ליועצת בית הספר, היא זו שתדע בדיוק איך לעזור לך. את יכולה גם לגשת לעיריה למחלקה לשרותים חברתיים ולפנות לעובדת סוציאלית,אין לי ספק שאם המצב הוא כזה שיש אלימות בבית תקבלי ממנה את מלוא העזרה והתמיכה.

למעלה