בבקשה עזרה

idany100

New member
בבקשה עזרה

אני גר בדירה שכורה בלב תל אביב. בבניין רב קומות. בקומה שלי יש 3 דירות. באחת הדירות יש משפחה עם 3 ילדים. אחת הילדות (בת 18) מאוד מאוד יפה,שחבל על הזמן. אני גדול ממנה בכמה שנים טובות (10 שנים)--אבל מידי פעם שרואים אחד את השני,אז אומרים שלום שלום.(טוב,אנחנו ממש שכנים.דלת ליד דלת). אני נראה טוב+ (אני צנוע..אבל חייב את הנתון הזה),ושמתי לב שהיא נמשכת אליי,אם כי לא הייתי כ"כ בטוח. בקיצור-אני כבר גר בדירה הזו 8 חודשים. לפני שלושה חודשים,הגיעה אליי מישהי ממש ממש מפורסמת (אחת מהידידות הטובות שלי)-זה היה בקטע של עבודה. ואיכשהו במדרגות,היא נתקלה בה (אנחנו עלינו...והיא בדיוק ירדה)---וזהו..אמרנו שלום שלום כזה נחמד ולבבי....וזהו. יום אחרי זה,דפיקה בדלת. הילדה המתוקה הזו,אומרת לי "עידן!!!! זו באמת ******** שהייתה אצלך אתמול??? מאיפה אתה מכיר אותה???? לא ידעתי שאתה ככה מקושר..ובלה בלה בלה.... ואז,איכשהו הכנסתי אותה אליי הביתה (זו היתה הפעם הראשונה בכלל שממש ממש דיברנו,מעבר לשלום שלום). סתם שתינו משהו.ונגמר. אחרי כמה ימים,חזרתי מבילוי , (ביום חמישי) ולא יודע איך הצירוף מקרים הזה (למרות שיש כאלה שיגידו שאין דבר כזה צירוף מקרים)-היא גם חזרה עם מישהו ברכב.נראה לי חבר שלה (החייל).הם קצת דיברו כזה,שהיא כבר בקטע של לעלות הביתה. אני התחלתי לעלות,ואז היא הייתה מאחוריי כזה (שמעתי את העקבים..חח). היא כ"כ סקסית ויפה.ממש דוגמנית יכולה להיות. בקיצור,בעודי מחפש את המפתחות בז'קט לפתוח את הדלת..היא כבר עלתה לקומה שלנו--ואומרת לי "זהו,הולכים לישון"? אז אמרתי לה "כן". אז היא אומרת לי "אני לא ממש עייפה". אז אמרתי לה...תקראי ספר. חחחחח אז היא אומרת לי "תקריא לי אתה"??? בקיצור-הרגשתי שהיא מנסה לרמוז לי משהו. נכנסנו אליי הביתה,סתם ראינו סרט ושכבנו במיטה כזה. ומשם זה התגלגל לסקס. זה היה אחד הרגעים הכי מדהימים שהיו לי,עם מישהי. (ושכבתי בעבר עם בחורות.האמינו לי). הדבר הזה היה "מדהים". לא רק בגלל שהיא מהממת (כל גבר יגיד לכם את זה)-היא פשוט יודעת את העבודה. והיא ממש לא נראית כמו מישהי שבקטע הזה. בקיצור-שכבנו כמה פעמים באותו לילה. זה היה יום שישי-כך שלא היה עבודה או משהו כזה. אמרנו שלום אחד לשני. והפעם הבאה שראינו אחד את השני,היתה אחרי 3 ימים בערך.(כי עבדתי די הרבה). ואז,שלום שלום..עם חיוך לבבי כזה. :) :) אבל כאן רק הגיעה הצרה שלי: היא אמרה לי שאם אני לא אעשה מה שהיא אומרת לי,היא כבר תדע איך לעשות לי את החיים פחות "זוהרים". (מה עבר לה בראש באותו רגע...אלוהים יודע!!!!!! בקיצור-מאז היא לא עוזבת אותי. לצערי,אני נאלץ לבצע כל מה שהיא אומרת לי--ואני כבר די מותש ומרגיש חרא עם עצמי. הפחד שלי שהיא בקטע של לטעון שאנסתי אותה-ועם החוק החדש וכל מה שהולך במדינה,בתקופה האחרונה,אני מת מפחד. מה אני אמור לעשות עכשיו??????? עיזרו לי.

זמשוש

New member
תסתובב עם מכשיר הקלטה

ותנסה להקליט אותה מודה שזה היה מרצון ושהיא מאיימת עליך בעזרת זה. בדרך תשכור חוקר שיוכיח כי היא לא אמינה ותמצא איזה דתיה שתקרא לה "שרמווווווווווטה". המדינה הזו מידרדרת מיום ליום. אלוהים ישמור.

magenta73

New member
אתה צוחק, נכון?

א. מה אתה עושה עם ילדה בת 18???? ב. מה זה היא תעשה לך את החיים לא קלים?... ב.1. היא בת 18, היא לא קטינה, לכן אם "חיים קשים" משמע משםט, היא אכן צריכה להוכיח אונס מעל כל ספק. ב.2. בניגוד למה שכולם חושבים פה, אולי, בגלל מיקרים מסויימים של אישים גבוהים במדינתנו, להוכיח אונס ואף להגיע לבית משפט בעקבות תלונה, לא קורה כ"כ מהר. יש צורך בחקירות מאוד ארוכות ומאוד מעמיקות + הוכחות וכן הלאה. ילדה בת 18 שמשקרת, צריכה להיות וואחד שחקנית + עם הרבה ביצים + שקרנית + נקמנית במיוחד בשביל לעמוד בכל זה. לא נראה לי שמדובר בבחורה שכזו פה. ג. מה אתה עושה עם ילדה בת 18??????????? ד. הכי הרבה היא תספר להורים שלה. האמת, מגיע לך.

idany100

New member
למה לשפוט אותי כך?

אני ממש מצטער שסוקלים אותי,ועושים אותי אשם. מה עשיתי שמגיע לי לסבול ככה? אני לא ישר קפצתי איתה למיטה. אני במשך 5 חודשים אומר לה רק "שלום- שלום" ידידותי. בדיוק כפי שכל שכן טוב היה עושה,אילו הבן אדם גר דלת מולו. מתוך נימוס ותו לא!!!! בהמשך,שכבר גרתי שם 3 ו 4 חודשים--שנתקלים מידי יום או כמה פעמים בשבוע,אז גם המבטים מצטלבים,סתם אומרים שלום-וזהו. במה פשעתי? מי בכלל חשב שייקרה מצב שאני אשכב איתה? זה נשמע מפיך,שאת שופטת אותי ושאני תיכננתי מהרגע הראשון שעברתי,לשכב עם בת השכן. זה ממש לא כך

magenta73

New member
אני ממש לא חושבת שתכננת את זה

אני רק אומרת, שהיא בת 18, ואתה היית צריך לחשוב על זה קודם. וכמה שהיא דוגמנית בעיניך, היית צריך לפעול בשיקול דעת של אדם בוגר - ולהבין את ההשלכות שיכולות להיות, כאשר אתה נכנס למיטה עם ילדה. היא אמנם חוקית, לפי החוק היבש, אבל היא ילדה. אין לי מילה אחרת חוץ מילדה. היא לא אישה, היא לא בוגרת, היא לא כלום. היא ילדה. שחושבת כמו ילדה ומתנהגת כמו ילדה ועושה דברים בלתי מקובלים והגיוניים להחריד - כמו הסחיטה הזו, וכל זה - אך ורק בגלל שהיא ילדה. משהי בוגרת יותר, הגיוני שלא היתה עושה את זה. כי היא היתה מבינה מה זה לשכב עם משהו בהסכמה.

אתגר קרת כתב פעם :

"מי שהולך לישון עם בואשים - שלא יתפלא שהילדים שלו יצאו מסריחים..." לפי מה שכתבת - מתאור כאן מצב שאין לו שם אחר חוץ מ-"סחיטה". ואכן - לך תוכיח שאין לך אחות... אז קודם כל (ואני אצא מתוך נקודת הנחה מאוד זהירה שכל מה שכתבת נכון ואמיתי - כי שוב - לך תדע...) אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד בנושא - ברצינות. תשאל קודם כל עם בכלל עשית משהו לא חוקי (התשובה היא דרך אגב - לא - קטינה היא מתחת לגיל 16) תשאל את עצמך עם הגנת על עצמך ועליה (כן, אני מתכוון לאמצעי מניעה מהסוג הגמיש) ובאמת - כדי לא להפוך את זה למכוער יותר (בכל זאת שכנים...) באמת באמת - גש ליעוץ מקצועי יותר.

רק נעמה

New member
קראתי מה שכתבת

ואני חושבת שכל מה שכתבו לך למעלה נכון. עשית שטות גדולה ועכשיו אתה משלם עליה. ראשית, אכן פנה ןלייעוץ מקצועי. שנית, אם לא תהיה ברירה, פשוט עבור דירה. זו דירה שכורה ואתה יכול פשוט להיעלם משם מהיום למחר. היא לא תוכל למצוא אותך, היא ילדה קטנה וטיפשה אבל אתה עשית שטות ואם הפחד גדול כל כך ובאמת, לא עשית שום דבר לא חוקי (ורק אתה יודע אם עשית משהו לא חוקי, אבל בהנחת עבודה שאכן לא היה פה שום דבר לא חוקי), כדי להימנע מטירוף של ילדה קטנה וטיפשה, תיעלם משם ויפה שעה אחת קודם. אני מקווה שלמדת לקח נאה מזה ושלהבא, הראש שלך יחשוב לפני ה#$%.

למעלה