בבקשה עזרת הפורום

YBM3884

New member
בבקשה עזרת הפורום

אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב כף יד לצרכים בסיסים (אופיס, דוחות ודברים רגילים ואולי גם קצת מוזיקה, סרטים וכו ) השאלה שלי בנוגע להמלצתכם אני מעוניין ברמת מחיר של נניח עד 400 ש"ח עם עדיפות לפאלם ... ועוד משהו אם אפשר תנו לי חוות דעת בנוגע ל פאלם אמ 515 .. (משומש כמובן ) ועוד משהו אני אומנם לא הכי מבין במחשבי כף יד אבל הבנתי שלדגם הזה אין תמיכה בסאונד יכול להיות דבר כזה ?

alonhzn

New member
לא ממליץ על 515 לצרכים שלך

הוא בקושי מריץ אופיס, אין לו מוזיקה, אין לו סרטים ואין לו תמיכה בudrive למקרה שתרצה בעתיד להשתמש בו כGPS המינימום מכשיר שעושה מה שאתה רוצה זה E2, מכשיר מעולה שתומך במוזיקה, סרטים, אופיס בעברית, קישוריות אלחוטית שן-כחולה ובעל מסך מעולה (לא גדול מאוד פיסית אבל בהיר וברזולוצייה גבוהה)

2סיקו

New member
אלון אלון >>>>

מצטער שאני קצת משתלט על הלינק: אלון, התחברתי לדפדפן אופרה (מהאתר שלך) ורצתי לדעת האם אפשר להקליד כתובת לא רק מהמקלדת הבנויה. אני לא מצליח לפתוח את המקלדת הוירטואלית על הטריאו 650? אצלך זה עובד? תודה ושוב מצטער בקשר ל515 לא ממליץ, אולי תיקח את הזייר 71 שהוא לא יקר (רק יד שניה) לי במקרה יש שתים יושבים בארון!!!

alonhzn

New member
כנראה שאי אפשר...

לי יש T3 לא טריאו, אבל אני יכול להגיד לך שאני לא יכול *להוריד* את המקלדת הוירטואלית... כלומר, המסך של אופרה קבוע 320X320 או במילים אחרות, לא ניתן לשנות את גודל המסך של אופרה לשום גודל אחר ומאחר והטריאו שלך מכיל רק 320X320 פיקסלים, אין מקום למקלדת וירטואלית. אם זה ממש חשוב לך, אל תתיאש! יכול מאוד להיות שאפשר לעקוף את זה עם כל מיני תוכנות שפותחות מקלדת "צפה" או משהו כזה שבעצם עוקף את התוכנה שבה אתה משתמש! פעם ראיתי משהו כזה... אולי thumb keyboard ?

למעלה