בבקשה עיזרו לי.

Soledad20

New member
בבקשה עיזרו לי.

שלום חברים. קוראים לי לירן ואני בן 20 מהצפון. יש לי בעיה ממש רצינית כרגע ואני חייב עליה פיתרון כמה שיותר מהר. . אני כבר שנה ו-5 בצבא ומאז גיוסי הייתי הבן היחידי במשרד. הייתי מוקף בפאק"צות (פריחות קופצניות וצעקניות) שהיו עושות לי את המוות, ולפני שבוע ככה משום מקום הגיע בחור חדש למשרד שלי. הוא נראה טוב ,הוא בנאדם טוב והוא ממש ממש חמוד - וכמובן ש...נדלקתי עליו. וכשאני נדלק על מישהו אז בדר"כ אני מרעיף עליו "נחמדות יתרה". ועכשיו ידידה שלי מהמשרד אמרה לי שהוא התחיל לחשוד בהתנהגות שלי, ושגם אנשים אחרים שמו לב שנדקלתי עליו. הם אומרים לי שאני הולך אחרי כל מקום כמו דבק ,שאני כל הזמן מחייך אליו - ומתקשר אליו. אני חושב שהיא מגזימה כי זה לא ממש מדוייק. אבל אני מפחד להמשיך בדרך הזו כי אני מפחד שהוא יגלה שאני הומו או שהוא פשוט יתרחק ממני. אני לא יודע תכלס מה לעשות. איך אני יכול למתן את ההתנהגות שלי מבלי לאבד את הבנאדם? מבלי שאראה לו את הצד ה"לא" גברי שלי? בבקשה עיזרו לי , אני ממש במצוקה. לירן.

מה בדיוק היית רוצה?

אתה כותב שאינך רוצה לאבד אותו, אבל למה אתה מצפה ממנו? אם הוא אינו מעוניין בגברים הרי שאל לך לנסות ליצור איתו קשר כזה. אם אתה רוצה לשמור על קשר ידידותי בלבד איתו מתוך הבנה שהוא אינו מעוניין בקשר אחר פשוט תמנע מאותן התנהגויות שנאמר לך שהן בולטות לעין (גם אם אתה חושב שהטענות מוגזמות). למעשה נדרש ממך להתייחס אליו כמו לכל אחד אחר שלא היית נמשך אליו. זה לא פשוט, כי אתה צריך לשלוט במשיכה שלך אליו. אבל בוא נשאל כך - אם הקשר שאתה באמת רוצה איתו הוא לא מהסוג הידידותי, והוא לא מעוניין בקשר כזה, למה אתה רוצה לשמור על קשר איתו? אם לא היית נמשך אליו האם לא היית מתייחס אליו כמו לפקאצות?

navyseal1

New member
מצב לא פשוט.....

היי לירן, קודם כל, זה שאתה מתקרב לבן אחר שמגיע למשרד דווקא יכול להצטייר לפעמים כ"אחוות גברים", סופסופ מישהו מהמין שלך נמצא לידך וזה יותר נח לפעמים מאשר להיות כל היום בחברת בנות, כך שזה לאו דווקא מוזר כל עוד מדובר בקשר חברי, רגיל (ככה לפחות אני רואה את זה, מנקודת מבט של אחד שדווקא לא מחפש בנים לקשר רומנטי). לדעתי, הבעיה היא גם לא מה לעשות עם ההתנהגות שלך, שהיא בעצם התאהבות, טבעית מבחינתך אם אתה נמשך לבנים, שזה משהו לא כל כך יוצא דופן בימינו אלא איך להכיר בעובדה שהאדם בו התאהבת בעצם לא מחפש קשר כזה אתך (כנראה?), מדובר בעצם באהבה שלא ניתנת למימוש. כמה שלא תתקרב אל אותו חבר זה לא יהיה מה שאתה מחפש. כאן מגיעה השאלה עד כמה אתה באמת מרגיש קרוב לאותו בחור, עד כמה אתה חשוף לסביבה בנטיות המין שלך. אם אתה מרגיש קרוב ובטוח אתו (מה שלא נשמע מהשאלה) היית יכול לשתף אותו בנטיות שלך, כמו גם ברגשות שלך ובמקביל להסביר לו שאתה מבין שהדבר לא ניתן למימוש מבחינתו. אם נראה לך שווידוי כזה יגרום לך בושות, יביא לשינוי לרעה ביחסו אליך ולהתרחקות בגלל הנטיות שלך, כדאי שפשוט תשמור על יחסים תקינים ולא מעבר, נסה להגביל את עצמך ושים לב שאתה לא מפריז בהתייחסות אליו ונסה במקביל לפתח יחסים עם אנשים אחרים בסביבה, אלו שהיו לפני שהגיע מושא אהבתך החדש. אחרי הכל, ברור לי שלהציע עצות קל מלקיימם, בהצלחה, ושים לב שישנם פורומים אחרים בהם תוכל לקבל עצות, למשל פורום "תמיכה נפשית לחיילים".

למעלה