בבקשה עם ישראל
אל תסעו ל...

man149

New member
בבקשה עם ישראל../images/Emo104.gif אל תסעו ל...

מזרח הרחוק... זה באמת קשה לוותר על המקום המדהים והחלומי הזה אבל... יש שיבושים והפעם זאת המחלת השפעת המסתורית המכונה בשם SARS שתרופות עדיין אינן לה והיא מתפשטת במהירות... עם ישראל במילא קטן... אז בואו נמנע ונוותר על המזרח הרחוק ונהנה מהארץ שלנו, מה רע?

עמית22

New member
רע, רע מאוד

להינות מארצנו זה חזיון בעייתי מאוד בימים הללו, ובהודו עדיין לא התפרץ כלום (אצלנו אגב כבר יש נדבק ראשון).

אני לא חושב כמוך

מה עם אוסטרליה? מה עם קנדה? מה עם עוד הרבה ארצות אחרות? אמנם שם זה במקרים בודדים אבל אם הנגיף יצליח להשתחרר החוצה עם כל הכבוד לאוסטרליה ולכל הקידמה שלה והרפואה המעולה והמתקדמת גם שם יכולה להתפרץ המחלה.... וזה לא כל "המזרח הרחוק" זה רק בחלק ממנו להודו זה עדיין לא הגיע וגם לא לנפאל ולתאילנד וכמו שאמר עמית כבר נמצא חולה אחד בארץ.... תמיד יהיה סיכון ואמרת להנות מהארץ שלנו לא? אז מה עם הפיגועים? מה עם תאונות הדרכים? אם זה ככה צריך להישאר בבית ולא עם חלונות סגורים. וסתם לידע כללי הסיכוי שלך להיפגע בתאונת דרכים בארץ (לפי סקר ארצי ובדוק ) הוא יותר מ-90% ועכשיו תגיד לי מה הסיכוי שלך להידבק במחלה הזו?

עמית22

New member
ברי, תשרשר למקום הנכון בפעם הבאה

או שיבוא מנהל הפורום וימחק לך ת'הודעות.

למה מי זה מנהל הפורום???

נראה לך שהוא ימחק לי ת'הודעה? חוץ מזה שאני חושב כמוהו ואני אומר "טוסו להודו"
MAMA INDIA I AM COMEING
שבת שלום...

עמית22

New member
ברי, אם כבר הזכרת את הודו...

אני נוחת בבומביי ב-1/5. יש למה להשאר שם או להתאפס על עצמי ולהתחיל להצפין במיידי. לאן לקחת מונית מהשדה? אני אשמח אם תצרף לי כל קישור שאתה חושב שאני צריך

בגדול זאת עיר שאין

הרבה מה לעשות שם עיר מאוד מאוד מאוד גדולה מלאת רעש התחבורה המרכזית שם היא מוניות או טוקטוק יש בה איזורים מאוד יפים זה נכון ובכלל הרחובות שם הם בעצם שוק וישנם מאות דוכנים מכל מה שלא תרצה. יש שם פארקים מדהימים וגם מקדשים יפים כמו ברוב הודו וכמובן יש חופי ים ואיזור מדהים של מגדלים רבי קומות (איזור שמכונה בשם "מיני מנהטן") אני אישית היתי שם רק פעמיים פעם אחת בדרך לכלכותה ופעם שנייה לקחתי מכתב מהשגרירות. ושוב פעם בגדול אין הרבה מה לחפש שם, מקום מאוד יפה הוא תחמת הרכבת בבומביי. (מצורפת תמונה ) וסתם לידע כללי שמה של העיר שונה למומבי והכינוי שלה הוא בוליווד מכיון שזוהי עיר הסרטים של הודו ושם מפיקים מעל ל-600 סרטים בשנה באורך מלא. רק טוס ותהנה הינה כנס לכאן

למעלה