בבקשה ע זרה דחופה ..!

shlomiss

New member
עזרה דחופה בבקשה .

שלום אני שלומי , כמעט בן 16 , בקיץ האחרון עברתי סמינר מדצ"ים ואני מתחיל להדריך בקרוב . -יש לי ישיבה עם מנהלת בית ספר ואני צריך להגיש לה את כל הנושאים והחומרים שאנו (המדצ"ים) רוצים לעבוד עלייהם .. ואני ממש צריך עזרה בנושאים בכל מניי פעולות .. צריך עזרה במערכי פעולות .. האם את\\ ה יכולים לתת לי פעולות לעבוד עלייהם . ? או לעזור בכל דרך אפשרית תודה .. =) .. icq : 233423057

shlomiss

New member
בבקשה ע זרה דחופה ..!

שלום אני שלומי , כמעט בן 16 , בקיץ האחרון עברתי סמינר מדצ"ים ואני מתחיל להדריך בקרוב . -יש לי ישיבה עם מנהלת בית ספר ואני צריך להגיש לה את כל הנושאים והחומרים שאנו (המדצ"ים) רוצים לעבוד עלייהם .. ואני ממש צריך עזרה בנושאים בכל מניי פעולות .. (לילדים בכיתה ד' - גילאים 10-11 ) צריך עזרה במערכי פעולות .. האם את\\ ה יכולים לתת לי פעולות לעבוד עלייהם . ? או לעזור בכל דרך אפשרית תודה .. =) .. icq : 233423057

einav132

New member
אני הדרכתי כיתות ה'.. זה בערך אותו דבר..

אני מצרפת לך את הרשימה של הפעולות שעשיתי עם הנושאים שלהן.. יש לי כמעט את כל המערכים במחשב.. אני אשמח להעביר לך... בכל אופן שיהיה המון המון בהצלחה.. עינב מס' נושא הפעולה 1 הכרות 2 גיבוש 1 3 גיבוש 2 4 גיבוש סיכום 5 שיחקת כייפת 6 חנוכה 7 צחוק 8 שמות 9 שיתוף פעולה 10 פצצת זמן 11 המשך פצצת זמן 12 ט"ו בשבט 13 דרמה 14 פחדים 15 פורים 16 אלימות 17 איכות הסביבה 18 יום השואה 19 פעולה על העיר 20 הכל תלוי בזווית 21 פעולת מים 22 ספורט 23 פעולת סיום – חפש את המטמון

shlomiss

New member
תודה ..!! בקשר למערכים ..->

תודה ענקית . . ובקשר למערכים הייתי שמח אם ניצור קשר תשלחי לי את המערכים .. זה ממש יעזור לי .. icq : 233423057 messenger : [email protected]

שלומי יקר

הנה לך מספר נושאים שיכולים לעזור לך בנושא: הכרות גיבוש לחץ חברתי אגדות זה"ב חכם בשמש מוזיקה ממתקים/שוקולד ספורט אתגרי השונה בחברה/ סטיגמות חגים: ראש השנה, יום כיפור, סוכות, חנוכה, ט"ו בשבט, יום המשפחה, פורים, פסח, יום השואה, יום הזיכרון, יום העצמאות, ל"ג בעומר, שבועות שיתוף פעולה עונות אלימות (אתה יכול לעשות חודש בנושא) איכות הסביבה אסטרולוגיה אהבה צחוק בע"ח אופנה/תכשיטנות ניתן לשלב בפעולה מתודת היצירה.
חלק מהתכנים/ מערכים מופיעים על גבי הפורום. גש לארכיון. בהצלחה

למעלה