בבקשה קסנדרה, שמתי פה...

Taina12

New member
בבקשה קסנדרה, שמתי פה...

החיים הם כמו חצי מנה פלאפל-מרוב תוספות ותיבולים, ניהיו חורים בפיתה... החיים הם כמו עץ-גדלים ומתחזקים עד שגודעים אותם. החיים הם כמו שיעור חשבון- יש מינוס, יש פלוס, ולא לכולם יוצאת אותה תשובה... אהבה היא כמו אגרטל-יפה ומקושטת עד שזה נשבר... אהבה היא כמו קולה-טעימה וממכרת עד שזה מפסיק לתסוס/עד שיוצאים הגזים. אהבה היא כמו פרח-יפה מאוד עד שזה נובל... אהבה היא כמו מזג האוויר- הפכפכה, לפעמים קודרת, לפעמים חמימה.

הצעות

החיים הם כמו חצי מנה פלאפל-מרוב תוספות ותיבולים, ניהיו חורים בפיתה... *חצי מנת, הפיתה מתחוררת החיים הם כמו עץ-גדלים ומתחזקים עד שגודעים אותם. *הם כמו (במקום החיים הם כמו), עד שנגדעים החיים הם כמו שיעור חשבון- יש מינוס, יש פלוס, ולא לכולם יוצאת אותה תשובה... אהבה היא כמו אגרטל-יפה ומקושטת עד שזה נשבר... *עד שהיא נשברת (במקום עד שזה נשבר אהבה היא כמו קולה-טעימה וממכרת עד שזה מפסיק לתסוס/עד שיוצאים הגזים. *היא כמו, עד שמפסיקה לתסוס (אני מעדיפה את האפשרות הראשונה...) אהבה היא כמו פרח-יפה מאוד עד שזה נובל... *כמו אהבה היא כמו מזג האוויר- הפכפכה, לפעמים קודרת, לפעמים חמימה. *הפכפכה. לפעמים קודרת, לפעמים חמימה. פה הייתי מכניסה מן משפט סיכום... סיומת שכזו... ואגב, אני באמת ממליצה לך להצטרף לפורום סופרים צעירים, בנוסף על פה. ממש כיף שם!

למעלה