בבקשה שאלה

לואיס 4

New member
בבקשה שאלה

מה ניתן לעשות כשעו"ס לא מדווחת לבית משפט מידע חשוב בתיק בו היא מטפלת.

SuperGirl 25

New member
בדר"כ הצדדים שעליהם הדיון

אמורים להגיע וכן כל מי שרלבנטי לדיון. אם העו"ס לא מדווחת, ניתן להעלות זאת מולה ואם זה לא עוזר-לומר את המידע בביהמ"ש, אם הוא אכן חשוב.

לואיס 4

New member
פניתי מס' פעמים לעו"ס וביקשתי

ושוב קיבלתי אותה תשובה שלא כותבים כל דבר לבימ"ש היא נתנה לי להבין מדוגמא שלא עושים זאת בגלל חשש שהאב יפרוש להציג את הדברים בבימ"ש זה לא עוזר הרי זה כל כך ברור וידוע שבתי המשפט נוהגים להתייחס רק לפק"ס בבקשה אפשר לתת לי כוון איפה אני יכולה לקבל עזרה

SuperGirl 25

New member
זה ממש לא כזה ברור שביהמ"ש

מתייחסים רק לפ"ס. זו אמירה גורפת מדי. אני עדיין חושבת שאם יש משהו שחשוב להיאמר ע"י הצדדים הנדונים-חלה עליהם אחריות לומר זאת, במידה והעו"ס מתעקשת לא לכתוב זאת.

לואיס 4

New member
ד"א זו דעה גם של עו"ד

אז איך אפשר להסביר התנהגות של עו"ס שלא מגישה מידע לבימ"ש שחשוב מאוד לטובת הילד?

נומנומ1

New member
קצת קשה לענות תשובה מדויקת

אבל בד"כ מי שצד בעניין מוזמן להביע את דעתו ע"י בית המשפט.ולהיות נוכח בדיון. אם את חושבת שהמידע חשוב מאוד לטובת הילד, בקשי לומר אותו. (כדאי גם לנסות להבין למה הפק"ס והעו"ד לא רוצים למסור את המידע - בד"כ יש להם ניסיון בתחום.)

לואיס 4

New member
ששאלתי את פק"ס על כך ענתה לי:

שלא כל דבר מדווחים לבימ"ש וציינה בפניי דוגמא שלטענתה לא קשורה למקרה שצייננתי היא טוענת שהיה לה מקרה שאמא טענה דברים קשים כלפי האב והיא "עידנה" זאת בתסקיר שמא האב יראה זאת בצורה קשה ויחליט לא להמשיך בקשר עם הילדים כשאמרתי לה שפה לא מדובר בדברים שאני טוענת אלא בדברים שהיא בתור פק"ס רואה מהצד ומודעת לכך שהם לא בסדר ולמרות זאת היא לא מדווחת לבימ"ש

ג שם

New member
השאלה היא אם מה שהיא "מעדנת"

נראה לך מהותי מאד. מה שהיא ניסתה לומר לך זה שאולי במידה והיא תרשום את כל מה שהיא רואה שכרך יצא בהפסדך. קצת קשה לתת תשובה "ערטילאית" בלי לדעת את הפרטים (אבל אל תרשמי אותם) תשאלי אותה ממה החשש שלה: מה היא חושבת שעלול לקרות באם היא תכתוב את כל הפרטים. תראי אם המחיר שווה לך. החלטת ללכת על זה? זכותך. בררי אצל עורך הדין באם את יכולה להגיש תצהיר לתיק. ידעי את העו"ס שחשוב לך לומר את דברך. הכיני תצהיר והראי אותו לפק"ס, הגישי את התצהיר לביהמ"ש (היא ממילא תקבל משם העתק אבל בדרך הזאת זה יהיה יותר נחמד). בבואך לדיון הכיני דף עם נקודות קצרות בהן תרשמי את מה שחשוב לך לומר. המעמד מלחיץ ופעמים רבות לא זוכרים לומר את הכל. בהצלחה.

למעלה