בבקשה שמישהי תכתוב תקציר על הפרק.

bustelo

New member
בבקשה שמישהי תכתוב תקציר על הפרק.

בבקשה בבקשה ....אני זקוק למישהי טובת לב שתספר לי את אשר הפסדתי ..(לא ראיתי את הפרק!!!!!!!!!!!) נ''ב : אני מצטער שאני לא משרשר פשוט אף אחד לא מתייחס(או מתייחסת..) תודה רבה מראש

Mrs killer

New member
אממ אין לי מושג מאיפה להביא

לך תקציר אז אני פשוט אגיד מהמילים שלי מה היה בפרק הנשף של סיום הלימודים הגיע ולמג לא היה עם מי ללכת אליו כי כריסס כבר אינו(באסה) אז ג'יי ג'יי ליווה אותה לנשף דרך אגב..מג וכריס זכו בזוג הכי קולי של השנה רק חבל שכריס לא היה. ג'ק היה שותף לאיזה הצבעה משהו כזה..והוא קיבל שוחד(הוא לא רצה להצביע לאותו בנאדם אבל הוא היה חייב את הכסף כי ג'יי ג'יי הפסיד 4000 דולר) בגלל זה בסוף הפרק 2 שוטרים שהייתה משויכת ליריב של הבאדם שג'ק הצביע בעדו הרביצו לג'יי ג'יי מכות. אוקיי אני מקווה שזה בסדר מה שכתבתי..אולי מישהו אחר יוכל להביא לך יותר מידע ביותר בסודר פשוט אני הייתי אצל ידיד והיינו במחשב אז כזה לא הייתי ממש בעניינים.

Mrs killer

New member
תיקון

שהייתה=שהיו*** אההההה ואיך קוראים לו...חבר של רוקסן...בעעע ברח לי השם נראה לי לוק...הוריד את הזקן סוף סוף

DS9

New member
כמו כן

JJ ומג רבו בנושא ההפגנות שלה נגד המלחמה בויאטנם. JJ ובת' רבו לאחר שJJ סיפר לה למה הם לא יוכלו לקנות בית בזמן הקרוב.

DS9

New member
הסיבה |תופים|

הוא חושב שהיא מקשה על החיילים שנלחמים שם לבצע את עבודתם. היא חושבת שהיא עוזרת לחיילים בכך שהיא גורמת לאנשים לסרב ללכת למלחמה פוליטית (או משהו כזה).

bustelo

New member
היה איזשהו רגע ביו מג לסם.....

חברה שלי אמרה לי שהם רקדו ....זה יכול להיות מעניין!! מה פתאום JJ לוקח את אחותו לנשף סיום ..אני בחיים לא ארקוד עם אחותי במסיבת בית ספר...(אולי בבית...)נראה לי תמוה .. חוץ מזה JJ חטף מכות משוטרים ????(זה לא נראה לי קשור לסידרה הזו...)

noabethr

New member
הרביצו לג'יי ג'יי

ג'ק בחר בכושי למועצה במקום ללבן שתומך בשוטרים...אז השוטרים החליטו להתנקם ולהרביץ לג'יי ג'יי

לא אומרים 'כושי'

'כושי' היא מילה גזענית שנועדה להעליב את כההי העור הם מעדיפים להיקרא 'אפרו אמריקנים' ולכן נא לדייק ולא להעליבם

למעלה