בבקשה שמישה ויענה לי!!!

מחוצלת

New member
תשובתי

אני נרשמתי לסמינר הקיבוצים....אני לא יודעת אם כל הוועדות קבלה הם אותו דבר,יכול להיות שהם יהיו שונות... קודם כל באתי ,וכל אחד הציג את שמו וגילו ... ושמנו מדבקה עם השם. אח"כ חילקו אותנו ל-2 קבוצות כי היינו הרבה. קודם כל שלחו אותנו (היינו קבוצה של 6) עם דפים וצבעים לעשות הפעלה לקבוצה - היינו צריכים לעשות הפעלה כל אחת לשאר הקבוצה של 5 דקות. היינו צריכים לרשום מה מטרת ההפעלה , משפט אחד על נושא ההפעלה והוראות,והצגנו אותה. אח"כ ישבנו במעגל וכל אחת הייתה צריכה לדבר על עצמה בתור מישהו אחר (כמו למשל שאת תדברי על עצמך בתור אמא שלך\חברה\חבר וכו..) והדבר השלישי הוא לכתוב סיפור הצלחה או כישלון והגשנו להם אותו. ולבסוף נתנו לכל אחת לקרוא בית משיר (כדי לשים לב לשפה שלנו...) וזהו....אני חושבת שאת צריכה להכין איזשהיא פעילות . כי זה בטוח יהיה לך. שיהיה בהצלחה!!!!!

מחוצלת

New member
בבקשה

האמת שיש לי מחר עוד וועדת קבלה,אבל הפעם לחינוך יסודי רגיל...ואני עדיין ברשימת המתנה של החינוך המיוחד.. אני מנסה לחשוב גם על איזשהיא פעילות...אבל יכול להיות שאני יעשה את אחת הפעילויות שהיו בוועדה הקודמת כי הם לא יהיו אותם אנשים...אב לבכל זאת אני יחשוב על משהו... תודה רבה ושיהיה לך בהצלחה גם!!

מחוצלת

New member
דרך אגב....

היום הלכתי לוועדת קבלה של הבית ספר היסודי...כנראה לא התקבלתי לחינוך המיוחד...אבל התקבלתי לחינוך הרגיל היסודי!!! ואני ממש שמחה....באמת.... אני מקווה שיהיה לך בהצלחה !

sadbird

New member
איזה יופי!

אני שמחה בשבלך.. מאוד מאוד...מקווה שנרגעת...
אני עברתי את הראיון.. לא היה לי פעילות בסוף דווקא..:) אבל היו דברים אחרים, נחמדים דווקא והמקום נראה לי מקסים ואני רוצה ללמוד כבר.. ויצאתי עם הרגשה טובה דווקא.. אבל! הם התקשרו היום וזמנו אותי לראיון אישי.. זה מפחיד אותי.. למרות שבראיון הקבוצתי הן אמרו שלא להבהל אם יזמנו אותנו לראיון אישי , זה משהו שעושים מידי פעם.. אבל בכל זאת זה ממש מלחיץ אותי ואני לא מבינה איפה לא היתי בסדר..תביני יש לי ניסיון בתחום.. אני לא שתקתי , השתתפתי ברמב סבירה מאוד..אוףף.. אני דואגת.. אין מקום אחר שאני רוצה ללמוד בו.. אמאל'ה..

מחוצלת

New member
בבקשה שמישה ויענה לי!!!

שלום לכולם! יש לי שאלה...
הוזמניתי מטעם המכללה שנרשמתי אליה לוועדת קבלה לחינוך המיוחד...ולאחר כמה זמן מסתבר שהם לא ממש החליטו לגביי והזמינו אותי לריאיון אישי עם הראש חוג.....ועברו בערך חודשיים ואני עדיין ברשימת ממתינים... המכללה הזמינה אותי לוועדת קבלה לאפשרות ב' שלי,חינוך רגיל יסודי.... מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר לדעתכם? האם מישהו פה קרה דבר כזה או מכירים מישהו שזה קרה לו? אתם חושבים שלא קיבלו אותי לחינוך המיוחד אז הזמינו אותי לאפשרות ב' , כי אמרו לי שאני עדיין ברשימת ממתינים... אודה לכם אם תגיבו...

מחוצלת

New member
גם אותי הזמינו לריאיון שני בחינוך מיוחד

תשמעי,הם בודקים טוב טוב לפני שהם מקבלים סטודנט כי זה תחום קצת יותר רגיש מחינוך רגיל...ואם הם אמרו לא להיבהל מזה שאולי יזמינו אותך...אז באמת אין לך ממה להיבהל....זה כנראה הנוהל....והכי חשוב תבואי אליהם רגועה... אני ,לוועדת קבלה של היסודי באתי אחרי ריאיון עבודה שהתקבלתי! אחרי כמה זמן שלא עבדתי ובאתי למכללה ממש מאושרת...לא הפסקתי לחייך...ויכול להיות שאם הייתי באה לוועדה של החינוך המיוחד ככה אז אולי הכל היה נראה אחרת.... אבל לא בוכים על חלב שנשפך!! אז שיהיה לשתינו בהצלחה!!! ואפשר להמשיך להתכתב בהמהלך או לפני הלימודים כי אנחנו באותו המצב בערך!! שבת שלום!

מצטערת, לא יודעת...

ניסיתי להבין את המצב, ולא לגמרי הבנתי אותו. אולי הם רוצים להבין - מה המיוחד שהביא אותך לחינוך המיוחד ? אולי לבדוק התאמה שלך ? אולי כל מי שנרשם לחינוך המיוחד עובר תהליך כזה בין אם למד או לא למד ? אין לי מושג... ידוע לי, שלפני תואר שני יש ראיון קבלה, ללא קשר לכל המסמכים ששולחים והממליצים שהם מקבלים. אשמח אם תיידעי אותנו אחר כך לכבוד מה היה הראיון ומה היה בו. את יכולה לנסות אולי בפורום סטודנטים, אולי מישהו מכיר תופעה זו. בהצלחה

מחוצלת

New member
הנוהל הוא וועדת קבלה אחת

ואני הוזמנתי לריאיון אישי נוסף בגלל שהיינו צריכים ,כחלק מהוועדה לכתוב סיפור כישלון\הצלחה ,וכתבתי סיפור שהוא לא אישי שלי והיא לא אהבה את זה ובגלל זה היא הזמינה אותי שוב ואני כרגע ממתינה לתשובה שלהם ובינתיים הוזמנתי לוועדת קבלה אחרת , לחינוך רגיל שזו האפשרות השניה שלי.

למעלה