בבקשה תאירו את עיני *** ברישום פריט חדש לחנות יש פרמטר :

בבקשה תאירו את עיני *** ברישום פריט חדש לחנות יש פרמטר :

A member of my shop
מי עשה / הכין את הפריט הזה ? כיוון שאני תחת הרושם שבחנות אני יכולה למכור
דברים רק שנעשו על ידי .
גם ראיתי פה הודעה של מישהי שסגרו לה את החנות כי היא מכרה פריט שהוא לא שלה .
אני מעוניינת לעזור לחברה שרוצה לנסות למכור ת הדברים שלה
וחשבתי שאעלה 2-3 פריטים שלה , כדי שהיא תוכל לראות תגובות .
האם זה לא חוקי ??? האם היא צריכהלהירשם בפועל כחלק מהחנות ?
תודה לכולם . מראש .

אטסי מיועדת למכירת מוצרים במלאכת יד.

והם מייעדים את עצמם גם למכירות של מוצרים של עסקים קטנים.
המטרה של התוספת הזו הייתה לאפשר ל... נניח, בית צורפות קטן או התאגדות של כמה ציירים גם למכור באטסי, ואז אתה לא חייב להכין את המוצר הזה, אבל הוא עדיין חייב להיות מלאכת יד ולא יצור תעשייתי.

למה שחברה שלך לא תפתח חנות משלה ?

לימיצ

New member
יש כאן ערבוב של כמה דברים..

השאלה לגבי מי עשה את הפריט היא מאד רלונטית כשמוכרים חומרים גלם ליצירה או מוצרי וינטאג'...
אז לגמרי אי אפשר לומר שמישהו מהחנות הכין את המוצר, נכון?
הפרמטר הזה היה שם פחות או יותר מהיום שETSY נולד...

סגירת חנות קורית מכל מיני סיבות, אני נתקלת במגוון, אגב,
ואחת מהן היא שמוכרים מוצר קנוי תחת הרושם שבעל החנות עשה אותו... אני כמעט בטוחה
שזה היה המקרה ההוא, זה לא שמישהו יכול לדעת אם את הכנת את כל הפרטים בחנות בעצמך או שאת עוזרת לחברה,
זה גם לא באמת קריטי, ואני חושבת שזה בסדר, אני בזמנו מכרתי בחנות שלי גם תכשיטים שלי וגם בגדי גוף,
את שניהם אני הכנתי וזה היה מישמש שלם וירייה לעצמי ברגל, אבל זו היתה בעיה של חוסר מיקוד שלי, לצורך הענין,
לא בעיה של אטסי עם מה שמכרתי. לכן, לא ברור מה בדיוק ישרת לך למכור למישהו אחר בשביל לראות "אם זה הולך"
אתצ ריכה קצת יותר מאמץ וכיוון כדי שמישהו יראה שהעלית עבורה את המוצרים...
מותר לכן להיות זוג שמכינות פריטים לחנות, מותר למישהו אחר לנהל חנות עבורך, וגם אם תירשמי אותה לתקופת
הבדיקה בחנות זה באמת לא ישנה כלום (לדעתי)- זה יהיה סבבה שאת מציגה את המוצרים שלה גם שם, להיפך,
אין לך מה להסתיר, שזה פחות או יותר הכיוון של ETSY- אם אין לך מה להסתיר, אל תסתירי, אבל באמת ברמת בדיקת ההיתכנות
אני לא יודעת כמה זה יהיה נכון - שווה לעשות את זה עם מחשבה אמיתית למכור ולא רק שהדברים יהיו שם לתצוגה..שאף אחד לא באמת יראה..

למעלה